- Reaction score
- 58.391
Καλά,εσύ υπάγεσαι μονίμως σε κατηγορία ΄΄μπρε...ξουτ΄΄ .τι λέ ρε παιδιά?
βγήκε καμιά άκρη.... ή να πάω στην κατηγορία brexit για μεσημέρι?
Καλά,εσύ υπάγεσαι μονίμως σε κατηγορία ΄΄μπρε...ξουτ΄΄ .τι λέ ρε παιδιά?
δειξε μου μια φορα ένα ποστ σου που παραδέχτηκες ότι έκανες λάθος.Ρε φιλε ακου εδω και διαβασε καλυτερα αυτα που γραφεις.
Κανενας δε με στριξωσε-για ολες τις γνωσεις μου απαντω επιστημονικα και αν κανω λαθος το παραδεχομαι.
Ο κωστας μου προτεινε να διαβασω εμπεδησεις και μιγαδικες και του θυμησα το επιπεδο γνωσεων μου.Εισαι οκ με αυτην την απαντηση;
Οι υποτροφιες ηταν προσωπικη απαντηση σε εσενα,που με προσβαλες χωρις λογο.Οκ;
Ασχολουμαστε με χαζα τοση ωρα!Κατι μου λεει τοι το πατε για 200 σελιδες!!
Καλα αστο...δειξε μου μια φορα ένα ποστ σου που παραδέχτηκες ότι έκανες λάθος.
επίσης δεν κατάλαβα ότι εγώ σε πρόσβαλα αντίθετα νόμιζα ότι εσύ με πρόσβαλες.
Η αποσταση 1-2 ειναι μεγαλυτερη απο την 1-3.Το πιασες;Ναι αν δείς στον πίνακα αναφέρει αγωγούς ζεύγη , 1-2, 1-3. Γιατί?
Ψόφια πράματα σήμερα..... Όσο δεν μας δείχνει ο Γιάνννης την καμπύλη του, δεν θα βγει άκρη.τι λέ ρε παιδιά?
Δεν χρειάζεται να "σου έρθει στο μυαλό". Αν ξέρεις τον τύπο που δίνει τη χωρητικότητα, θα δεις ότι υπάρχει η απόσταση των αγωγών μέσα του.Απλο αλλα δε μας ηρθε στο μυαλο.
Είναι λάθος η ερώτηση.Επί της ουσίας. Είναι απαραίτητα όλα αυτά τα καλούδια του καλωδίου ή τα συμμαζεύουμε με ισοστάθμιση;
το αφήνω....Καλα αστο...
κάτσε να ξεσπάσει ο dimi και μετά.....μπήκε gavlomένος να φάει κόσμοΨόφια πράματα σήμερα..... Όσο δεν μας δείχνει ο Γιάνννης την καμπύλη του, δεν θα βγει άκρη.
Έχει τζερτζελε εκεί στο μπρεξιτ αδερφέ να κάνουμε καμία μπούκα?
Ξεκολλα ρε συ με τα καλωδια επιτελους.Ειναι σπανιες οι φορες που πρεπει να τα σταξεις για να καταλαβεις διαφορα και εσυ δεν εχεις τετοιο θεμα απο οτι ξερω.Επί της ουσίας. Είναι απαραίτητα όλα αυτά τα καλούδια του καλωδίου ή τα συμμαζεύουμε με ισοστάθμιση;
Άρα, όπου κι αν επιδρούν τα χαρακτηριστικά των παραπάνω καλωδίων, στα @@ μας.Είναι λάθος η ερώτηση.
Θα συμμαζευτεί όσο γίνεται η απόκριση του σεταπ - χώρου με ισοστάθμιση με σοβαρό dsp και μετρήσεις.
Τα καλώδια δεν εμπλέκονται στη διαδικασία.
Αυτά ισχύουν στην πραγματικότητα.
Τώρα, πάμε στη μυθοπλασία του Χάι Εντ, όπου η προσπάθεια τρόπον τινά "ισοστάθμισης" του ακούσματος γίνεται με "δοκιμές" τυχαίων καβλωδίων και λοιπές μεταξωτές κορδέλες πασπαλισμενες με χροιές και Πρατ, κόκκο και μεταξένια πρίμα.
Που είδες να ασχολούμαι με το κατά πόσο πρέπει να τα σκάσει κάποιος;Ξεκολλα ρε συ με τα καλωδια επιτελους.Ειναι σπανιες οι φορες που πρεπει να τα σταξεις για να καταλαβεις διαφορα και εσυ δεν εχεις τετοιο θεμα απο οτι ξερω.
Πουθενά δε βλέπω ποιο είναι το 1, 2, 3...Η αποσταση 1-2 ειναι μεγαλυτερη απο την 1-3.Το πιασες;
Ετσι.Αναποδα εγραψα.Εισαι σωστος.Πουθενά δε βλέπω ποιο είναι το 1, 2, 3...
Το η απόσταση 1-2 είναι μεγαλύτερη ήταν αυθαίρετο...
Εγώ λέω το ανάποδο... πως η απόσταση 1-2 είναι μικρότερη γιαυτό και έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Όταν πλησιάζεις τα φύλλα του πυκνωτή μεγαλώνει η χωρητικότητα...
Οπότε το 1 είναι όποιο θες και στη συνέχεια το 2 το διπλανό του και το 3 το απέναντι του..... Το 4 που μένει είναι σαν το 2...
Στο ζεύγος 1-3 έχει την πιο μικρή χωρητικότητα και την πιο μεγάλη απόσταση , όπως σωστά τα λες.Πουθενά δε βλέπω ποιο είναι το 1, 2, 3...
Εγώ λέω το ανάποδο... πως η απόσταση 1-2 είναι μικρότερη γιαυτό και έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Όταν πλησιάζεις τα φύλλα του πυκνωτή μεγαλώνει η χωρητικότητα...
Οπότε το 1 είναι όποιο θες και στη συνέχεια το 2 το διπλανό του και το 3 το απέναντι του..... Το 4 που μένει είναι σαν το 2...
Λάθος τα είπα πριν, μου ξέφυγε. Δίκιο έχειςΠουθενά δε βλέπω ποιο είναι το 1, 2, 3...
Κωστα,ωραια τα εγραψες.Όσον αφορά τα συμπεράσματα ακρόασης και την αξία τους, αν και το έγραψα αλλού, ωστόσο ισχύει γενικώς χωρίς να αλλάξω τίποτα.
tube rolling σε EAR 834p Phono Stage.
Καλησπερα, εχει κανενας εμπειρια με το συγκεκριμενο Phono? ποιες ecc83 θα προτεινατε για εναν πιο αναλυτικο και λεπτομερες αποτελεσμα. απο την μανα του φοραει JJ.www.avsite.gr