alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.720
Πρακτικά ναι.Μα αυτό έκανα.
Link?αντικραδασμικο ταπετο πλυντηριου ρουχων, με πιο πολυ κραδασμο πεθαινεις.
αυτο λεει οτι ειναι για subwooferΥπάρχουν και audio products βέβαια, ίσως να κάνουν καλύτερη δουλειά ίσως και όχι. https://www.athensproaudio.gr/el/isoacoustics-iso-200sub.html
Λέει για sub λόγω μεγέθους, για ηχείο δαπέδου που έχει αντίστοιχο βάρος με sub πάλι αυτό θα πρέπει να κοιτάξεις. Διαφήμιση είναι, σίγουρα υπερβάλλουν. Πάντως είναι ένα προϊόν ευρέως διαδεδομένο σε studio, θα κάνει δουλειά.πολυ ηρονια
αυτο λεει οτι ειναι για subwoofer
εδω στο 9' λεπτο του βιντεο κανει ενα τεστ στο μονιτορ ηχειο με την βαση και χωρις την βαση.. η διαφορα πως ακουγεται φαινεται αισθητα θα ελεγα.. δεν το πιστευω, υπερβαλουν
Βαλε αντικραδασμικα σορμποθανης.Τετοια βαζουν πχ και στις εξωτρικες μοναδες κλιματιστικων.Ξεχνα μαρμαρα και γρανιτες.Πρόβλημα με το πατωμα στο σπιτι μου..
Το πατωμα στο διαμερισμα που μενω, τα πλακακια εχουν φτιαχτει απο μαστοράκλες πλακάδες, με αποτέλεσμα οταν περπατάω δονείτε το πάτωμα σαν να ειναι ξύλινο... Εχω ηχεία δαπέδου με ακιδες. οταν ανοίγω το volume εχω δονήσεις απο το πάτωμα. πως μπορώ να διορθώσω αυτο το πρόβλημα; Διάβασα στο avsite αρκετοί που λένε οτι τοποθετούν κομμάτι μαρμάρου στην βάση του ηχείου για να εξαλείψει της δονήσεις που δημιουργουνται απο κάτω... Αν κάνει δουλειά πόσους πόντους πρέπει να είναι το μαρμαρο περίπου;
και εγω αυτο πιστευω αντικραδασμικα σορμποθανης θα ειναι καλυτεραΒαλε αντικραδασμικα σορμποθανης.Τετοια βαζουν πχ και στις εξωτρικες μοναδες κλιματιστικων.Ξεχνα μαρμαρα και γρανιτες.
Θα καταλαβεις τεραστια διαφορα ακομα και στις χαμηλομεσαιες.
Οι ακιδες δεν κανουν σχεδον τιποτα.Και σου μιλαω απο προσωπικη εμεπειρια.
Ειναι παμφθηνα και βιδωνουν οπου οι ακιδες.Αρκει να εισαι σιγουρος για το πασο.Ως συνηθως ειναι Μ8.και εγω αυτο πιστευω αντικραδασμικα σορμποθανης θα ειναι καλυτερα
Αν έχεις ξύλινο πάτωμα τι είναι προτιμότερο;Οι ακιδες δεν κανουν σχεδον τιποτα.Και σου μιλαω απο προσωπικη εμεπειρια.