Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
6.814
Αν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.
Πάνω από 90% ακούω ψηφιακά, αλλά έχει και αυτό τη χάρη του και ήταν ότι έπρεπε για σήμερα μετά από όλα αυτά :D

Reaction score
3.628
Εγώ προσωπικά προς το παρόν αποφεύγω τις δοκιμές αυτές γιατί πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνουν σε εμένα αντιληπτές άμεσα. Απλά ρωτώ ποιο είναι η ορθότερη τεχνικά επιλογή. Λιγοτερος θόρυβος, περισσότερη πληροφορία κλπ. Αν θα τα καταλάβω ή αν θα τα ακούσω ποτέ δεν το γνωρίζω. Έτσι για το καλό που λένε θέλω να γνωρίζω πιο είναι το αρτιότερο από όλα σαν επιλογή .
Κανε μια περιγραφη του σεταπ σου.

Reaction score
645
Αν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.
Ναι να πάρεις, αλλά με τι phono; Με τι βραχίονα; Με τι κεφαλή; Με τι καλώδια κεφαλής και rca phono; Και πως θα το στηρίξεις το πικάπ να μην έχει κραδασμούς;
Άστο καλύτερα, εδώ διυλίζουμε τον κώνωπα των άυλων - δεν υπάρχει καν ο κώνωψ - πας να μας μπλέξεις με πικάπια, κεφαλές και χειροπιαστά βινύλ δισκάκια.....

Reaction score
12.264
Μάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Και δεν κάνω πλάκα :)
Σατανάδες το ρίξατε στα βαριά το παιδί. Αυτά κάνετε.

Reaction score
6.814
Έτσι είναι. Γι αυτό δεν έμπλεξα είκοσι χρόνια τώρα.
Ποτέ δεν είναι αργά :lolsign:
Ψηφιακα την ακους;Συνδεεις το καλωδιο με τον κοχλια σου;:lolsign:

ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ;
Τι σχέση έχουν τα ηχεία με την απορία μου;

Reaction score
1.766
Tidal ή άυλα από pc σε ένα bryston dac bda3.
το bryston κανει reclocking όλες τις εισόδους του.
ωστόσο η οπτική περιορίζεται στα 24/96 οι υπόλοιπες 24/192
και μονο από usb εκμεταλευεται πλήρως τα dac του στα 32/384khz.

αν αυτό σου λέει κάτι.

Reaction score
6.814
Να δουμε αν ειναι δεοντως αναλυτικα και ανταξια του συνολου!

Δε ρωτησες αν θα καταλαβεις τη διαφορα;
Καλά είναι και τα ηχεία. Πάμε στο παρασύνθημα τώρα. Ρίχτα!!

αν αυτό σου λέει κάτι.
Αυτά τα έχω δει στο manual. Από την usb σίγουρα τα διαβάζει όλα.
Στην μουσική καθημερινότητα μου που είναι το tidal όπου εκεί έχουμε νορμάλ δειγματολειψίες ψάχνω να δω τι παίζει.

TGD

Reaction score
8.873
Λογικό είναι, αυτές είναι οι τεχνικές προδιαγραφές των συνδέσεων!

Reaction score
3.628

Στην μουσική καθημερινότητα μου που είναι το tidal όπου εκεί έχουμε νορμάλ δειγματολειψίες ψάχνω να δω τι παίζει.
Αυτο ειναι το μειονεκτημα της οπτικης-δε μπορει να ανεβασει πανω απο 192.

Δε μπορω να σου εκφερω την αποψη μου υπο αυτην την περιπτωση.Θα σου προτεινα να δωσεις 10-20 ευρα να δοκιμασεις για αρχη.Αν εισαι Θεσσαλονικη,σου δανειζω την παλια τη δικη μου.

αν αυτό σου λέει κάτι.
Ολα τα συγχρονα dacs το κανουν.

Reaction score
1.766

κατάλαβα δεν σου λέει κάτι.

από τη στιγμή που έχει δικό του ρολοι αν δεν χρειάζεσαι πάνω από 96khz από όλες παιζη το ίδιο.
αν θέλεις και 192 όλες εκτος από οπτική.

Reaction score
6.814
Σόρυ για το παίδεμα ( τουλάχιστον εσείς που ασχολείστε με τον πόνο μου :D ) απλά ακούω από εδώ και από εκεί για τον "θόρυβο" των πισι , εγώ από την άλλη ακούω φοβερά με ένα καλώδιο usb, να υποθέσω οτι είμαι κουφός η δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτός ο "θόρυβος" και ρωτάω για να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει.

• Like
Reactions: PMC

Reaction score
3.628
Σόρυ για το παίδεμα ( τουλάχιστον εσείς που ασχολείστε με τον πόνο μου :D ) απλά ακούω από εδώ και από εκεί για τον "θόρυβο" των πισι , εγώ από την άλλη ακούω φοβερά με ένα καλώδιο usb, να υποθέσω οτι είμαι κουφός η δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτός ο "θόρυβος" και ρωτάω για να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει.
Στην περιπτωση αυτη,οταν λεμε θορυβο,εννοουμε διαμορφωση του σηματος με με χειροτερευση του ηχου-μην περιμενεις να ακουσεις ζουζουνια ή βουητα!

Αυτο που θα ακουσεις θα ειναι πιο λαμπρο ηχο,πιο κουραστικο-λιγοτερο θερμο.Το αντιθετο συμαβαινει οταν τον αφαιρεις.Τα οργανα ακουγονται πιο μεστα και η
λαμπροτητα εξαφανιζεται.

Δε σε κοβω διαβασμενο πανω στο θεμα!!! :p

Reaction score
6.814
Στην περιπτωση αυτη,οταν λεμε θορυβο,εννοουμε διαμορφωση του σηματος με με χειροτερευση του ηχου-μην περιμενεις να ακουσεις ζουζουνια ή βουητα!

Αυτο που θα ακουσεις θα ειναι πιο λαμπρο ηχο,πιο κουραστικο-λιγοτερο θερμο.Το αντιθετο συμαβαινει οταν τον αφαιρεις.Τα οργανα ακουγονται πιο μεστα και η
λαμπροτητα εξαφανιζεται.

Δε σε κοβω διαβασμενο πανω στο θεμα!!! :p
όχι δεν είμαι. Αλλά αυτό που κατάλαβα πρόσφατα μετά από δοκιμές και πολύωρες ακροάσεις είναι ότι την μεγαλύτερη ακουστή βρωμιά ( στο σύστημα μου ) την είχα από καλώδια ρεύματος και ηχείων. Τα οποία ευτυχώς και δεν αγόρασα. Πιστεύω δε, όχι απλά πιστεύω αλλά είμαι βέβαιος ότι και οι μετρήσεις μου τώρα με στοκ ρεύματος και ηχείων ένα εντός προδιαγραφών καλώδιο αγορά 2,70 ευρώ ανά μέτρο το οποίο το είχα πάρει για τα surround θα έγραφαν πολύ διαφορετικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.031
Members
38.279
Νεότερο μέλος
Akrapovic