Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.956
Εχω πολλα χρονια μα ασχοληθω με το σπορ που γραφεις
Δεν πειράζει, στα λέω εγώ που ήμουν μέσα σε αυτά.

Rob Watts.Μορφωσου.Εχει και webinars στο γιουτιουμπι.Ελα σε λιγες ωρες και γραψε τι εμαθες.

Μονο ο Τουλης σας ενδιαφερει... :dance:
Δεν χρειάζεται να δω τίποτα. Το σύστημα που υπάρχει στήθηκε πάνω σε λογικές χαϊεντοσύνης. Είναι αυτό που είναι.

Το επόμενο θα στείλει από αυτούς που ξέρουν, όχι από εμένα οπότε δεν έχω να μάθω τίποτα. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω συν ότι δεν πρόκειται να περάσω ούτε δίπλα σε γνώσεις αυτούς που ήδη ξέρουν. Δεν υπάρχει χρόνος.

Οτι μάθω θα γίνει λόγο ενδιαφέροντος να αλλάξω μυαλά και όχι να στήσω σύστημα.
Μια επίσκεψη του Ζαπάντη πχ θα με πήγαινε 5 χρόνια μπροστά σε χρόνο, και 105 σε απόδοση.
Δεν έχω να σκεφτώ κάτι.

Reaction score
12.264
Στην περιπτωση αυτη,οταν λεμε θορυβο,εννοουμε διαμορφωση του σηματος με με χειροτερευση του ηχου-μην περιμενεις να ακουσεις ζουζουνια ή βουητα!

Αυτο που θα ακουσεις θα ειναι πιο λαμπρο ηχο,πιο κουραστικο-λιγοτερο θερμο.Το αντιθετο συμαβαινει οταν τον αφαιρεις.Τα οργανα ακουγονται πιο μεστα και η
λαμπροτητα εξαφανιζεται.

Δε σε κοβω διαβασμενο πανω στο θεμα!!! :p
Δεν πειράζει. Έχει Bryston. :p

Νομιζεις!

Ξεχνας και την πιθανοτητα να σας αλλαξω ολους γνωμη!Πιο ευκολο μαλλον θα ειναι!!!! :rofl:
Το κακό είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει τη δική σου γνώμη. Δυστυχώς για'σένα.

Αστροναυτη,βρηκες κανα thread με βελτιωσεις πριν και μετα το shd που θα παρεις;Να δω και εγω θελω.
Τι να το κάνω; Ακούω το αποτέλεσμα της ισοστάθμισης υπό μοργή πειράγματος της καμπύλης στο pc που παίζει στο σύστημά μου. Το SHD το θέλω για δύο λόγους:
α) Παίζει dirac
β) έχει αναλογική είσοδο, άρα θα μπορεί να παίζει ισοσταθμισμένο και το πικάπ.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.840
Εγώ προσωπικά προς το παρόν αποφεύγω τις δοκιμές αυτές γιατί πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνουν σε εμένα αντιληπτές άμεσα. Απλά ρωτώ ποιο είναι η ορθότερη τεχνικά επιλογή. Λιγοτερος θόρυβος, περισσότερη πληροφορία κλπ. Αν θα τα καταλάβω ή αν θα τα ακούσω ποτέ δεν το γνωρίζω. Έτσι για το καλό που λένε θέλω να γνωρίζω πιο είναι το αρτιότερο από όλα σαν επιλογή .
Άμποτε να καθιερωθεί το έθερνετ, να πάνε όλα αυτά περίπατο.

τριακόσιες
Εγώ σάς τα 'λεγα.. Ξέρει ο Γιάνννης τι κάνει.
Ακόμα να βουλώσει τις τρύπες

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.134
Δεν είναι επίφοβο να βουλώσει τις τρύπες σε ακροσαριστα ηχεία; Ή θα είναι μόνο για μετρήσεις, με χαμηλη ένταση;

Reaction score
6.814
Δεν είναι επίφοβο να βουλώσει τις τρύπες σε ακροσαριστα ηχεία; Ή θα είναι μόνο για μετρήσεις, με χαμηλη ένταση;
Μα τα περισσότερα ηχεία δεν δίνουν και κάτι σαν σφουγγαράκια για ταπώνεις το bass reflex;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.993
έμεινα αρκετά πίσω και διαβάζοντας έπεσα στην ατάκα της χαιενδ οπτικής ίνας

Α ρε Γιάνννη τι μου θύμησες....νιάτα.....

πριν χρόνια...φοιτητής 1ο έτος.....μόλις είχα τακτοποιήσει πράματα και είχα αγοράσει την πρώτη μου ακριβή οπτική ίνα...γυάλινη και εγώ (είχα μία ακόμα από το minidisk της sony που έβγαινε σε οπτικό jack8-) τότε...... και άλλη μία που μου είχε χαρίσει-καβάτζωσα :biggrin: ο ξάδελφος που δούλευε στην Ηλεκτρονική Αθηνών....αλλά με έτρωγε ο λώλος μου για μεγαλεία )

90 ευρώ είχα δώσει....ήταν η πρώτη μου αγορά στη Θεσσ με το που πάτησα το ποδάρι μου....πήρα μία οπτική και ένα 75ohmο coaxial ντεμέκ... άλλα 70....για να στήσω το dolby digital στο δωμάτιο

γυρνάω σπίτι με λαχτάρα.....και εξηγώ στον bro (φυσικός 3ο έτος τότε) τη φάση με τα καλώδια που αγόρασα.....και εκείνος να με κοιτάζει σαν σπουργίτη.....
το coaxial το προσπερνά γιατί τουλάχιστον είχε προδιαγραφές
αλλα στην οπτική ίνα μετά από κάποια δευτερόλεπτα αφού τελείωσα τον πρόλογο.... που το σκάει

- Είσαι μαλ@κας παιδί μου? ποιός σου τις έμαθε αυτές τις μλκίες? σε ποιό τεύχος τις διάβασες? τέτοιες μλκίες σας λένε στα χάιτεκ? ξέρεις τι θα πει μονότροπη οπτική ίνα? ξέρεις πόσα χιλιόμετρα τραβάει χωρίς απώλειες? μια πτανα μονοχρωματική ακτινοβολία...ένα γαμimένο φως.... πόσο νομίζεις ότι μπορεί να επηρεαστεί σε ένα γαμwκαλώδιο του ενός μέτρου?! μα πόσο βλήματα είστε πια !
κλπ κλπ κλπ:laugh:

αν πάντως θελήσεις Γιάνννο μου μπορώ να σε φέρω σε επαφή με τον αδελφό μου να του εξηγήσεις την άποψή σου για το πόσο καλύτερο ήχο βγάζει η γυάλινη...
με χαρά θα σε ακούσει....όπως και τότε
και ξέρω και εγώ ότι με μεγάλη χαρά θα του τα πεις και εσύ....
μόνο να έχεις το νου σου στο χρονόμετρο.....ώστε στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα της ανάλυσης σου να προλάβεις να τερματίσεις την κλίση πριν προλάβει και βγει το χέρι του από το ακουστικό να σε αρπάξει:lolsign::cry::lol::lol:

Last edited:

Reaction score
6.814
Όλοι την λέτε στον Γιάνννη (παλιάνθρωποι) αλλά εγώ γουστάρω και άσχετα με τις ξεροκεφαλιές που έχει ο καθένας για χι ψι λόγους ( και ποιος δεν έχει άλλως τε ) ο συγκεκριμένος φαίνεται για άτομο σωστό και εγώ πραγματικά πιστεύω ότι θα έκανα παρέα μαζί του. Αλλά είναι 500 χλμ απόσταση γαμώ το!! :D :D

daharis666

Moderator
Reaction score
79.993
Όλοι την λέτε στον Γιάνννη (παλιάνθρωποι) αλλά εγώ γουστάρω και άσχετα με τις ξεροκεφαλιές που έχει ο καθένας για χι ψι λόγους ( και ποιος δεν έχει άλλως τε ) ο συγκεκριμένος φαίνεται για άτομο σωστό και εγώ πραγματικά πιστεύω ότι θα έκανα παρέα μαζί του. Αλλά είναι 500 χλμ απόσταση γαμώ το!! :D :D
Εννοείται ότι όλοι μας θα τον κάναμε παρέα!ήδη του κάνουμε :biggrin:
je suis Γιανννο:lolsign:

Υ.Γ. εμένα είναι στα 300 χιλιόμετρα και πάλι δεν νιώθω ασφάλεια :cry::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.993
Μανιτάρια κάνει στο χωριό σας να πεταχτούμε μία στα γρήγορα για μάζωξη;
ναι έχουμε και απ αυτά....έχω και έναν φίλο σε σύλλογο που τρεχει στα λαγκάδια(και σε άλλες πόλεις) τα ΣΚ για τέτοια...τι τρέλα και αυτή :laugh:

Reaction score
6.814
ναι έχουμε και απ αυτά....έχω και έναν φίλο σε σύλλογο που τρεχει στα λαγκάδια(και σε άλλες πόλεις) τα ΣΚ για τέτοια...τι τρέλα και αυτή :laugh:
Μπορεί και να τον γνωρίζω ή να έχουμε κοινούς γνωστούς.
( Τρέλα του τύπου Φαγάκι φοβερό που για την αφεντιά του γνωρίζεις ανθρώπους, μέρη και πάει με όλα τα οινο- πνεύματα αυτό είναι το πιο βασικό χαχαχα )
λακτάριοι.jpg
Αυτά τα λακταριάκια είναι πρωϊνά δίπλα από το σπίτι :D :D

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.598
Μέχρι και μανιτάρια φυτρώσατε στο νήμα της χαράς...!
Τι άλλο θα δουν τ' αυτιά μου?
:lolsign:
χαχαχα τώρα που μου τα θύμησε ο kanakiani .... έχω καιρό να βάλω στο τηγάνι κανένα.....
Αυτά ήταν τα τελευταία πριν ...καιρό....
Μας "έφαγαν" τα ...ιου ιου στο REW.....
ff.JPG

Reaction score
3.628
έμεινα αρκετά πίσω και διαβάζοντας έπεσα στην ατάκα της χαιενδ οπτικής ίνας

Α ρε Γιάνννη τι μου θύμησες....νιάτα.....

πριν χρόνια...φοιτητής 1ο έτος.....μόλις είχα τακτοποιήσει πράματα και είχα αγοράσει την πρώτη μου ακριβή οπτική ίνα...γυάλινη και εγώ (είχα μία ακόμα από το minidisk της sony που έβγαινε σε οπτικό jack8-) τότε...... και άλλη μία που μου είχε χαρίσει-καβάτζωσα :biggrin: ο ξάδελφος που δούλευε στην Ηλεκτρονική Αθηνών....αλλά με έτρωγε ο λώλος μου για μεγαλεία )

90 ευρώ είχα δώσει....ήταν η πρώτη μου αγορά στη Θεσσ με το που πάτησα το ποδάρι μου....πήρα μία οπτική και ένα 75ohmο coaxial ντεμέκ... άλλα 70....για να στήσω το dolby digital στο δωμάτιο

γυρνάω σπίτι με λαχτάρα.....και εξηγώ στον bro (φυσικός 3ο έτος τότε) τη φάση με τα καλώδια που αγόρασα.....και εκείνος να με κοιτάζει σαν σπουργίτη.....
το coaxial το προσπερνά γιατί τουλάχιστον είχε προδιαγραφές
αλλα στην οπτική ίνα μετά από κάποια δευτερόλεπτα αφού τελείωσα τον πρόλογο.... που το σκάει

- Είσαι μαλ@κας παιδί μου? ποιός σου τις έμαθε αυτές τις μλκίες? σε ποιό τεύχος τις διάβασες? τέτοιες μλκίες σας λένε στα χάιτεκ? ξέρεις τι θα πει μονότροπη οπτική ίνα? ξέρεις πόσα χιλιόμετρα τραβάει χωρίς απώλειες? μια πτανα μονοχρωματική ακτινοβολία...ένα γαμimένο φως.... πόσο νομίζεις ότι μπορεί να επηρεαστεί σε ένα γαμwκαλώδιο του ενός μέτρου?! μα πόσο βλήματα είστε πια !
κλπ κλπ κλπ:laugh:

αν πάντως θελήσεις Γιάνννο μου μπορώ να σε φέρω σε επαφή με τον αδελφό μου να του εξηγήσεις την άποψή σου για το πόσο καλύτερο ήχο βγάζει η γυάλινη...
με χαρά θα σε ακούσει....όπως και τότε
και ξέρω και εγώ ότι με μεγάλη χαρά θα του τα πεις και εσύ....
μόνο να έχεις το νου σου στο χρονόμετρο.....ώστε στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα της ανάλυσης σου να προλάβεις να τερματίσεις την κλίση πριν προλάβει και βγει το χέρι του από το ακουστικό να σε αρπάξει:lolsign::cry::lol::lol:
Καλα σου τα ειπε ο αδερφος σου!Αυτα ειναι τα specs των γυαλινων!

Ξερει οτι δε βρισκεις φθηνη γυαλινη ομως;

Εσυ ξερεις οτι αυτη που εχω ειναι ιατρικων προδιαγραφων και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει,με μεταλλικα γυαλισμενα ακρα;
Μέχρι και μανιτάρια φυτρώσανε στο νήμα της χαράς...!
Τα μαγικα να μας πει ποιος τα εφαγε!; :rofl:
Μέχρι και μανιτάρια φυτρώσανε στο νήμα της χαράς...!
Τα μαγικα να μας πει ποιος τα εφαγε!; :rofl:
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,συνανθρωπε! :drinks:

Και εσυ εχεις φινο γυναικακι,βλεπω απο το αβαταρ σου!Νιοπαντρος;:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.033
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic