Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.599
troll mode on για να πάμε εύκολα στις 200 σελίδες :p
o ...θορυβος ειναι ωραίο πράμα.. τον βάζουν και οι μαστεραδες στο τελικό εξπορτ... (dither) και σεις τον έχετε έτοιμο στο ντακ και γκρινιάζετε :p

Reaction score
3.628
Κατάλοιπα χαϊεντοσύνης μετά από συνεχόμενη ανάγνωση αγαπημένων χαϊεντοreviews.
Παιδια,αυτα δεν τα επινοησα εγω!

Αλλα το να λετε εμμεσως μεσω εμου,οτι ο Rob Watts η ο Mike Moffat λενε μολοκιες-γιατι μεσω αυτων ξυπνησα εγω...Εσεις ξερετε καλυτερα μαλλον!

Ρε παλιοκουπρες-διαβαστε και λιγο!Ολα ετοιμα στο στομα τα θελετε!Λυκοτομαρα!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.965
Παιδια,αυτα δεν τα επινοησα εγω!

Αλλα το να λετε εμμεσως μεσω εμου,οτι ο Rob Watts η ο Mike Moffat λενε μολοκιες-γιατι μεσω αυτων ξυπνησα εγω...Εσεις ξερετε καλυτερα μαλλον!

Ρε παλιοκουπρες-διαβαστε και λιγο!Ολα ετοιμα στο στομα τα θελετε!Λυκοτομαρα!
Γιάνννης.

Το ΑΝ και ΚΑΤΆ ΠΌΣΟ θα "εξαφανιστεί η λαμπρότητα" λίγο με νοιάζει.

Αυτό που λέω είναι ότι τέτοια αστεία σχόλια δεν θα ακούσεις ΠΟΤΈ σε Studios. Μόνο σε περιοδικά, Χαϊεντάδικα.

Πάτε και πετάτε ένα σκασμό λεφτά για να πάρετε το αγνό το παρθένο ελαιό..., εεε sorry ήχο, και αν ποτέ δείτε πόσα φίλτρα και έχει πάνω μια timeline στα Protools θα πάρετε φόρα για τον τοίχο.

Άκου και το καλύτερο τώρα. Όταν κάνουν downmix σε 2ch, μετά περνάει από το finalizer. Εκεί να δεις γλέντια το poor sound.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Ρε συ Γιάννη αυτό θα κάνω σίγουρα στο τέλος. Απλά αν το έχει κάνει κάποιος και έχει άποψη θα με γλιτώσει από άσκοπο χρόνο ώστε να απορρίψω 2-3 από αυτές τις επιλογές γρήγορα.

Αγαπητέ αν δεν σε πειράζει να σπαταλήσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για εμένα και μου επιτρέπεις σου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα το μοντέλο για να βγάλεις με τις γνώσεις που έχεις διάγνωση.
Ευχαριστώ :)

Ναι, την είδα την απάντηση του Κώστα.
Bhutia says ότι διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο!
Και εγώ εξακολουθώ και ακούω βινύλιο :lolsign:
Εάν το DAC σου δεν διαθέτει είσοδο HDMI,τότε μπορείς να προμηθευτείς έναν διαμεσολαβητή-αντάπτορα που θα διαχωρίζει το audio σήμα με το video από μια HDMI έξοδο και θα το έστελνε σε οποιοδήποτε DAC μέσω ομοαξονικής ή...οπτικής εξόδου. :)

Εάν κύρια πηγή σου είναι υπολογιστής με USB και διαθέτεις DAC με τέτοια είσοδο,αδίκως αγχώνεσαι με πράγματα που θα έπρεπε ήδη να ευχαριστιέσαι.

Ο ίδιος χρησιμοποιώ USB με γνωστό αναγεννητή της αγοράς κι επιπλέον γαλβανική απομόνωση.Ο Ear και οι γνωστοί Τρινοβίτες χρησιμοποιούν καλύτερα πρωτόκολλα.

Η πληροφορία που αναζητάς για συγκεκριμένο μοντέλο DAC δεν βρίσκεται χάρη σε κάποια υπερβατική γνώση,αλλά ανακτάται συνήθως ύστερα από διαδικτυακό ψάξιμο.

Σκέφτομαι επίσης και την HiFace που είναι γνωστή για τα ξεχωριστά αρθρώματα μετατροπής USB σε ομοαξονική ή οπτική σε περίπτωση που έχουμε αμφιβολίες για την ποιότητα στην υλοποίηση του υποδοχέα USB σε συγκεκριμένο DAC.

Last edited:

Reaction score
3.628
Γιάνννης.

Το ΑΝ και ΚΑΤΆ ΠΌΣΟ θα "εξαφανιστεί η λαμπρότητα" λίγο με νοιάζει.

Αυτό που λέω είναι ότι τέτοια αστεία σχόλια δεν θα ακούσεις ΠΟΤΈ σε Studios. Μόνο σε περιοδικά, Χαϊεντάδικα.
Εχω πολλα χρονια μα ασχοληθω με το σπορ που γραφεις.

Rob Watts.Μορφωσου.Εχει και webinars στο γιουτιουμπι.Ελα σε λιγες ωρες και γραψε τι εμαθες.

Μονο ο Τουλης σας ενδιαφερει... :dance:
Εάν το DAC σου δεν διαθέτει είσοδο HDMI,τότε μπορείς να προμηθευτείς έναν διαμεσολαβητή-αντάπτορα που θα διαχωρίζει το audio σήμα με το video από μια HDMI έξοδο και θα το έστελνε σε οποιοδήποτε DAC μέσω ομοαξονικής ή...οπτικής εξόδου. :)

Εάν κύρια πηγή σου είναι υπολογιστής με USB και διαθέτεις DAC με τέτοια είσοδο,αδίκως αγχώνεσαι με πράγματα που ήδη πρέπει να ευχαριστιέσαι.

Ο ίδιος χρησιμοποιώ USB με γνωστό αναγεννητή της αγοράς κι επιπλέον γαλβανική απομόνωση.Ο Ear και οι γνωστοί Τρινοβίτες χρησιμοποιούν καλύτερα πρωτόκολλα.

Η πληροφορία που αναζητάς για συγκεκριμένο μοντέλο DAC δεν βρίσκεται χάρη σε κάποια υπερβατική γνώση,αλλά ανακτάται συνήθως ύστερα από διαδικτυακό ψάξιμο.
Εννοεις jitterbug και συναφη,πολλα υποσχομενα,γκατζετακια;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Εχω πολλα χρονια μα ασχοληθω με το σπορ που γραφεις.

Rob Watts.Μορφωσου.Εχει και webinars στο γιουτιουμπι.Ελα σε λιγες ωρες και γραψε τι εμαθες.

Μονο ο Τουλης σας ενδιαφερει... :dance:

Εννοεις jitterbug και συναφη,πολλα υποσχομενα,γκατζετακια;
Όχι ακριβώς jitterbug.Λ.χ. αναγεννητή από την εγχώρια Ideon Audio.
Τώρα έχει κυκλοφορήσει και mk.2.Για τη δε γαλβανική απομόνωση το έχω ήδη αναφέρει.

kanakiani,αν έχεις bryston bda-3,hdmi.H ενσωμάτωσή της έχει ήδη κοστίσει σε δικαιώματα ώστε να μην την είχαν...καλώς υλοποιημένη.
troll mode on για να πάμε εύκολα στις 200 σελίδες :p
o ...θορυβος ειναι ωραίο πράμα.. τον βάζουν και οι μαστεραδες στο τελικό εξπορτ... (dither) και σεις τον έχετε έτοιμο στο ντακ και γκρινιάζετε :p
Ναι,αλλά το dither έχει προβλεπόμενη ενεργειακή διαμόρφωση.
Όχι σαν θορύβους επιφανείας από...βινύλια.

Last edited:

Reaction score
6.814

Εάν κύρια πηγή σου είναι υπολογιστής με USB και διαθέτεις DAC με τέτοια είσοδο,αδίκως αγχώνεσαι με πράγματα που θα έπρεπε ήδη να ευχαριστιέσαι.

Σκέφτομαι επίσης και την HiFace που είναι γνωστή για τα ξεχωριστά αρθρώματα μετατροπής USB σε ομοαξονική ή οπτική σε περίπτωση που έχουμε αμφιβολίες για την ποιότητα στην υλοποίηση του υποδοχέα USB σε συγκεκριμένο DAC.
Ευχαριστώ αγαπητέ για την απάντηση.
έχει hdmi το dac τέσσερις θύρες. Την μία την έχω συνδεδεμένη με ένα bdp για cd που ακούω σπάνια και την usb στο pc.
Από τα συμφραζόμενα ( δικά σου και άλλων ) τα αφήνω ως έχουν με μόνη προσθήκη να αλλάξω το υφιστάμενο με ένα καλώδιο usb της belden και πιστεύω ότι θα είμαι υπέρ του δέοντως εντάξει.
Θα έχει διευθετηθεί το ζήτημα του Γιάνννη ή να το πάμε στις τριακόσιες; :biggrin:
ώπα φίλε. Λάβε υπ όψιν ότι λύνουμε και άλλων αλλά και ημών θέματα :tongue:

• Like
Reactions: PMC

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
δεν θα διευθετηθεί ποτε.
Ευχαριστώ αγαπητέ για την απάντηση.
έχει hdmi το dac τέσσερις θύρες. Την μία την έχω συνδεδεμένη με ένα bdp για cd που ακούω σπάνια και την usb στο pc.
Από τα συμφραζόμενα ( δικά σου και άλλων ) τα αφήνω ως έχουν με μόνη προσθήκη να αλλάξω το υφιστάμενο με ένα καλώδιο usb της belden και πιστεύω ότι θα είμαι υπέρ του δέοντως εντάξει.

ώπα φίλε. Λάβε υπ όψιν ότι λύνουμε και άλλων αλλά και ημών θέματα :tongue:
Θα προτιμούσα να δινόταν προσοχή και στο μήκος του καλωδίου,να μπορούσε με κατάλληλη διευθέτηση των συνδεδεμένων συσκευών να ήταν κατώτερο του 1 μέτρου.

Ακόμα και αν διευθετείτο εκείνο του Γιάνννη,΄΄παίζουν΄΄ παραλλήλως πολλά περισσότερα.
Καλώς ορίσαμε στη...΄΄Χώρα του Ποτέ΄΄. :sneaky:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
¨Οταν ο Μπουτιας παρατάει το δάσος και ασχολείται με τα δέντρα....
Όνειρο ζω..
Μα ..αναγεννητη Usb?

:tongue:
Με το δέντρο ασχολούμαστε μια κι έξω.Με το δάσος...συνεχώς και αδιαλείπτως.:)
Αλλά δεν γίνεται να ξεκαθαριστεί ποιος είναι που ΄΄ζει΄΄ στο όνειρο του άλλου. :sneaky:

Reaction score
6.814
Θα προτιμούσα να δινόταν προσοχή και στο μήκος του καλωδίου,να μπορούσε με κατάλληλη διευθέτηση των συνδεδεμένων συσκευών να ήταν κατώτερο του 1 μέτρου.

Ακόμα και αν διευθετείτο εκείνο του Γιάνννη,΄΄παίζουν΄΄ παραλλήλως πολλά περισσότερα.
Καλώς ορίσαμε στη...΄΄Χώρα του Ποτέ΄΄. :sneaky:
Εφικτότατον το κάτω του ενός μέτρου!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic