- Reaction score
- 6.814
Πάνω από 90% ακούω ψηφιακά, αλλά έχει και αυτό τη χάρη του και ήταν ότι έπρεπε για σήμερα μετά από όλα αυτάΑν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.
Πάνω από 90% ακούω ψηφιακά, αλλά έχει και αυτό τη χάρη του και ήταν ότι έπρεπε για σήμερα μετά από όλα αυτάΑν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.
Κανε μια περιγραφη του σεταπ σου.Εγώ προσωπικά προς το παρόν αποφεύγω τις δοκιμές αυτές γιατί πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνουν σε εμένα αντιληπτές άμεσα. Απλά ρωτώ ποιο είναι η ορθότερη τεχνικά επιλογή. Λιγοτερος θόρυβος, περισσότερη πληροφορία κλπ. Αν θα τα καταλάβω ή αν θα τα ακούσω ποτέ δεν το γνωρίζω. Έτσι για το καλό που λένε θέλω να γνωρίζω πιο είναι το αρτιότερο από όλα σαν επιλογή .
Ναι να πάρεις, αλλά με τι phono; Με τι βραχίονα; Με τι κεφαλή; Με τι καλώδια κεφαλής και rca phono; Και πως θα το στηρίξεις το πικάπ να μην έχει κραδασμούς;Αν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.
Nαι και να μπλέξεις με άλλες?Αν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.
Σατανάδες το ρίξατε στα βαριά το παιδί. Αυτά κάνετε.Μάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Και δεν κάνω πλάκα
Tidal ή άυλα από pc σε ένα bryston dac bda3.Κανε μια περιγραφη του σεταπ σου.
Ψηφιακα την ακους;Συνδεεις το καλωδιο με τον κοχλια σου;Tidal ή άυλα από pc σε ένα bryston dac bda3.
Έτσι είναι. Γι αυτό δεν έμπλεξα είκοσι χρόνια τώρα.Nαι και να μπλέξεις με άλλες?
Ποτέ δεν είναι αργάΈτσι είναι. Γι αυτό δεν έμπλεξα είκοσι χρόνια τώρα.
Τι σχέση έχουν τα ηχεία με την απορία μου;Ψηφιακα την ακους;Συνδεεις το καλωδιο με τον κοχλια σου;
ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ;
Να δουμε αν ειναι δεοντως αναλυτικα και ανταξια του συνολου!Ποτέ δεν είναι αργά
Τι σχέση έχουν τα ηχεία με την απορία μου;
το bryston κανει reclocking όλες τις εισόδους του.Tidal ή άυλα από pc σε ένα bryston dac bda3.
Καλά είναι και τα ηχεία. Πάμε στο παρασύνθημα τώρα. Ρίχτα!!Να δουμε αν ειναι δεοντως αναλυτικα και ανταξια του συνολου!
Δε ρωτησες αν θα καταλαβεις τη διαφορα;
Αυτά τα έχω δει στο manual. Από την usb σίγουρα τα διαβάζει όλα.το bryston κανει reclocking όλες τις εισόδους του.
ωστόσο η οπτική περιορίζεται στα 24/96 οι υπόλοιπες 24/192
και μονο από usb εκμεταλευεται πλήρως τα dac του στα 32/384khz.
αν αυτό σου λέει κάτι.
Λογικό είναι, αυτές είναι οι τεχνικές προδιαγραφές των συνδέσεων!το bryston κανει reclocking όλες τις εισόδους του.
Αυτο ειναι το μειονεκτημα της οπτικης-δε μπορει να ανεβασει πανω απο 192.Καλά είναι και τα ηχεία. Πάμε στο παρασύνθημα τώρα. Ρίχτα!!
Αυτά τα έχω δει στο manual. Από την usb σίγουρα τα διαβάζει όλα.
Στην μουσική καθημερινότητα μου που είναι το tidal όπου εκεί έχουμε νορμάλ δειγματολειψίες ψάχνω να δω τι παίζει.
Ολα τα συγχρονα dacs το κανουν.το bryston κανει reclocking όλες τις εισόδους του.
αν αυτό σου λέει κάτι.
κατάλαβα δεν σου λέει κάτι.Καλά είναι και τα ηχεία. Πάμε στο παρασύνθημα τώρα. Ρίχτα!!
Αυτά τα έχω δει στο manual. Από την usb σίγουρα τα διαβάζει όλα.
Στην μουσική καθημερινότητα μου που είναι το tidal όπου εκεί έχουμε νορμάλ δειγματολειψίες ψάχνω να δω τι παίζει.
Στην περιπτωση αυτη,οταν λεμε θορυβο,εννοουμε διαμορφωση του σηματος με με χειροτερευση του ηχου-μην περιμενεις να ακουσεις ζουζουνια ή βουητα!Σόρυ για το παίδεμα ( τουλάχιστον εσείς που ασχολείστε με τον πόνο μου ) απλά ακούω από εδώ και από εκεί για τον "θόρυβο" των πισι , εγώ από την άλλη ακούω φοβερά με ένα καλώδιο usb, να υποθέσω οτι είμαι κουφός η δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτός ο "θόρυβος" και ρωτάω για να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει.
όχι δεν είμαι. Αλλά αυτό που κατάλαβα πρόσφατα μετά από δοκιμές και πολύωρες ακροάσεις είναι ότι την μεγαλύτερη ακουστή βρωμιά ( στο σύστημα μου ) την είχα από καλώδια ρεύματος και ηχείων. Τα οποία ευτυχώς και δεν αγόρασα. Πιστεύω δε, όχι απλά πιστεύω αλλά είμαι βέβαιος ότι και οι μετρήσεις μου τώρα με στοκ ρεύματος και ηχείων ένα εντός προδιαγραφών καλώδιο αγορά 2,70 ευρώ ανά μέτρο το οποίο το είχα πάρει για τα surround θα έγραφαν πολύ διαφορετικά.Στην περιπτωση αυτη,οταν λεμε θορυβο,εννοουμε διαμορφωση του σηματος με με χειροτερευση του ηχου-μην περιμενεις να ακουσεις ζουζουνια ή βουητα!
Αυτο που θα ακουσεις θα ειναι πιο λαμπρο ηχο,πιο κουραστικο-λιγοτερο θερμο.Το αντιθετο συμαβαινει οταν τον αφαιρεις.Τα οργανα ακουγονται πιο μεστα και η
λαμπροτητα εξαφανιζεται.
Δε σε κοβω διαβασμενο πανω στο θεμα!!!