- Reaction score
- 96.154
Στο Κεφαλάρι γιατί το άλλο είναι σαν ρεμπέτικη φυλακή.Ε, να πάμε να μάθουμε!

Στο Κεφαλάρι γιατί το άλλο είναι σαν ρεμπέτικη φυλακή.Ε, να πάμε να μάθουμε!
FixedΣτο Κεφαλάρι, γιατί εκεί μόνο συχνάζει ο 1308.![]()
"χτυπησα" κι εγώ μια σπανακόπιτα σήμερα...... Ζημιά μας έκανε ο Μαίρη....Για εμενα αρακά με μια κουκουβάγια.
Για το φίλο μου το Βαγγελάκη που του ήρθε σήμερα η όρεξη, χωριάτικη σπανακόπιτα με φύλο πρόχειρα ανοιγμένο και μπόλικες Κρητικές καταβολές !!
View attachment 147525 View attachment 147526
Για εμενα αρακά με μια κουκουβάγια.
Για το φίλο μου το Βαγγελάκη που του ήρθε σήμερα η όρεξη, χωριάτικη σπανακόπιτα με φύλο πρόχειρα ανοιγμένο και μπόλικες Κρητικές καταβολές !!
View attachment 147525 View attachment 147526
Δεν το βράζουν βρε το σπανάκι.....Ποιά είναι η κουκουβάγια;;
Μη μιλάς συνθηματικά για να καταλαβαίνουμε!...
Ήθελα να' ξερα πότε έβρασες σπανάκι, πότε άνοιξες φύλλο, πότε έψησες...χαρά στη γυναίκα που θα σε πάρει..
![]()
Το ζεματίζουν.Δεν το βράζουν βρε το σπανάκι.....
Το βράζουν, μπρέ μάστορα, βασικά το ζεματίζουν.Δεν το βράζουν βρε το σπανάκι.....
Δεν είπες ποια είναι κουκουβάγια, είναι μυστικό;;Το βράζουν, μπρέ μάστορα, βασικά το ζεματίζουν.
Πάνω αριστερά το μικρό μπολάκι είναι η κουκουβάγια.Ποιά είναι η κουκουβάγια;;
Μη μιλάς συνθηματικά για να καταλαβαίνουμε!...
Τσου......Το βράζουν, μπρέ μάστορα, βασικά το ζεματίζουν.
teach grandma how to suck eggs...Τσου......
Το σπανάκι το τρίβουν με λίγο αλατι και το στηβουν για να φύγουν τα πολλά ζουμιά....
Σατανικό....Τσου......
Το σπανάκι το τρίβουν με λίγο αλατι και το στηβουν για να φύγουν τα πολλά ζουμιά....
Μπα με καμιά σαλάτα το μπερδεύει, είναι πολύ μπερδεμένο το πουλάκιμΣατανικό....![]()
Μήπως έχεις μπερδευτεί με το σπανακόρυζο αγορίνα μου?
Μερικοί το κάνουν στο σπανακόρυζο γιατί δεν θέλουν πράσινο το ρύζι.Μπα με καμιά σαλάτα το μπερδεύει, είναι πολύ μπερδεμένο το πουλάκιμ![]()
Ζεματάς τα χόρτα-σπανάκι και μόνο έτσι φτιάχνεις τη σύβραση που ενσωματώνει όλα τα υλικά, με άλλο τρόπο δεν γίνεται.Μερικοί το κάνουν γιατί δεν θέλουν πράσινο το ρύζι.
Εμένα μου αρέσει όμως η πρασινίλα...
Αλλά πως θα μαλακώσει αλλιώς το σπανάκι σε ένα στεγνό περιβάλλον πίτας?
Δεν ξέρω...
Τρίβεις και στιβεις το σπανάκι για το σπανακορυζο....;Σατανικό....![]()
Μήπως έχεις μπερδευτεί με το σπανακόρυζο αγορίνα μου?
Κάνεις το αυτό και στη σαλάτα;Μπα με καμιά σαλάτα το μπερδεύει, είναι πολύ μπερδεμένο το πουλάκιμ![]()
Αυτοί ξεκίνησαν πρώτοι....Ηρεμήστε...
Δεν είναι hi end καβλώδια το σπανάκι για να το αναλύσετε διεξοδικά και να τσακωθείτε υπερασπίζοντας τις απόψεις σας.![]()