bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 52.441
Ιιιιιιιι τι είπεεεε, Βαγγέλη πες και εσύ...Η δυτ. Ελλάδα ξέρει από πίτες μόνο.... Χαλαρώστε και μάθετε μπαλίτσα...![]()
Ιιιιιιιι τι είπεεεε, Βαγγέλη πες και εσύ...Η δυτ. Ελλάδα ξέρει από πίτες μόνο.... Χαλαρώστε και μάθετε μπαλίτσα...![]()
Τελικά το τρίβεις το...σπανάκι!!!!Τρίβεις και στιβεις το σπανάκι για το σπανακορυζο....;
Κάνεις το αυτό και στη σαλάτα;
Η δυτ. Ελλάδα ξέρει από πίτες μόνο.... Χαλαρώστε και μάθετε μπαλίτσα...![]()
Καλε...ντροπής, μπορεί να διαβάζουν και μικρά παιδιάΗ δυτ. Ελλάδα ξέρει από πίπες μόνο.... Χαλαρώστε και μάθετε μπαλίτσα...![]()
Αφού μας ερεθίζει ο ντρεντμανάκος, ακου εκει να μας πει οτι δεν ξερουμε απο πίτες...ξέρει κανένας που μένει?Ξαναμμενη σε βλέπω γλυκιά μου σήμερα!!
Ρε χαμενε, για να βγάλει ζουμιά το σπανάκι, θα πρέπει να το έχεις ζεματισει πρώτα..Τσου......
Το σπανάκι το τρίβουν με λίγο αλατι και το στηβουν για να φύγουν τα πολλά ζουμιά....
Και το στηβω κιόλας.... Αυτό που το πας...[
Τελικά το τρίβεις το...σπανάκι!!!!![]()
![]()
Εσύ μουχριτσα αυτά να μου τα πεις από κοντά.....Ρε χαμενε, για να βγάλει ζουμιά το σπανάκι, θα πρέπει να το έχεις ζεματισει πρώτα..
Τι το πέρασες, αγγούρι??
Μίλα του όμορφα, γιατί τονε βλέπω follower στον Άλεξ, να σε περιμένει στη γωνία...Ρε χαμενε, για να βγάλει ζουμιά το σπανάκι, θα πρέπει να το έχεις ζεματισει πρώτα..
Τι το πέρασες, αγγούρι??
Καραλαικ......Μίλα του όμορφα, γιατί τονε βλέπω follower στον Άλεξ, να σε περιμένει στη γωνία...![]()
![]()
Εγώ σε πιστεύω, θα φτιάξεις να δοκιμάσω??Εσύ μουχριτσα αυτά να μου τα πεις από κοντά.....
Πάντως ναι σαν το αγγούρι για το τζατζίκι.... Ίδια διαδικασία.... Την δουλειά την κάνει το αλάτι....![]()
Θα βάλουμε τη γιαγιά τη Δήμητρα να μας φτιάξει...Εγώ σε πιστεύω, θα φτιάξεις να δοκιμάσω??
Αλλά τη θέλω πλούσια, με φύλλο, τυρί, ελαιόλαδο,μυρωδικά, όχι όπως κάνετε τη μπατζίνα...
Μη και μου στίψεις τίποτα σπανάκι με αλάτι σκέτο και μου το φέρεις να το φάω!!![]()
Κανένα πρόβλημα, θα τον βγάλουμε έξω από τη μοιρασιά...Σε αυτόν τον χαμένο δεν θα δώσουμε....![]()
Ανάσταση! Είδαμε και εικόνα!!Μ' αυτά και μ' αυτά με έπιασε λιγούρα και πήγα στο ********* και πήρα μια σπανακόπιτα, Ok δεν είναι σαν του Μπρέτσου αλλά είναι από τις καλύτερες που μπορεί να πάρει κάποιος εκεί έξω.
View attachment 147534
Μ' αυτά και μ' αυτά με έπιασε λιγούρα και πήγα στο ********* και πήρα μια σπανακόπιτα, Ok δεν είναι σαν του Μπρέτσου αλλά είναι από τις καλύτερες που μπορεί να πάρει κάποιος εκεί έξω.
View attachment 147534
Ανάσταση! Είδαμε και εικόνα!!
Να έχουμε να κρίνουμε και εμείς κάτι...
Κάποιος ζήλεψε το φετούλης δίπλα στο nick name...![]()
Δυσκολεύομαι γιατί είμαι με smartphone και είμαι και πρεσβύωπας, θα πω λάχανο!!Α Χρήστο, αν βρεις τι είναι αυτό το κόκκινο πράγμα στην σαλάτα θα σε παραδεχτώ...
Δυσκολεύομαι γιατί είμαι με smartphone και είμαι και πρεσβύωπας, θα πω λάχανο!!
Τι κερδίζω?
Αρχικά η φώτο δεν ήταν καλή, είμαι γκαβαδι χωρίς τα γυαλιά, το ραντιτσιο είναι της ιδίας οικογένειας άρα κάτι πρέπει να κερδίσω για τη προσπάθεια αλλιώς δεν θα ξανά ανεβάσω μπάμιες...έστω ένα γλειφιτζούριΤίποτα γιατί δεν το βρήκες (ακριβώς)!!
Ραντίτσιο είναι, παίζει να είμαι και ο μοναδικός που το παίρνει από το sm, οι ταμίες δεν ξέρουν ούτε ποιόν κωδικό να χτυπήσουν, έχει πικρή γεύση αλλά είναι γαμάτο.