Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

D

Deleted member 23222

Guest
[
Τρίβεις και στιβεις το σπανάκι για το σπανακορυζο....; :sneaky:

Κάνεις το αυτό και στη σαλάτα; :eek:
Η δυτ. Ελλάδα ξέρει από πίτες μόνο.... Χαλαρώστε και μάθετε μπαλίτσα... :tongue:
Τελικά το τρίβεις το...σπανάκι!!!! :p :laugh:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.447
Ξαναμμενη σε βλέπω γλυκιά μου σήμερα!!
Αφού μας ερεθίζει ο ντρεντμανάκος, ακου εκει να μας πει οτι δεν ξερουμε απο πίτες...ξέρει κανένας που μένει?
Στείλτε με p.m οδό αριθμό να σκάσω με το ταψί να σου πω εγώ ποιος δεν ξέρει από πίτες 8-)

Reaction score
30.455
Τσου...... :tongue:
Το σπανάκι το τρίβουν με λίγο αλατι και το στηβουν για να φύγουν τα πολλά ζουμιά....
Ρε χαμενε, για να βγάλει ζουμιά το σπανάκι, θα πρέπει να το έχεις ζεματισει πρώτα..
Τι το πέρασες, αγγούρι??

Reaction score
2.803
Μ' αυτά και μ' αυτά με έπιασε λιγούρα και πήγα στο ********* και πήρα μια σπανακόπιτα, Ok δεν είναι σαν του Μπρέτσου αλλά είναι από τις καλύτερες που μπορεί να πάρει κάποιος εκεί έξω.

Σπανακόπιτα.jpg

Attachments

Reaction score
5.360
[

Τελικά το τρίβεις το...σπανάκι!!!! :p :laugh:
Και το στηβω κιόλας.... Αυτό που το πας... :confused:
Ρε χαμενε, για να βγάλει ζουμιά το σπανάκι, θα πρέπει να το έχεις ζεματισει πρώτα..
Τι το πέρασες, αγγούρι??
Εσύ μουχριτσα αυτά να μου τα πεις από κοντά..... :tongue:
Πάντως ναι σαν το αγγούρι για το τζατζίκι.... Ίδια διαδικασία.... Την δουλειά την κάνει το αλάτι.... :wink:

D

Deleted member 23222

Guest
Εσύ μουχριτσα αυτά να μου τα πεις από κοντά..... :tongue:
Πάντως ναι σαν το αγγούρι για το τζατζίκι.... Ίδια διαδικασία.... Την δουλειά την κάνει το αλάτι.... :wink:
Εγώ σε πιστεύω, θα φτιάξεις να δοκιμάσω??

Αλλά τη θέλω πλούσια, με φύλλο, τυρί, ελαιόλαδο,μυρωδικά, όχι όπως κάνετε τη μπατζίνα... :tongue:

Μη και μου στίψεις τίποτα σπανάκι με αλάτι σκέτο και μου το φέρεις να το φάω!!:laugh:

Reaction score
5.360
Εγώ σε πιστεύω, θα φτιάξεις να δοκιμάσω??

Αλλά τη θέλω πλούσια, με φύλλο, τυρί, ελαιόλαδο,μυρωδικά, όχι όπως κάνετε τη μπατζίνα...

Μη και μου στίψεις τίποτα σπανάκι με αλάτι σκέτο και μου το φέρεις να το φάω!!:laugh:
Θα βάλουμε τη γιαγιά τη Δήμητρα να μας φτιάξει... :wink:
Σε αυτόν τον χαμένο δεν θα δώσουμε.... :party:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.447
Μ' αυτά και μ' αυτά με έπιασε λιγούρα και πήγα στο ********* και πήρα μια σπανακόπιτα, Ok δεν είναι σαν του Μπρέτσου αλλά είναι από τις καλύτερες που μπορεί να πάρει κάποιος εκεί έξω.

View attachment 147534
Ανάσταση! Είδαμε και εικόνα!!
Να έχουμε να κρίνουμε και εμείς κάτι... :)
Κάποιος ζήλεψε το φετούλης δίπλα στο nick name...:whistling:

Reaction score
2.803

View attachment 147534
Ανάσταση! Είδαμε και εικόνα!!
Να έχουμε να κρίνουμε και εμείς κάτι... :)
Κάποιος ζήλεψε το φετούλης δίπλα στο nick name...:whistling:

Χααχαχα!!
Μου αρέσει πολύ η φέτα, παίρνω Καλαβρύτων βαρέλι αν και αλμυρή και το καταλαβαίνω αρκετά γιατί έχω να προσθέσω αλάτι σε φαγητό από τότε που άρχισα να τρώω :p αλλά δεν είχε αυτή τη φορά και πήρα Πίνδου, καλή είναι και αυτή..
Α Χρήστο, αν βρεις τι είναι αυτό το κόκκινο πράγμα στην σαλάτα θα σε παραδεχτώ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.447
Α Χρήστο, αν βρεις τι είναι αυτό το κόκκινο πράγμα στην σαλάτα θα σε παραδεχτώ...
Δυσκολεύομαι γιατί είμαι με smartphone και είμαι και πρεσβύωπας, θα πω λάχανο!!
Τι κερδίζω?

Reaction score
2.803
Δυσκολεύομαι γιατί είμαι με smartphone και είμαι και πρεσβύωπας, θα πω λάχανο!!
Τι κερδίζω?

Τίποτα γιατί δεν το βρήκες (ακριβώς)!! :p
Ραντίτσιο είναι, παίζει να είμαι και ο μοναδικός που το παίρνει από το sm, οι ταμίες δεν ξέρουν ούτε ποιόν κωδικό να χτυπήσουν, έχει πικρή γεύση αλλά είναι γαμάτο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.447
Σήμερα που έκανα το εναρκτήριο λάκτισμα με τη πίτα ακολούθησαν κάποια μέλη, όταν μαγειρεύω μπάμιες δεν ακολουθεί κανείς...Γιατί?:idk:
Τίποτα γιατί δεν το βρήκες (ακριβώς)!! :p
Ραντίτσιο είναι, παίζει να είμαι και ο μοναδικός που το παίρνει από το sm, οι ταμίες δεν ξέρουν ούτε ποιόν κωδικό να χτυπήσουν, έχει πικρή γεύση αλλά είναι γαμάτο.
Αρχικά η φώτο δεν ήταν καλή, είμαι γκαβαδι χωρίς τα γυαλιά, το ραντιτσιο είναι της ιδίας οικογένειας άρα κάτι πρέπει να κερδίσω για τη προσπάθεια αλλιώς δεν θα ξανά ανεβάσω μπάμιες...έστω ένα γλειφιτζούρι :(

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.317
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian