- Reaction score
- 2.324
Είδες η ακριβοπληρωμένη πλαστική χειρουργική?
Είδες η ακριβοπληρωμένη πλαστική χειρουργική?
είναι και η ''ανάγκες'' εκείνου που θέλει να γυρίσει ταινίες συγκεκριμένου στυλ...Είδες η ακριβοπληρωμένη πλαστική χειρουργική?
Εντάξει όπως και να έχει ο κοντός άφησε εποχή. Η δε ταινία αυτή ηταν η πρώτη μου σε κινηματογραφική αίθουσα οπότε respect. Δουλεύει πολύ πάντως το σώμα του θέλει και κόπο.είναι και η ''ανάγκες'' εκείνου που θέλει να γυρίσει ταινίες συγκεκριμένου στυλ...
αυτό ήταν το επόμενο που θα έγραφα....μια πλαστική δεν στέκεται μόνη της....αν δεν υποστηρίζεται και από γυμναστική....Εντάξει όπως και να έχει ο κοντός άφησε εποχή. Η δε ταινία αυτή ηταν η πρώτη μου σε κινηματογραφική αίθουσα οπότε respect. Δουλεύει πολύ πάντως το σώμα του θέλει και κόπο.
Εντάξει όλοι κάνουν πλαστικές στο Χόλυγουντ και παντού ,αυτό το αποτέλεσμα σπάνιο βέβαια.Είδες η ακριβοπληρωμένη πλαστική χειρουργική?
και εγωΕννοείται στο cinema!
Και η ώριμη Jennifer Connelly απείρως ανώτερη ως ΄΄αμόρε΄΄ του ήρωα από τη...νεαρή Kelly McGillis.Ευτυχώς τουλάχιστον που ο Cruise είναι στο sequel, γιατί με τους υπόλοιπους μάλλον θα ξενερώναμε...
ο edwards σκοτώθηκε(στο έργο) καλέΕυτυχώς τουλάχιστον που ο Cruise είναι στο sequel, γιατί με τους υπόλοιπους μάλλον θα ξενερώναμε...
Εχουν αλλη χαρη τα μελαχρινα,Και η ώριμη Jennifer Connelly απείρως ανώτερη ως ΄΄αμόρε΄΄ του ήρωα από τη...νεαρή Kelly McGillis.
Ιδίως με προδιαγραφές...Jennifer Connelly.Εχουν αλλη χαρη τα μελαχρινα,
Ετοιμαστειτε για δερματινα μπουφανακια με χιλιαδες ραμενα σηματακια. Και Ρειμπαν.
Ή American Optical;Ρειμπαν.
Ή American Optical;
Δεν είπα σε ποιου το cinema θα πάω να το δω!και εγω