Emotiva RMC-1 AV Pre/Pro 7.3.6, Dirac, Atmos, DTS:X

Reaction score
7.877
Οπότε θίξουμε την μαραντζ γίνεται αχταρμας δηλαδή ;;;
Καλή εταιρεία για την εισαγωγική σειρά όντως .
Αλλά μέχρι εκεί .
Όποιος διαθέτει λεφτά πολύ απλά δεν θα πάρει μεγάλο μαραντζ .
Εκτός κ αν το πάρει σε 859 άτοκες δοσεις γιατί δεν μπορεί να διαθέσει ντουκου σε όλες τις άλλες εταιρείες ενώ αυτήν την βρίσκει σε αλυσίδες .
Τόσο απλά ...
Μα το θέμα δεν το έχουμε εμείς. Σε ότι και να γίνει υπάρχει μια σύγκριση με Marantz και πάντα με υποτιμητικά σχόλια. Και αυτό μόνο εδώ. γιατί ενώ σε όλα τα forum όπως έγραψα και πόσταρα πιο πάνω υπάρχουν αρνητικά και θετικά για όλες τις εταιρίες εδώ το έχουμε κάνει λαϊκό πανηγύρι. Κράζετε κραζετε κραζετε το audyssey (marantz) ενώ οι άσχετοι στην απέναντι πλευρά την έχουν ίσα και όμοια με το dirac και το arc από κάτω. (ίσως με την αναβάθμιση όταν και όποτε βγει να πάρει την πρωτοπορία) και δεν το λέω μόνο από αυτά που διαβάζω, Ευτυχώς κάναμε αντιπαραβολή με φίλο που αγόρασε nad και πραγματικά το default αποτέλεσμα dirac - audyssey είναι το ίδιο με μικρή διαφορά ότι έχει λίγο πιο χαμηλά σε spl τα sub (4 στο σύνολο πάνω σε mini dsp hd). Για όποιον έχει trinnov ή room perfect προφανώς τα σχόλια στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι θετικά μιας και πολλές φορές πέρα από τις πραγματικές δυνατότητες είναι και θέμα prestige. Δεν μπορείς να πάρεις Ferrari και να μη τη παινέψεις ότι και να μη σου αρέσει, μόνο τα θετικά μπορείς να πεις.
προσφατα ειχα εμπειρια και απο εναν nad με diirac :biggrin:
:whistling: :cry::cry::cry:

Reaction score
4.824
Μα το θέμα δεν το έχουμε εμείς. Σε ότι και να γίνει υπάρχει μια σύγκριση με Marantz και πάντα με υποτιμητικά σχόλια. Και αυτό μόνο εδώ. γιατί ενώ σε όλα τα forum όπως έγραψα και πόσταρα πιο πάνω υπάρχουν αρνητικά και θετικά για όλες τις εταιρίες εδώ το έχουμε κάνει λαϊκό πανηγύρι. Κράζετε κραζετε κραζετε το audyssey (marantz) ενώ οι άσχετοι στην απέναντι πλευρά την έχουν ίσα και όμοια με το dirac και το arc από κάτω. (ίσως με την αναβάθμιση όταν και όποτε βγει να πάρει την πρωτοπορία) και δεν το λέω μόνο από αυτά που διαβάζω, Ευτυχώς κάναμε αντιπαραβολή με φίλο που αγόρασε nad και πραγματικά το default αποτέλεσμα dirac - audyssey είναι το ίδιο με μικρή διαφορά ότι έχει λίγο πιο χαμηλά σε spl τα sub (4 στο σύνολο πάνω σε mini dsp hd). Για όποιον έχει trinnov ή room perfect προφανώς τα σχόλια στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι θετικά μιας και πολλές φορές πέρα από τις πραγματικές δυνατότητες είναι και θέμα prestige. Δεν μπορείς να πάρεις Ferrari και να μη τη παινέψεις ότι και να μη σου αρέσει, μόνο τα θετικά μπορείς να πεις.

:whistling: :cry::cry::cry:
Καταρχάς δεν απαξιώνω την μαραντζ
Τα υπερθετικα σχόλια με ενοχλούν στα πάντα .
Είχα μαραντζ 7011
Για τα λεφτά του μια χαρά
Θα ξαναπαρω σίγουρα όταν χρειαστεί μαραντζ η denon
Είχα ονκυο ,μαραντζ , γιαμαχα .
Ίσως ο επόμενος να είναι κάτι άλλο .
Ποτέ δεν ξέρεις .
Τα αρνητικά η υπερθετικα σχόλια .ε ενοχλούσαν κ με ενοχλούν .
9 στις 10 αυτοί που τα λένε δεν ξέρει την τύφλα τους .
Κ όχι δεν το παίζω πονηρός η γνώστης .
Μόνο όταν έχω δει η ακούσει κάτι θα εκφέρω άποψη .
Αλλιώς δεν ...

Last edited:

Reaction score
7.877
Είχα μαραντζ 7011
Ποτέ δεν ξέρεις .
Αλλιώς δεν ...
Δεν ηταν προσωπική η αναφορά μου.
Ακριβώς το ιδιο είναι που με - μας ενοχλεί

Reaction score
15.543
Είχα μαραντζ 7011
Ποτέ δεν ξέρεις .
Αλλιώς δεν ...
αντε και σε pioneer ..... :lolsign:

επειδη ελεγες για τις δοσεις.......
......και ο yamaha που εχεις σε 859 δοσεις ειναι ;)

τα παντα υπαρχουν σε δοσεις........

Reaction score
15.543
με τοσα λ7 που που θελουν καποιοι επεξεργαστες φτιαχνεις σουπερ συστημα κομπλε......
.....βαζεις και δοσεις και δεν σου φαινεται το ποσον .......

Reaction score
4.824
Πολύ απλά για να πάρεις trinnov και έχει αντίστοιχο χώρο κ έχεις τα κατάλληλα ηχεία και σου περισσεύουν.
Αλλιώς μαραντζ η Ναντ με προϋποθέσεις

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Δεν ηταν προσωπική η αναφορά μου.
Ακριβώς το ιδιο είναι που με - μας ενοχλεί
Ερώτηση προς όλους τούς μαραταζακιδες, Επιλέξατε μαρατζ γιατί παίζουν καλύτερα από αλλά μηχανάκια η επειδή είναι οι Πιο φτηνή σε κάθε κατηγορία? Η απάντηση είναι προφανή, δεν έχουμε κάτι με τι μαρατζ αλλά προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω να λέτε αυτά που λέτε για μαρατζ εσείς η μαρατζακιδες και η επιλογή σας να έγινε καθαρά απο Θέμα τιμής,
Δείξτε μού έναν 8805 εναν!!! Είμαι σίγουρος απο όλους εσάς τούς μαρατζακιδες που γράφετε Δεν τον έχει πάρει κανείς, γιατί? Δεν παίζει Καλά? Δεν είναι καλός ενισχυτής? Ενώ η φτηνή μαραντζ είναι καλή εεε? Μόνο και μόνο απο αυτο φαίνεται γιατί επιλέξατε μαραντζ.........
Όποιος έχει 4000 σίγουρα δεν θα πάει σε μαρατζ;)
Υ.Γ αναλογκ γιατί πήρες 7705 και δεν πήρες 5200? Για τα 500-700 Που είχαν διαφορά?;)
Παίζει πολύ καλύτερα Πάντος 5200 ,και ο 5100 φυσικά

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.312
Ερώτηση προς όλους τούς μαραταζακιδες, Επιλέξατε μαρατζ γιατί παίζουν καλύτερα από αλλά μηχανάκια η επειδή είναι οι Πιο φτηνή σε κάθε κατηγορία? Η απάντηση είναι προφανή, δεν έχουμε κάτι με τι μαρατζ αλλά προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω να λέτε αυτά που λέτε για μαρατζ εσείς η μαρατζακιδες και η επιλογή σας να έγινε καθαρά απο Θέμα τιμής,
Δείξτε μού έναν 8805 εναν!!! Είμαι σίγουρος απο όλους εσάς τούς μαρατζακιδες που γράφετε Δεν τον έχει πάρει κανείς, γιατί? Δεν παίζει Καλά? Δεν είναι καλός ενισχυτής? Ενώ η φτηνή μαραντζ είναι καλή εεε? Μόνο και μόνο απο αυτο φαίνεται γιατί επιλέξατε μαραντζ.........
Υ.Γ αναλογκ γιατί πήρες 7705 και δεν πήρες 5200? Για τα 500-700 Που είχαν διαφορά?;)
για να ρωτάς εσύ παλιο κουτσομπόλα :fuckyou: :rofl: :roflmao:
Τρινοβ με δόσεις
(ποτέ μη δώσεις)
Ο Θεοδόσης
εγώ αυτό με τον Θεοδόση και τις δώσεις το ξέρω αλλιώς να το λένε:roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
για να ρωτάς εσύ παλιο κουτσομπόλα :fuckyou: :rofl: :roflmao:

εγώ αυτό με τον Θεοδόση και τις δώσεις το ξέρω αλλιώς να το λένε:roflmao:
Ρε παλιομαρατζακια εσύ , ποτέ θα σε μάθω να ακούς? Να σού στείλω τον γέρο σουσανο να σού δείξει τα αμπελοχωραφα...... :laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.312
Ρε παλιομαρατζακια εσύ , ποτέ θα σε μάθω να ακούς? Να σού στείλω τον γέρο σουσανο να σού δείξει τα αμπελοχωραφα...... :laugh:
στείλε μωρή κότα να σου τον κάνω ρεζίλι ... :p :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.050
Όπως και να'χει, στις "οικονομικές" κατηγορίες γίνεται το έλα να δεις με δόσεις και χρωστουμενα.

Στις υψηλές κατηγορίες, όπως λέτε για τρινοβ, ο υποψήφιος αγοραστής δεν είναι δοσατζής, κι όταν αποφασίσει να γίνει τελικός αγοραστής του προϊόντος, καταθέτει το φουλ πόσο, κάνα δίμηνο πριν παραλάβει το προϊόν.

Είναι διαφορετική κατηγορία αγοραστών, τίποτε άλλο. ;)

Reaction score
15.543
κανεις σοβαρο λαθος......

στο αμερικα που μιλαμε για σοβαρη αγορα τα marantz ειναι πιο ακριβα απο τα yamaha που αναφερθηκες....

το αν παιζει καλυτερα και πιο, εχει να κανει με πολλα......

δεν χρειαζεται.......δεν παιζ ;)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Αμα στον στείλω θα με παίρνεις να τον κρατήσεις κ θα με πρήξει κ στα παζάρια.......
Κάποιος σε έχει μάθει να κάνεις καλά παζάρια :lol:
δεν χρειαζεται.......δεν παιζ
:lol: καλό! το παιδί που μού είχε πουλήσει τον σουσανο μιλάγαμε περίπου για κάνα χρόνο μετά και μου είχε πει οτι είχε πάρει μαρατζ τον 7010 αν θυμάμαι καλά, και με τού που μού το ειπε του λέω: Καλά ρε Είσαι σοβαρός ? Μετά από τον σουσανο πηγές στον 7010? Και η απάντηση τού:
Άστο έχω απογοητευτεί πολύ!
κανεις σοβαρο λαθος......

στο αμερικα που μιλαμε για σοβαρη αγορα τα marantz ειναι πιο ακριβα απο τα yamaha που αναφερθηκες....

το αν παιζει καλυτερα εχει να κανει με πολλα..
Όπως πάντα απαντάς σε κάτι άλλο, και όχι σε αυτό πού ρωτήθηκε, εξάλλου το έχουμε πει είσαι χέλι, γλιστράς

Last edited:

Reaction score
7.877
αν εννοείς εμένα, γιατί πέρασα από 2-3 yamaha και δεν με κάλυψαν πέρα από τον ήχο και στο θέμα λειτουργικότητας.
Προτίμησα τον marantz λόγο του audyssey και του app το οποίο το δούλεψα στον 7012 και ότι ήθελα να φτιάξω στην απόκριση το έκανα.

όλα αυτά που περιέγραψες κάποια στιγμή ότι κάνεις με το arc τα κάνει και το audyysey.

Αγόρασα ένα προ που με 2500 τα κάνει ΟΛΑ. γιατί να ασχοληθώ με εταιρίες που δεν εισάγονταν επίσημα και να ψάχνομαι με μπαγκ ή ότι άλλο βγάζουν σύμφωνα με τα ξένα φόρα, γιατί και εδώ δεν έχω δει πολλούς με τα μηχανήματα που τους συγκρίνετε.

Αλήθεια όλοι εσείς που τους κράζετε πόσοι έχετε ασχοληθεί να ρυθμίσετε ή να κάνετε απευθείας αντιπαραβολή ώστε να πείτε ότι κάτι είναι καλύτερο ή χειρότερο.

Εγώ και όλοι εμείς που υποστηρίζουμε πχ τους marantz δεν λέμε ότι τα άλλα είναι χειρότερα.

Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς το έχουμε αυτό, αντί να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, προτιμάμε να υποτιμήσουμε τον άλλο.

Και κάτι που μάλλον δεν το έχετε καταλάβει, το audyssey δεν είναι το ίδιο με κάτι που μπορεί να δουλέψατε πριν 5-8-10 χρόνια.

έχει εκδώσεις και οι τελευταίες που δέχονται και το app κάνεις ότι κάνεις και με τα άλλα προγράμματα.

Όσον αφορά τη ποιότητα και τα dac σαν μηχανήματα ο τύπος αυτός που κάνει τα review και τις μετρήσεις τους βγάζει πολύ ανώτερους από αυτούς που συνήθως προτείνετε στο κόσμο που κάνει ερωτήσεις για το τι να πάρει.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.312
Αμα στον στείλω θα με παίρνεις να τον κρατήσεις κ θα με πρήξει κ στα παζάρια.......
Κάποιος σε έχει μάθει να κάνεις καλά παζάρια :lol:
ρε θα φας τέτοια κλάψα που θα μου τον χαρίσεις :lolsign:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Και κάτι που μάλλον δεν το έχετε καταλάβει, το audyssey δεν είναι το ίδιο με κάτι που μπορεί να δουλέψατε πριν 5-8-10 χρόνια
εννοείς εμένα, γιατί πέρασα από 2-3 yamaha και δεν με κάλυψαν πέρα από τον ήχο και στο θέμα λειτουργικότητας.
Το ίδιο κ για τούς Yamaha ,άλλη η τωρινή και άλλο αυτούς που είχες παλιά, τι άλλο να θέλεις από ένα av? Ήχο, λειτουργικότητα, κ αξιοπιστία, κάτι που σού δίνει ο Yamaha και όχι marantz, περί ορέξεως!
όλα αυτά που περιέγραψες κάποια στιγμή ότι κάνεις με το arc τα κάνει και το audyysey.
το οντισι τα κάνει καλύτερα ! Μπράβο!:drinks:

Reaction score
7.877
Όσον αφορά το θέμα χρημά
Το ίδιο κ για τούς Yamaha ,άλλη η τωρινή και άλλο αυτούς που είχες παλιά, τι άλλο να θέλεις από ένα av? Ήχο, λειτουργικότητα, κ αξιοπιστία, κάτι που σού δίνει ο Yamaha και όχι marantz, περί ορέξεως!

το οντισι τα κάνει καλύτερα ! Μπράβο!:drinks:
Εμ βλέπεις, αυτό που λέω. Δεν είπα ότι κάνει κάτι καλύτερα, είπα απλά ότι τα κάνει. Δεν ψάχνομαι να βγάλω κάτι καλύτερο η χειρότερο.

και οι yamaha δυστυχώς έχουν μείνει στάσιμοι. Το ypao δεν έχει εξελιχθεί.

όσον αφορά τις δώσεις και όλα αυτά που ακούγονται δεν τα καταλαβαίνω. τουλάχιστον για μένα δεν είναι θέμα χρημάτων.

Είναι θέμα βαρύτητας σε κάθε hobby, προτιμώ να τα δίνω στα αμάξια, έχουμε και άλλη τρέλα βλέπεις.

και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να φέρω να δοκιμάσω κάτι με dirac και δεν μιλάω για φτηνιάρικα nad γιατί προφανώς και αυτά ανήκουν στην κατηγορία των δόσεων που λέτε. ;)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.843
Το ypao δεν έχει εξελιχθεί.
Λάθος, έχει εξελιχθεί στους 5200 και xx80.

Disclaimer: Δεν βάζω ποσοστά για το πόσο καλύτερο είναι ούτε συγκρίνω με άλλα συστήματα ισοστάθμισης.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris