- Reaction score
- 138.394
Πολύ ωραίες οι γενικεύσεις.Δεν έχει καμία σημασία σε αυτά που είπα, κάποτε ήταν έτσι, τώρα αλλιώς, του χρόνου αλλιώτικα. Δηλαδή ήταν βλάκες όταν εμπιστεύτηκαν την audyssey? ή μήπως σας φαίνεται παράξενο μια εταιρεία να χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες μέχρι να δει που θα κάτσει το παιχνίδι. Και το που θα κάτσει δεν είναι μόνο τεχνικό το θέμα (η ιστορία έχει δείξει ότι ΔΕΝ είναι κυρίως τεχνικό θέμα αλλά οικονομικοί/επιχειρηματικοί παράγοντες καθορίζουν τα πρότυπα που επικρατούν).
Υπάρχουν και επιχειρηματικά παιχνίδια που ο μέσος καταναλωτής δεν τα καταλαβαίνει, η sound united έχει μαζέψει όλες τις μάρκες, αύριο μπορεί να μην χρησιμοποιούν ούτε το audyssey αλλά ένα κλώνο που να το βαφτίσει αλλιώς.
Και κατ'ουσιαν, δεν έχω λόγο να διαφωνώ, κι ούτε με νοιάζει κιόλας.
Τώρα που μιλάμε, το ντιρακ, από τις μεγάλες μηχανές που κυκλοφορούν, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι ο νικητής της ισοστάθμισης.
Το αν είναι εταιρικά παιχνίδια και συνομωσίες και όλοι μεις θύματα του μάρκετινγκ και άλλες ιστορίες για να περνάει η ώρα, στα πολιτικά.
Στο καφενείο. Χαβαλες να γίνεται.
Όποιος δεν βλέπει ότι έχει επικρατήσει κατα κόρον στις μεγάλες μηχανές το ντιρακ, είναι τυφλός.
Ομοίως για το ατμος, έχει επικρατήσει, όποιος δε καταλαβαίνει, είναι προβληματικός.
Λυπάμαι, αλλά δε δέχομαι ιστορίες παλαβές, το είχε ο δικός μου και το έβαλε κι απογοητεύτηκε και δεξερωγωτι, χέστηκα.
Βλέπω τι κυριαρχεί στην αγορά, και προφανώς στις καλύτερες μηχανές θέλουν όλες οι μεγάλες και επώνυμες φίρμες να βάζουν το καλύτερο.
Ξαναδείτε τις απολύτως κορυφαίες μηχανές της JBL, η πιο φτηνή με ντιρακ και η πιο ακριβή με τρινοβ.
Άμα βγάλει η jbl πιο ακριβή μηχανή με άλλο σοφτγουερ ισοστάθμισης, τότε θα αλλάξω άποψη. Αυτοί εκεί, ξέρουν.
Τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια.
ΥΓ. Όταν υπάρχουν παραδείγματα μηχανών σα το JBL, το storm, το wisdom audio ρε φίλε, το wisdom λέμε, για όνομα δηλαδή, δηλαδή έλεος κάπου, και μου μιλάτε για μαραντζ με οντισι; Ε, είναι για γέλια. Απαξιώ να ξαναπμπω σε τέτοια συζήτηση, και δε με ενδιαφέρουν ούτε συζητήσεις συνωμοσίας, ούτε καφενείου, ούτε αν φτάνει για τη δουλειά σας, ούτε αν κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο, αδιαφορώ πλήρως. Ξέρω ποιο είναι το καλύτερο, είναι οφθαλμοφανές. Τέλος από μένα επί του θέματος, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να ασχολούμαι με τα υποδεέστερα των υποδεέστερων, είμαι χαϊεντάς.
Last edited: