- Reaction score
- 36.361
Τι ακριβως θελεις να σου απαντησω που δε το εχω ηδη απαντησει;Όταν μπορέσεις, απάντησε στις ερωτήσεις που σου έκανα, θα βοηθηθούμε όλοι επ' αυτού.
Τι ακριβως θελεις να σου απαντησω που δε το εχω ηδη απαντησει;Όταν μπορέσεις, απάντησε στις ερωτήσεις που σου έκανα, θα βοηθηθούμε όλοι επ' αυτού.
Όταν αποσυνδέεις τα ηχεία, ακούγεται το φύσιμα; Αν ναι, αυξομειώνεται με την ρύθμιση του gain;
Και χωρις σημα στο τερμα του gain εχουν φυσημα, αρα δεν ειναι απο κατι πριν , ειναι απ τα ηχεια.
Ουτε η καρτα ηχουν iconnectivity , ουτε τα προηγουμε focal ειχαν κανενα θεμα με το φυσημα, νεκρα τελειως.
Οποτε ειναι καθαρα στο ηχειο.
Φυσικα ουτε στις καλωδιωσεις κλπ υπαρχει θεμα.
οπως χαμηλωσα το gain , σχετικα δεν ακουω κατι, ενταση κ γκαζι εχει ατελειωτο, αλλα εχω την εντυπωση, χωρις να το χω τσεκαρει σωστα μιας και τ ακουσα κανα 2ωρο μονο, πως οταν δινω gain γεμιζει αλλιως, τ ακουω αλλιως, και δεν ειναι θεμα μονο σταθμης, εντασης, σα να τ ακουω αρκετα πιο ρωμαλεο, πιο δυνατο, αλλα με ελαχιστο φυσημα.
Γιάννη το γράφει σαφώς ο κοτσίδης ότι και χωρίς σήμα το φύσημα υπάρχει.
Be the first on review dear.182 το τεμαχιο.
Eν το μεταξυ, δεν εχω βρει ουτε ενα review, ουτε ενα τεστ παγκοσμιως στο νετ, τιποτα τζιφος ενα πραμα...
Δε μπορει να μαι ο πρωτος...
Σωστα η ρυθμιση του gain, οταν απαιτειται,Ανα περίπτωση , χαμηλό trim/gain(στην πηγή ή στον τελικό) δρα ως κομπρέσσορας και σιδερώνει τα δυναμικά ανεξαρτήτως έντασης. Να μου λείπουν τα ήσυχα περάσματα αν πχ οι μισές νότες ακούγονται pianissimo σε δυνατές εντάσεις. Προσωπικά θα συμβιβαζόμουν με λίγο φύσημα παραπάνω απο τυχόν παρενέργειες λόγω gain.
Γιάννη, μήπως είναι ελαττωματικά;Και χωρις σημα στο τερμα του gain εχουν φυσημα, αρα δεν ειναι απο κατι πριν , ειναι απ τα ηχεια.
οπότε John;;; καλύτερα απ τα focal; αυτά θα μείνουν;;Παντως ειναι απολαυση τα ατιμα...
κατι τετοια γινονται και λες πως εχανα τοσο καιρο...
Ναι, αυτα θα μεινουν.οπότε John;;; καλύτερα απ τα focal; αυτά θα μείνουν;;