- Reaction score
- 1.225
Με γεια! Ρε συ Γιαννο, μπαμπατσικα ειναι!
Γιάννη, καλημέρα.Εγω θα λεγα, επειδη το τεντωσατε λιγο παραπανω απ οτι θα πρεπε να χαλαρωναμε;
ακομα δε τ ακουσατε προβληματικο το βγαλατε!
υπαρχει κι επιλογη να μη το αγορασετε, οχι πως θα το κανατε φυσικα, αλλα ετσι κουβεντα να γινεται ε;
και χωρις καν να γραψω εντυπωσεις που ειναι περαν για περαν θετικες.
Γιάννη ειναι πανέμορφα οπότε τα 8 μια χαρά θα ειναι .Οταν τα μονιτορ ηχεια ειναι μεγαλυτερα απ το 27 ιντσων μονιτορ...
View attachment 149505
Παντως ειναι απολαυση τα ατιμα...
κατι τετοια γινονται και λες πως εχανα τοσο καιρο...
Αυτή είναι η ιστορία, έτσι ακριβώς.Να τα καλιμπραρω ,να τα ισοσταθμισω να τα στησω σωστα ετσι ωστε να ακουω και πιστα, γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο , δυο πιστα μονιτορς οχι δυο ηχεια για ακροαση , και να συνεχισω ακομα καλυτερα τη δουλεια μου
Ετσι ακριβως οπως τα λες, ξερεις εσυ, να σε γλυψω λιγο, ξερεις, να βαλεις λιγο το χερακι σου στον εεεε.... στα ηχεια μου λιγο και στα μηχανακια μου εδω, να τα σινιαρεις, ξερεις, δε χρειαζεται να σου πω παραπανω...Αυτή είναι η ιστορία, έτσι ακριβώς.
Ιδίως εφόσον αποτελούν εργαλεία δουλειάς, η αποστολή τους, ως μονιτορς, είναι να παίζουν πιστά, όπως και τα μονιτορς απεικόνισης που διαθέτεις για τις φωτογραφίες.
Όλα θέλουν καλιμπραρισμα, διότι αλλιώς δεν υπάρχει η απαιτούμενη "πιστότητα", είτε απεικόνισης είτε ήχου.
παιδάκι μου δεν παρακολουθείς ? τι να σου κάνει και αυτός ο ΜελίδηςΗδη περιμενω το Μεθλιδη να ερθει να μετρησει για τις σωστες βασεις για ισοπλευρο τριγωνο κλπ.
να τα βάζει και φυσιομέρ 3 φορές τη μέρα...και από μια κουβερτούλα.
Ίσως από εκεί να προέρχεται το φύσημα, να έχουν κρυώσει και να έχουν ακροαστικά.
Πως φαινονται οι φρεκιοι μπαμπαδες.να τα βάζει και φυσιομέρ 3 φορές τη μέρα![]()
και που σαι ακόμα...του Γιάνννη του έχω και έτοιμη βάση για το κεντρικό μόλις αποφασίσει να γίνει πολυκάναλοςΠως φαινονται οι φρεκιοι μπαμπαδες.