JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.442
Εγινε ρε αγόρι θα τα πούμε αλλού.
Νάσαι καλά.
Νάσαι καλά.
Συμφωνώ.Ολα τα παραπανω σβηνουν αμεσως αν βαλεις μια κι εξω τα παντα σε Α7Χ. Και μαλλον εδω με βλεπω να σταματαω
Δύο τέτοια πάρε κι εσύ.δυο τετοια φιλε........
Βασιλιους ετσι ελεγα και εγω καποτε ....παπαρια μαντολες φιλε....στην κεφαλα μας ειναι ολα και στο αν θελουμε να παμε και καπου αλλου περαν των τετριμμενων που λανσαρει με τον -αναγκαιο για αυτην τροπο της η αγορα !Βλαση χαιρομαι παρα πολυ οταν μπαινεις και γραφεις. Μας ελειψες παρα πολυ. Το μεγαλυτερο κερδος παντα ειναι οι ωραιες παρεες εστω και διαδικτυακες. Εχουμε βρεθει μονο μια φορα και ειχα την αισθηση οτι καθε μερα ημασταν μαζι.
Νομιζα οτι τα 802 δεν θα εφευγαν ποτε απ εκει. Γμτ η αισθητικη αυτων των ηχειων δεν παλευεται. Πως μπορεσες?
Τωρα θα μου πεις τι λες ρε Βασιλη. Για κοιτα τα δικα σου
Να ομως που ολα γινονται.
Ακριβο ρε φιλε......3400 το ζευγαρι και το κυριοτερο ειναι οτι δεν μπορω καπου να το ακουσω πραγμα που δεν διαπραγματευομαι πραγματικα......αν δε μου κανει στο αυτι παραπερα δεν παω τρελλιαρη μου και δυστυχως δεν εχω ακουσει ακομα κανενα Neumann !! Τωρα βεβαια αν ακουσω και τα σπασει στο αυτι μου ετοτεςςς χαλαλι του....να κανω οικονομια...χαχαχαχαχαχαχα!!!Για το κρκ (δες πιο πάνω το ΥΓ που συμπλήρωσα) δες κι αυτό:
Αγορά κατάλληλων ηχείων
Δεν εχω πολυκαταλαβει, αλλα σα να πηρε το ματι μου κατι που εγραφε για 40 ποντους αποσταση απο τον τοιχοwww.avsite.gr
Τα ATC, καλά χρυσά, είναι υπερκοστολογημενα. Το 19-αρι που λες, έχει μικρό γουφερ, το απορρίπτω με συνοπτικές διαδικασίες.
Χίλιες φορές καλύτερα τα Neumann 310. Χίλιες.
8.25" γουφερ. Δε μπορείς να ξεγελάσεις την φυσική. Μόνο το αυτί μπορείς, αλλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
Τι τι;Παρών! Τι;
Νομιζω οτι ξερω την απαντηση, στα ....80. Αλλα για να δουμε τι πει ο Κωστας (ο οποιος μαλλον βλεπει ταινια )Earrrrrrrr....δε με λες...εχω την απορια και θελω να σε αρωτηξω αυτο το KRK Rokit RP10 με το δεκαρι που θα το εκοβες ρε φιλος στη Metric ?πανω απο 90 ?
Ενα σχόλιο μόνο κάνεΜια χαρά διαβάζω. Πού κολλάει η αναφορά σε μένα δεν κατάλαβα. Επειδή πούλησε ο @vlasis τα ηχεία του πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο;
80, όπως όλοι οι δορυφόροι.Earrrrrrrr....δε με λες...εχω την απορια και θελω να σε αρωτηξω αυτο το KRK Rokit RP10 με το δεκαρι που θα το εκοβες ρε φιλος στη Metric ?πανω απο 90 ?
και γιατι ρε μαστορα το 805 ειπαμε να το κοψουμε 110-120 ?λογω μικροτερης μοναδας-6.5" - του midwoofer?80, όπως όλοι οι δορυφόροι.
Όλοι.
Ρε ακατουρα που μας εβγαλλες τα εργαλεια μουφα ..παλιανθρωπε!!!!!!Γιατί αυτό είναι ηχείο γραφείου, για υπολογιστή, να το ακούς από μισό μέτρο απόσταση. Τες πα, νιαρφιλντ. Άντε βαριά βαριά μέχρι 1,5μ απόσταση ακρόασης. Ούτε χιλιοστό παραπάνω.
Έχει πολύ μικρό γουφερ, είναι αυστηρά νιαρφιλντ. Τι να κλασουν 6,5" μιντ σε μποτιά...
Αν το πας πιο μακριά από νιαρφιλντ, πρέπει να δώσεις αλλού την τρίτη οκταβα.
Δυστυχώς, το σαμπ που έχεις δεν είναι εξαιρετικό για την 3η οκτάβα.
εχε χαρη που σε αγαπαω ρε cariolli ...που θα μου πεις το εργαλειο μου μικρο.....Δεν είδα ότι απάντησες και συνέχισα να γράφω.
Αυτά που με ακροάσεις ανακάλυψες, τα ξέρω χωρίς ακροάσεις. Δε χρειάζονται ακροάσεις για τίποτα. Όλα είναι απλά πράγματα...