- Reaction score
- 83.986
Τρίτη και φαρμακερήΔυστυχώς, το σαμπ που έχεις δεν είναι εξαιρετικό για την 3η οκτάβα.
Last edited:
Τρίτη και φαρμακερήΔυστυχώς, το σαμπ που έχεις δεν είναι εξαιρετικό για την 3η οκτάβα.
Δεν πουλάω λέμε! Εσύ τα χάρηκες 14 χρόνια, εγώ τα έχω 7 κι ακόμα να τα χαρώ.Πουλα πουλα....χαχαχαχα...αν περασουν 14 χρονια οπως με μενα πουλα τα ετσι για την αλλαγη βρε αδερφε....
Δεν πουλάω λέμε! Ανακάλυψα τη χαρά της ακρόασης με subwoofers, γεύτηκα την απόλαυση της ακρόασης σε πολυκάναλο σύστημα, ξέρω τι χάνω, ε, ως εκεί, προς το παρόν. Στο απώτερο μέλλον (σε φάση 20 χρόνια και βάλε απώτερο μέλλον), βλέπουμε.Ενα σχόλιο μόνο κάνε
Ντριν, ντριν! Με ακούτε ή να πάρω το 0; (είμαι αναλογικός τύπος εγώ, σταθερό τηλέφωνο με καντράν κι έτσι να 'ούμε!)Ή έστω τηλεφώνα!
Αυτό πως το καταλαβαίνεις με το αυτί για τα ηχεία;που πρεπει να ειναι η φαση
Αυτό είναι εύκολοΑυτό πως το καταλαβαίνεις με το αυτί για τα ηχεία;
Ναι, είναι ένας από τους τρόπουςΒρίσκεις το σημείο που ακούγεται πιο σιγά η συχνότητα κρος και αντιστρέφεις τη φάση; Αυτό εννοείς;
Γι'αυτό του λέω αυτά που του λέω για το δορυφορίδι, και για το ATC 19 που σκέφτεται, η τρίτη οκταβα είναι ακριβή η άτιμη...Τρίτη και φαρμακερή
Δε θα ειναι σωστο ακομη και με στραμμενο ριμπον. Γιατι το γουφερ του παιζει και μεσαιες. Παει η συμμετρια.Δεν μπαίνει οριζόντια το a7x? Δεν μπορείς να στρέψεις το tweeter 90°?
Δεν εχω βαθος. Οι δυο απεναντι πλευρες ειναι 3.60 μ. Το πλατος ειναι 5.80. Απο πισω μου δεν υπαρχει χωρος να μπουν. Ετσι θα μπουν 3 εμπρος και δυο στο πλαι.Απολυτως σωστη αποφαση, imho. Αλλα γιατι μονο πεντε; Επτα τουλαχιστον.
Φιλος ειμαι δικαναλος στο stereo και πεντακαναλος στο HC μου....ειμαι ετοιμος ομως και για Atmos εστω και με καθυστερηση....Ο Κrell πανω του εχει το καλωδιο του -ρευματος και σκονη ο καψερος...Βλαση το γουστο σου στην αισθητικη παντα ηταν περαν πασης αμφιβολιας. Ωραια πραγματα. Μπραβο.
Βλεπω προς το παρων τρικαναλος. Για την ακριβεια 3.1. Σαν κι εμενα δηλαδη. Μονο που εσυ εισαι παθητικος!
Το κεβλαρ δεν το αποχωριζεσαι οτι και να γινει. Πανω στο Κρελ τι εχεις?
Το τραπεζακι και την μοκετα κρυψτα γρηγορα πριν μπει ο Κωστας