- Reaction score
- 577
Για δοκiμαστε να κανετε ενα ΟΤΑ update για να περασετε το νεο fw2.2.82 ...
Είχα πει να το δοκιμάσω. το πούλησα την επόμενη μέραΜόλις σήμερα παρέλαβα το Ζ9S. Η πρώτη επαφή είναι μάλλον απογοητευτική.
1. Μου έβγαλε την παναγία για να βρει τους φακέλους δικτύου. Ο μόνος τρόπος να το καταφέρω αποδείχθηκε η γρήγορη αναζήτηση.
2. Το βασικότερο πρόβλημα είναι η αναπαραγωγή από δίκτυο. Δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει σωστά καμιά ταινία, αφού υπάρχουν διαρκή σκαλώματα. Φοβήθηκα ότι έφταιγε ο server, αφού έδειχνε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων το πολύ μέχρι 2,5 MBps. Όμως τα Oppo, Dune και Egreat έπαιζαν κανονικά, και οι ταχύτητες που διάβαζα είναι μέχρι και 11 MBps.
Τι ρυθμίσεις έχετε στην αναπαραγωγή;
3. Πώς πάμε σε αυτές τις ρυθμίσεις υποτίτλων;
Μόλις σήμερα παρέλαβα το Ζ9S. Η πρώτη επαφή είναι μάλλον απογοητευτική.
1. Μου έβγαλε την παναγία για να βρει τους φακέλους δικτύου. Ο μόνος τρόπος να το καταφέρω αποδείχθηκε η γρήγορη αναζήτηση.
2. Το βασικότερο πρόβλημα είναι η αναπαραγωγή από δίκτυο. Δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει σωστά καμιά ταινία, αφού υπάρχουν διαρκή σκαλώματα. Φοβήθηκα ότι έφταιγε ο server, αφού έδειχνε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων το πολύ μέχρι 2,5 MBps. Όμως τα Oppo, Dune και Egreat έπαιζαν κανονικά, και οι ταχύτητες που διάβαζα είναι μέχρι και 11 MBps.
Γιάννη το πήρες λόγω metadata και library; Τα στέλνει σωστά;Μόλις σήμερα παρέλαβα το Ζ9S. Η πρώτη επαφή είναι μάλλον απογοητευτική.
Λόγω metadata. Δεν έφτασα ακόμα στην βιβλιοθήκη.Γιάννη το πήρες λόγω metadata και library; Τα στέλνει σωστά;
Αυτό που λες για SMB με προβλημάτισε. Εγώ συνδέθηκα σε NFS (και το Oppo σε NFS είναι συνδεδεμένο, τα Dune, Egreat σε SMB ) και είχα πρόβλημα. Θα δοκιμάσω το βράδυ σε SMB, μήπως φταίει αυτό. Πάντως το δίκτυο είναι σίγουρα 1000άρι, ενώ η IP είναι static ακριβώς για να αποφύγω conflict.Eγω το εχω σχεδον ενα χρονο τωρα σε δικτυο 1000αρι με ενα synology 216j (οχι οτι δυνατοτερο υπαρχει..) σε SMB και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα και μιλαμε για αρχεια remux 4K 50-80 GB & UHD BR.
Το πιο πιθανο ειναι να εχετε καποιο προβλημα στο δικτυο σας (πχ καλωδιο, conflict ip κτλ)
Για αρχη σιγουρα ειστε σε 1000αρι?
Η εικόνα του είναι μάλλον απογοητευτική. Πολύ κορεσμένη χρωματικά, με εντονότερο contrast από το κανονικό, ακόμα και από το Egreat που δεν φημίζεται για την χρωματική του συμπεριφορά. Ελπίζω να το "φέρω" στον προβολέα σε αντιπαραβολή με το Oppo το Σαββατοκύριακο.Εξαιρετικα player αμφοτερα για τα λ7 τους με το z9s να ειναι ελαχιστα 'καλυτερο' του x9s.
Eγω το εχω σχεδον ενα χρονο τωρα σε δικτυο 1000αρι με ενα synology 216j (οχι οτι δυνατοτερο υπαρχει..) σε SMB και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα και μιλαμε για αρχεια remux 4K 50-80 GB & UHD BR.
Τελικά έφταιγε η σύνδεση στο δίκτυο με NFS. Δοκίμασα την σύνδεση με SMB και τα πάντα δούλεψαν στην εντέλεια!Αυτό που λες για SMB με προβλημάτισε. Εγώ συνδέθηκα σε NFS (και το Oppo σε NFS είναι συνδεδεμένο, τα Dune, Egreat σε SMB ) και είχα πρόβλημα. Θα δοκιμάσω το βράδυ σε SMB, μήπως φταίει αυτό.
Όσο κι αν φανεί περίεργο, η πιο σωστή αναζήτηση των φακέλων δικτύου γίνεται με Quick Scan και όχι με Accurate ή Default Scan. Η δε αναπαραγωγή από SMB άψογη.Μόλις έκανα την παραγγελία είδα το θέμα με το δίκτυο........Ζήdω που καήκαμε
Εύχομαι να συνεχίσουν να παίζουν όλα τέλεια!
Σήμερα το σύνδεσα στο hc.Γιάννη το πήρες λόγω metadata και library; Τα στέλνει σωστά;
Ναι. Το κάνει και με αυτό.Έχεις harmony remote;