- Reaction score
- 21.894
Ομοίως.Όχι, έχουμε τον Σταματάκο. Και τα κείμενά του τα βρίσκω καλύτερα από του Αμίρ.
Ομοίως.Όχι, έχουμε τον Σταματάκο. Και τα κείμενά του τα βρίσκω καλύτερα από του Αμίρ.
γιατί δεν έχει 'πένα'' ο Yannnirm? για πρωινό τους έχει και τους δυο...Όχι, έχουμε τον Σταματάκο. Και τα κείμενά του τα βρίσκω καλύτερα από του Αμίρ.
Ομοίως.
Ο Δημήτρης είναι κορυφαίος σε αυτό που κάνει και ελπίζω να πάει καλά στην νέα του προσπάθεια γιατί το αξίζει.Όχι, έχουμε τον Σταματάκο. Και τα κείμενά του τα βρίσκω καλύτερα από του Αμίρ.
Πρέπει να συμβιβαστούμε
κάποιοι εκεί έξω έχουν τον Amirm εμείς έχουμε τον Yannnirm
το πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την ζωήΤο πρόβλημα δεν είναι ποιόν έχουμε και ποιόν έχουν.
Το πρόβλημα είναι στην ηλίθια νοοτροπία μας , που όταν ένας reviewer γράψει πως του αρέσει κάτι(γνώμη του) , θα βγούν οι παντογνώστες και θα τον κατηγορήσουν ότι τα παίρνει απ τον αντιπρόσωπο.
Tἰ εἰπε ο Θεὀς !η έξυπνη σίτα που αγοράσαμε εγκλωβίζει τα έντομα εντός
σπιτιού
βαθμό εγωισμού μας στο να παραδεχτούμε ότι η έξυπνη σίτα που αγοράσαμε εγκλωβίζει τα έντομα εντός σπιτιού
...προσωπικα δεν μπορω να πω κατι αλλο περα απο "στη ζουγκλα δεν εχει δρομους".
Δεν έχεις ακούσει το Ντάβε. Συνεπώς, πάντα με την δική σου πρακτική και αντίληψη, ΔΕΝ έχεις άποψη γι αυτό.Ακριβως.Κατι το οποιο στη Θεσσαλονικη δεν ειναι ευκολο πλεον...
Δεν θα πάω να ψάχνω τώρα, αρκούμαι στον λόγο σου ότι είναι 100δες στο χεντφί. Αναρωτιέμαι όμως... όλοι αυτοί τα σύγκριναν Α / Β ??Για τις εκατονταδες του Dave,ξεκινα απο το headfi.
Νίκο καλησπέρα.Ο Δημήτρης είναι κορυφαίος σε αυτό που κάνει και ελπίζω να πάει καλά στην νέα του προσπάθεια γιατί το αξίζει.
Το πρόβλημα δεν είναι ποιόν έχουμε και ποιόν έχουν.
Το πρόβλημα είναι στην ηλίθια νοοτροπία μας , που όταν ένας reviewer γράψει πως του αρέσει κάτι(γνώμη του) , θα βγούν οι παντογνώστες και θα τον κατηγορήσουν ότι τα παίρνει απ τον αντιπρόσωπο.
Πολλοι απο αυτους εχουν κανει Α/Β.Και πολλοι ξεκινησαν απο Mojo,τεσταραν με Qutest,τεσταραν με TT κτλ.Δεν έχεις ακούσει το Ντάβε. Συνεπώς, πάντα με την δική σου πρακτική και αντίληψη, ΔΕΝ έχεις άποψη γι αυτό.
εκτός κι αν είσαι πιντιεφάς και μάς το κρύβεις
Δεν θα πάω να ψάχνω τώρα, αρκούμαι στον λόγο σου ότι είναι 100δες στο χεντφί. Αναρωτιέμαι όμως... όλοι αυτοί τα σύγκριναν Α / Β ??
Μισώ την αυτόματη συγχώνευση!!
Έκανε σαλάτα το ποστ μου!!!
Σαν στέλεχος αντιπροσωπειών εδώ και 25 χρόνια, έχω στείλει δεκάδες συσκευών για τεστ και ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος θα συμπληρώσω κάτι που γνωρίζω για μερικούς reviewers και έχει να κάνει με το ότι πολλές φορές δεν βγάζουν καν τις συσκευές από τις κούτες και απλά αντιγράφουν reviews από το ιντερνετ και με λίγη σαλτσούλα και φαντασία έχουν έτοιμο το report.
1999 ή 2000, δε θυμαμαι καλα, στον παλιο ΟΡΦΕΑ στην Κανιγγος. Ειμαι παρουσα σε στιχομυθια αναμεσα σε Τσακιρη και Ρεμπουτσικα:Σαν στέλεχος αντιπροσωπειών εδώ και 25 χρόνια, έχω στείλει δεκάδες συσκευών για τεστ και ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Κάποια εποχή κυκλοφόρησε αυτή η φήμη και μερικοί (δεν λέω για σένα) το έκαναν σημαία.
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω , μπορείς να το γράψεις.
έλα μωρή φιλενάδα...πες κ άλλα κουτσομπολιά1999 ή 2000, δε θυμαμαι καλα, στον παλιο ΟΡΦΕΑ στην Κανιγγος. Ειμαι παρουσα σε στιχομυθια αναμεσα σε Τσακιρη και Ρεμπουτσικα:
-Τσ.: Ρε Μακη, τον αλλο μηνα εχει τεστ φθηνων ολοκληρωμενων μεχρι 500 χιλιαρικα. Θα στειλουμε κανεναν primare;
-Ρεμπ.: Αντε ρε με τους μαλακες...λες και δεν ξερουμε ποιον θα βγαλουνε πρωτο...Τον sugden του μαλακα του Παντελη θα βγαλουν παλι.
Μεγαλη επιτυχια οι sugden του στουντιο 17 εκεινη την εποχη...
Νομίζεις.Εγώ ψωνίζω ηλεκτρονικά συνήθως οπότε ξεπερνάω το κομμάτι του markting
Πρέπει να υπάρχει κάμερα που σε βλέπει λογικά για να δουλέψει αυτό, έτσι δεν είναι?Eye tracking στο Google Search.
Όσο ποιο κόκκινο τόσο περισσότερο έκατσε ή επέστρεψε το μάτι εκεί.
View attachment 152127 View attachment 152128 View attachment 152129