Παρουσίαση συστήματος... PMC

Reaction score
6.803
Μπα...
Μετά το πρώτο μήνα, θα έχει μάθει μέχρι και να σεταρει κεφαλή!!
Στο τρίμηνο θα έχει μάθει να ρυθμίζει αναρτήσεις...
Το streaming απαγορεύεται σ αυτό το σπίτι!!
Και το streaming καλό είναι. ΌΛα χρειάζονται :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.805
Μπα...
Μετά το πρώτο μήνα, θα έχει μάθει μέχρι και να σεταρει κεφαλή!!
Στο τρίμηνο θα έχει μάθει να ρυθμίζει αναρτήσεις...
Λέανδρε...εσύ θέλεις κορίτσι από ΕΠΑΛ ....
όχι αποκλειστική τέτοιου είδους :lol: :lol:
Μμμμ μαρέσει αυτό. :dance2:
Αυτό πάει στο κορίτσι που ξέχασα ποιός πόσταρε. εντάξει?
αργείς Τζόνι
σχεδόν την περάσαμε όλοι από ένα χέρι.... :lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Πέρα από την πλάκα και με κάθε σοβαρότητα εχω ενα ερώτημα ,εχεις ενα ηχοσύστημα σοβαρό ,καλοστημένο ,μετρημένο , ακριβό με πολλύ καλό και τρομερό ηχο ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αλλά και οσων το εχουν ακούσει και δεν ειναι λιγοι) . Σε εχει απασχολήσει ποτέ οτι αμα του άλαζες καλώδια ,και δοκίμαζες αυτά τα Οντιοφίλ τα ακριβά ,οτι θα κέρδιζες κατι στο συνολο του ηχητικού αποτελέσματος ?
Εντάξει αντιλαμβάνομαι οτι το κοστος ειναι οντως στα υψη... Υποθετική η ερωτηση !!!! Σε εχει απασχολήσει ??:sneaky:
Αξίζει μια κατηγορηματική απάντηση για να μην έμεναν τέτοιες απορίες νυχτιάτικα...

Βιώνοντας ο ίδιος ηχοσύνολα διαφορετικής αρχιτεκτονικής και φιλοσοφίας κι έχοντας περάσει επίσης από το στάδιο δοκιμής καλωδίων με στόχο βελτιώσεις στην απόδοση,βρίσκω πλέον ως πιο απολαυστική,εποικοδομητική και πάνω απ'όλα αποτελεσματική ενασχόληση το να γράφω ο ίδιος λογισμικό για την πλήρη προσαρμογή του εκάστοτε setup στην αντίστοιχη ενιαία οντότητα.

Ξεπερνώντας λοιπόν μια συμβατική διαδικασία ισοστάθμισης,οι αναμενόμενες μεταβολές από αβανταδόρικα καλώδια ωχριούν μπροστά σε όσες ακροαματικές βελτιώσεις προκύπτουν με την εφαρμογή του software που γίνεται να διαμορφώσω από μόνος μου ως εναλλακτική των Dirac και Trinnov.

Βηματική απόκριση:
1580946172623.png

Και Group Delay σημειωτέον με bass reflex sub (Κατ'εξαίρεσιν)
1580946448103.png

Αποτελέσματα σαν τα ανωτέρω θα μπορούσαν μονάχα ν'αλλοιωθούν αντί να βελτιώνονταν με εναλλαγές διαφορετικών καλωδίων από τα συμμετέχοντα κατά τη διαδικασία προσαρμογής...

Last edited:

Reaction score
30.453
Α, ξέχασα. Σόρρυ.

Το φαινόμενο πλασεμπο είναι αποδεδειγμένο, είναι υπαρκτό.

Μην το υποτιμάτε.

Συνεχίστε. Παρακαλώ.
Πχοιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις την κριτική ακουστική δεινότητα των συνομιλητών σου? :roflmao:

P

PMC

Guest
Πέρα από την πλάκα και με κάθε σοβαρότητα εχω ενα ερώτημα ,εχεις ενα ηχοσύστημα σοβαρό ,καλοστημένο ,μετρημένο , ακριβό με πολλύ καλό και τρομερό ηχο ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αλλά και οσων το εχουν ακούσει και δεν ειναι λιγοι) . Σε εχει απασχολήσει ποτέ οτι αμα του άλαζες καλώδια ,και δοκίμαζες αυτά τα Οντιοφίλ τα ακριβά ,οτι θα κέρδιζες κατι στο συνολο του ηχητικού αποτελέσματος ?
Εντάξει αντιλαμβάνομαι οτι το κοστος ειναι οντως στα υψη... Υποθετική η ερωτηση !!!! Σε εχει απασχολήσει ??:sneaky:

Από την στιγμή που έχεις μετρήσει και έχεις φέρει την απόκριση στο σωστό επίπεδο ,οτιδήποτε προσθέσεις η αλλάξεις ( γιατί τα καλωδια αλλάζουν ) θα είναι σαφώς κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση ( πισωγύρισμα )
Ή ισοσταθμιση με dsp και σαμπ και,και,και.............. ή καλωδια.....
Η πρώτη είναι σίγουρη σύγχρονη και αποδεδειγμένη λύση . Η δεύτερη είναι η λύση που επιλέγαμε παλιά όταν δεν υπήρχε η τεχνολογια για κάτι άλλο..... τώρα όμως υπάρχει.
Το θέμα είναι ότι κάποιοι έχουν μείνει σταθεροί στην λύση των καλωδίων όχι γιατί παίζει πιο σωστά ( μετρημένα σωστά ) αλλά γιατί έτσι τους αρέσει καλύτερα.....
Για εμένα αυτό δεν είναι κακό. Φτάνει να ξέρεις τι κερδίζεις και τι χάνεις ....
Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μιλάς για σωστή αναπαραγωγή. Μπορείς να λες ότι παίζει πολύ όμορφα....αυτό είναι άλλο πράγμα όμως.:)

Όλοι μας ψάχνουμε και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να ψάχνουμε αυτό που μας αρέσει ....
Άλλος ψάχνει στον ήχο την γλυκα ,την ζέστη,την ανάλυση,και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς......
Κάποιος άλλος ψάχνει τον τρόπο να κάνει το σύστημα του να παίζει ΣΩΣΤΑ! Χειρουργικά σωστά!
Αυτοι οι άνθρωποι ψάχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα . Ο κάθε ένας όμως έχει το δίκιο του.
Ας αφήσουμε λοιπόν και ας ευχηθούμε να βρει ο κάθε ένας μας αυτό ακριβως που ψάχνει......

Last edited by a moderator:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.767
Μπαίνει μέσα και θέλει να ακούσει τα δικά της. Σε ρωτάει αν έχεις Spotify και απαντάς όχι.
Ή βάζεις ή φεύγω, απαντά.

Λέγε απάντηση.

Μην αρχίσεις πάλι τα γύρω γύρω. Θα ακούσει δίσκο και θα καταλάβει κλπ.
Θέλει stream. Λέγε.

Βάζεις ή φεύγει;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Μπαίνει μέσα και θέλει να ακούσει τα δικά της. Σε ρωτάει αν έχεις Spotify και απαντάς όχι.
Ή βάζεις ή φεύγω, απαντά.

Λέγε απάντηση.

Μην αρχίσεις πάλι τα γύρω γύρω. Θα ακούσει δίσκο και θα καταλάβει κλπ.
Θέλει stream. Λέγε.

Βάζεις ή φεύγει;
Βινυλιοφιλος είμαι είπαμε....
...δεν είπαμε μ@λ@κ@ς!!!
... Άλλωστε μικρό κορίτσι είναι...τι να ξέρει..θα μάθει κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει!!

alexis

Reaction score
30.767
Βινυλιοφιλος είμαι είπαμε....
...δεν είπαμε μ@λ@κ@ς!!!
... Άλλωστε μικρό κορίτσι είναι...τι να ξέρει..θα μάθει κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει!!
Αδιόρθωτος.

Παντρεμένος είσαι;;

Τα σέβη μου στη κυρία σου.

Ηρωίδα.
Respect.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.536
Ναι, πρώτα του πετάς τον πειρασμό στο δωμάτιο (extra bonus πως ο πειρασμός είναι και μουσικόφιλος, άρα κάτι έχουν να πουν στο ...τσιγάρο... :whistling: ) και μετά του σκας και την κυρία του!!! χαχαχαχα :p

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αδιόρθωτος.

Παντρεμένος είσαι;;

Τα σέβη μου στη κυρία σου.

Ηρωίδα.
Respect.
Αλέξη μου,
αν ήμουν ακόμα παντρεμένος και ζήταγα τη βοήθεια της συγκεκριμένης αποκλειστικής για 5-6 χρονάκια....
τότε θα έπρεπε πρώτα να επισκεφτώ το ντόκτορ για πλήρη ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο από τα χτυπήματα της παντόφλας της κυράς:hunter::vinsent::smg: και μετά.... το Δημητροπόδαρο για να με μοντάρει ξανά στην αρχική μου μορφή!!!:roflmao::roflmao:

Χωρισμένος λοιπόν!:smile::smile:

alexis

Reaction score
30.767
Αλέξη μου,
αν ήμουν ακόμα παντρεμένος και ζήταγα τη βοήθεια της συγκεκριμένης αποκλειστικής για 5-6 χρονάκια....
τότε θα έπρεπε πρώτα να επισκεφτώ το ντόκτορ για πλήρη ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο από τα χτυπήματα της παντόφλας της κυράς:hunter::vinsent::smg: και μετά.... το Δημητροπόδαρο για να με μοντάρει ξανά στην αρχική μου μορφή!!!:roflmao::roflmao:

Χωρισμένος λοιπόν!:smile::smile:
:drinks:

Reaction score
12.242
Αξίζει μια κατηγορηματική απάντηση για να μην έμεναν τέτοιες απορίες νυχτιάτικα...

Βιώνοντας ο ίδιος ηχοσύνολα διαφορετικής αρχιτεκτονικής και φιλοσοφίας κι έχοντας περάσει επίσης από το στάδιο δοκιμής καλωδίων με στόχο βελτιώσεις στην απόδοση,βρίσκω πλέον ως πιο απολαυστική,εποικοδομητική και πάνω απ'όλα αποτελεσματική ενασχόληση το να γράφω ο ίδιος λογισμικό για την πλήρη προσαρμογή του εκάστοτε setup στην αντίστοιχη ενιαία οντότητα.

Ξεπερνώντας λοιπόν μια συμβατική διαδικασία ισοστάθμισης,οι αναμενόμενες μεταβολές από αβανταδόρικα καλώδια ωχριούν μπροστά σε όσες ακροαματικές βελτιώσεις προκύπτουν με την εφαρμογή του software που γίνεται να διαμορφώσω από μόνος μου ως εναλλακτική των Dirac και Trinnov.

Βηματική απόκριση:
View attachment 152791

Και Group Delay σημειωτέον με bass reflex sub (Κατ'εξαίρεσιν)
View attachment 152792

Αποτελέσματα σαν τα ανωτέρω θα μπορούσαν μονάχα ν'αλλοιωθούν αντί να βελτιώνονταν με εναλλαγές διαφορετικών καλωδίων από τα συμμετέχοντα κατά τη διαδικασία προσαρμογής...
Κοίτα που απο καλωδιολάτρης, έγινα καμπυλολάτρης... yummy yummy!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.251
... η θεση μου ειναι οτι η ενασχοληση με πικαπ και καλωδια και ολντ σκουλ χαι φαι ειναι μεχρι το 25ο ετος της ηλικιας καποιου εφοσων καποιος εχει γεννηθει πριν το 1980. Επειτα δεν υπαρχει ουδεμια δικαιολογια, παρα μονο ελαφρυντικο.
ο Dr. EAR το εχει θεσει ΤΨΟΧ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.051
Conclusions
I have measured so many USB regenerators and filters and the outcome is always the same: they either make things worse or do nothing useful. Same is true of micro ifi iUSB3.0. Any audible improvements would have to come from your brain manufacturing it, not due to electrical improvements of your DAC.

Please don't waste money on such things. Remember that not one of these companies shows a measurement of the output of the DAC improvement. Not one. ifi has Audio Precision analyzer. If there was an improvement there, they would have post it. Don't pay someone to excite your imagination for you.

:drinks:

Από την άλλη, με 399 Αμέρικαν νταλαρς, παίρνεις ένα εξαιρετικό Ντακ με mqa και roon ready, και με μια συνδρομή τινταλ έχεις μια τερατώδη μουσική βιβλιοθήκη με τρομερή ευκολία χρήσης και αψεγάδιαστο ήχο, ποιο πικάπ μωρέ... :headbang:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.869
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao