hawkwind78
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 3.182
Omonia Square 2020 mk2
Γιατί; Επειδή είναι από ψηφιακό αρχείο φτιαγμένο το σύγχρονο βινύλιο;Με λίγα λόγια πάρε το cd, κατέβασε το αρχείο. Δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις σε δίσκο πεταμένα λεφτά εκτός αν το θέλεις για μόστρα.
Δεν υπάρχει μάναμ ΑΑΑ cd. AAD εννοείς.Γιατί; Επειδή είναι από ψηφιακό αρχείο φτιαγμένο το σύγχρονο βινύλιο;
Πιστεύεις πως το παλιό βινύλιο το αγνό το αναλογικό του οποιουδήποτε μουσικού θα ακούγεται "καλύτερα" από ένα νέο βινύλιο από σύγχρονο ψηφιακό ριμαστερ της οποιασδήποτε παλιάς ηχογράφησης;
Να στο πω αλλιώς να το καταλάβεις εύκολα:
Τιμή και δόξα στα ΑΑΑ σιντί;
Δηλαδή τα DDD πόσο πολύ σε ενοχλούν;
Φυσικά από ψηφιακά αρχεία γίνονται τα βινύλια, εδώ και δεκαετίες. Αφού στο ψηφιακό πεδίο γίνεται η επεξεργασία, το μαστερινγκ, όλα.
Η συντριπτική πλειοψηφία των βινυλίων που κυκλοφορούν εδώ και πάνω από 30 χρόνια, προέρχονται από ψηφιακά αρχεία.
Και τα υπόλοιπα, που προέρχονται από αναλογικά μέσα αποθήκευσης (συνήθως μπομπίνες) κατά πλειοψηφία ακούγονται χειρότερα, πράγμα απολύτως λογικό.
Καλησπέρα, εγώ ακούω με ένα dual βινύλια του 58, 60 και 1965.Εγώ πάντως ακούω παλιούς δίσκους αναλογικα γραμμένους με το technics sl1600 mk2 του 1979.
- ακριβώςΜάλλον είμαστε πολλοί αλλά δεν πολυγραφουμε
ΑΑΑ σε πχιότητα εννοούσε. 3Α προϊόντα της μάνας τους εεε γης.Δεν υπάρχει μάναμ ΑΑΑ cd. AAD εννοείς.
εεεεε............... μεγαλος βραχιονας..............
H βασική διαφορά είναι το quartz, που απουσιάζει από το ΜΚΙ, που ακόμα κι έτσι όμως είναι σταθερότατο. Επίσης, το ΜΚΙΙ προσφέρει και ρύθμιση VTA, που δεν έχει το ΜΚΙ. Λένε πως το 1600 ΜΚΙΙ είναι ουσιαστικά ένα 1200 χωρίς τις DJ ευκολίες. Δυστυχώς, σε αντίθεση με το ΜΚΙ, έχει ένα θεματάκι με τους αυτοματισμούς του. Έχοντας ακούσει και τα δύο και όντας κάτοχος του ΜΚΙ, δεν μπόρεσα να ακούσω θεαματικές διαφορετικές στο πτωχό πλην τίμιο σύστημά μου.Το mk2 έπρεπε να κρατήσεις έχει περισσότερες ρυθμίσεις σε σχέση με το προηγούμενο και είναι σύμφωνα με τους ειδικούς το καλύτερο consumer pickup που έχει φτιάξει η Pioneer ever στην ιστορία της.
Σωστά.Δεν υπάρχει μάναμ ΑΑΑ cd. AAD εννοείς.