- Reaction score
- 7.877
Για marantz το έγραψε μάλλον. Γιατί είχα yamaha το 13 που ξεκίνησα.17-18-19 ειναι το θεμα σου, ποιο 20 !!!!!!
Για marantz το έγραψε μάλλον. Γιατί είχα yamaha το 13 που ξεκίνησα.17-18-19 ειναι το θεμα σου, ποιο 20 !!!!!!
Προχώρα και γράψε εντυπώσεις .η αλήθεια είναι ότι καιρο σκεφτόμουν να δοκιμάσω την προσέγγιση σρέντερ.....σήμερα είχα χρόνο για μια δικιμουλα πρόχειρη έστω και με απώλειες ....
από βδομάδα περιμένω τα γουφερ από τα jbl που τα εστειλα για ριφομ...τώρα παίζω με 5.1 ένα κεντρικό 8340 καλό...L-R μόνο με τα τουιτερ και σαραουντ 2 8320 ....δεν θα πω παραπάνω....η' τι μου άρεσε κ τι όχι...,.λόγω ελλείψεων.... .αλλά πήρα κάτι που έχανα πριν (ισως να έχασα κάπου άλλου αλλά δεν είμαι σιγουροσ αν δεν έρθουν τα γουφερ) και σίγουρα θέλω να σιγουρευτώ για αυτό που ένιωσα στις χαμηλές....από βδομάδα θα έχω νέα.....αν θέλεις δοκίμασε το στο app κόψε τις συχνότητες των φίλτρων από 250 και πάνω και πες μου αν κατάλαβες διαφορά στα μιντ-μπασα στη μουσική....
σίγουρα θα γράψω...δεν θα το αφήσω έτσι...έχω αρκετές αλλαγές εξάλλου...τελείως άλλο σεταπ....Προχώρα και γράψε εντυπώσεις .
Minidsp έχεις ή το πούλησες;
σήμερα δοκίμασα αλλα θελω να κάνω 2-3 δοκιμες ακόμα πριν γράψω.Προχώρα και γράψε εντυπώσεις .
Minidsp έχεις ή το πούλησες;
ποιον ενισχυτή έχεις?σήμερα δοκίμασα αλλα θελω να κάνω 2-3 δοκιμες ακόμα πριν γράψω.
yamaha έχω αλλα δεν λέει το ypao.ποιον ενισχυτή έχεις?
ναι, σημαντικο το πρωτο.............με πιο ταιριασμένες καμπύλες για να είμαι σίγουρος ότι ο
χειρότερος ήχος οφείλεται μονο στη φάση.
εδώ φίλε μου θέλουμε διαγράμματα,σίγουρα θα γράψω...δεν θα το αφήσω έτσι...έχω αρκετές αλλαγές εξάλλου...τελείως άλλο σεταπ....
μπορεί να είσαι ιγκνορ λιστ και να μη σε βλέπουν καλέεδώ φίλε μου θέλουμε διαγράμματα,
αυτά ζητάνε εδώ,
εγώ τα δικά μου τα ανέβασα και ούτε ένα σχόλιο............ για το αν τα φτιάχνει το audyssey ή τα χαλάει,
αυτό λέει πολλά.
τώρα απλά με τα αυτιά να πούμε ότι ακούγεται καλύτερα οκ, τότε ποιο το νόημα του να έχουμε αγοράσει όλοι εδώ μέσα από ένα umik?
αυτό είναι στανταρ. νομίζω το νούμερο 19μπορεί να είσαι ιγκνορ λιστ και να μη σε βλέπουν καλέ
1. ΝΑΙ (το τρέχεις από το app)Χαιρετώ την ομήγυρη !
Νέος κάτοχος Marantrz SR6013 με πολλές απορίες και ερωτήσεις λόγω ασχετοσύνης...
Καταρχήν να πω ότι έχω ρίξει πολύ διάβασμα προκειμένου να μπω λίγο στο κλίμα του Audyssey και του multieq app (διάβασα όλο το νήμα εδώ) και να έχω όσες λιγότερες απορίες γίνεται.
Ξεκινάω με μερικές απλές ερωτήσεις:
1) Εγκατέστησα το multieq app στο κινητό. Πρέπει να ξανατρέξω το Audyssey προκειμένου να πάρει τα δεδομένα από τον ενισχυτή και να έχω τις καμπύλες πριν και μετά ?
2) Κατέβασα και εγκατέστησα το bluestacks στο laptop για να μη βγάζω τα μάτια μου στο κινητό (πρεσβυωπία γαρ). Πρέπει να κατεβάσω (άρα να πληρώσω ξανά) εκ νέου το app ?
3) Στο μενού bass του ενισχυτή, επιλέγω στο subwoofer mode LFE + Mains, στο LPF for LFE τι τιμή βάζω στο crossover ? τα ηχεία είναι όλα small στα 80 KHz
Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω τις μετρήσεις και μετά θα τρέξω το REW (δεν το γνωρίζω καθόλου, θα πέσει πολύ κλάμα) με το Umik-1 να τις ανεβάσω κι αυτές να μου πείτε τι παίζει ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά !
Ευχαριστώ !!2. ΟΧΙ
Καλορίζικος