wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.679
Ή με το χέρι στην τσέπη ή δε θα τολμάς να κουνήσεις ...καρέκλα... και αυτό είναι σούπερ περιοριστικό για κάποιους...Δεν απαξιώνω το έργο των επαγγελματιών, αλλά αν π.χ. είναι να τον φωνάζω κάθε φορά που θα μετακινώ τα ηχεία μου, τοποθετώ κάτι στο σύστημα και γενικότερα προκύπτει κάποια μεταβολή, θα είμαι διαρκώς με το χέρι στη τσέπη.
Για να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να είσαι λίγο του DIY.... δεν έχει σημασία που δε φτιάχνεις ...hardware..
εεε ... άντε και αναγκάστηκες να μάθεις πως δουλεύει το if thenΑυτά τα λέω εγώ βέβαια που για να φτιάξω ένα ποτενσιόμετρο με ρελέ και αντιστάσεις, έκατσα και έμαθα τα βασικά του προγραμματισμού σε γλώσσα C επειδή δεν με κάλυπτε η γλώσσα του Arduino και ήθελα "τον πλήρη έλεγχο" ( τον οποίο απέκτησα ).
Θα τα έπαιρνε και θα πουλούσε τα 9Δηλαδή, για να καταλάβω, άμα σου χάριζαν 11 me Geithain και 4 σαμπ και ένα Trinnov, θα'λεγες "όχι ευχαριστώ δε θέλω, θα κρατήσω μόνο 2 ηχεία, είμαι οπαδός του δικαναλου φορμά, για το βινύλιο ρε γαμωτο..." κι ένα δάκρυ συγκίνησης θα'τρεχε από τα μπλε σου τα ματάκια τα ναζιαρικα στο μαγουλακι σου το ροδαλό;
Μια χαρά δηλαδή!!!!