- Reaction score
- 3.994
Εδω είναι full bugs το επίσημο.
Ναι, εννοείται είναι στο ίδιο δίκτυο, ούτε firewall έχω ούτε avast. Απενεργοποίησα και το Bitdefender για να είμαι σίγουρος, τίποτα...Είναι ο υπολογιστής στο ίδιο δίκτυο με τον av? Δοκίμασε να κλείσεις firewall ή αν έχεις κανένα avast uninstall και μη το ξαναβάλεις.
Όταν βάζω manual την IP μου γράφει ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη !! δεν έχω βγάλει άκρη, το router δεν έχει λόγο να με κόβει, η πλατφόρμα συνδέεται κανονικά με το δίκτυο (πχ google store), τον ενισχυτή δ βλέπει με τίποτα. Το κινητό τον βλέπει αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ...Ούτε βάζοντας manual την ip του Marantz?
Μήπως σε κόβει το router?
βάλε manual ip στον marantzΌταν βάζω manual την IP μου γράφει ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη !! δεν έχω βγάλει άκρη, το router δεν έχει λόγο να με κόβει, η πλατφόρμα συνδέεται κανονικά με το δίκτυο (πχ google store), τον ενισχυτή δ βλέπει με τίποτα. Το κινητό τον βλέπει αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ...
Το έχω δουλέψει.Μιας και το μείνε σπίτι δεν έχει τι να κάνεις για πείτε τι πως το βλέπετε αυτό όσοι το δούλεψαν.
View attachment 157817
Απότι είδα έχεις δυνατότητα Κρος για κάθε ηχείο...καθυστερηση.... δυνατότητα πιο λεπτομερής ρύθμισης με πολλαπλά σημεία και μπορείς να βάλεις ίδιες καμπύλες για όλα τα ηχεία.
Δείχνει και τις 8 μετρήσεις από κάθε ηχείο που μέτρησε το mic όταν κάνατε την ισοσταθμιση!!!!
Βάλτε και κάνα δείγμα
Μου έτυχε να αποθηκεύω το File, να το φορτώνω στο app, να το βλέπει κανονικά και όταν πάταγα send να μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί είναι corrupted το αρχείο.Το σημαντικο είναι αν υπάρχει κάποιο κόλλημα στην μεταφορά αρχείων στον AV και γίνει ζημιά....
Αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα όλα καλά...να το δοκιμάσουμε..
Αν δεν είχες το app δεν θα μπορούσες να έχεις και αυτό τώρα... Τα 20 euro είναι τίποτα, τζάμπα πράμα παίρνεις γιαυτα που κάνει..
Είμαι εκτός pc.δεν εχεις κανα δειγμα τι κανει ?