- Reaction score
- 17
αν το προιον εχει τεχνικο προβλημα το παιρνει πισω το καταστημα η το σερβισ μεχρι να ληξει η εγγυηση. Ετσι ειμαστε απολυτα δικαιοι.
Το ξεκαθάρισμα αυτό νομίζω. Το δεκαπενθήμερο αφορά δικαίωμα υπαναχώρησης.αν το προιον εχει τεχνικο προβλημα το παιρνει πισω το καταστημα η το σερβισ μεχρι να ληξει η εγγυηση. Ετσι ειμαστε απολυτα δικαιοι.
Καλά σίγουρα δεν γίνεται μετά από 7 μήνες να τα δεχτεί πίσω το κατάστημα. Στα αρχικά ποστ φαίνεται να λέει ότι μίλησε με το κατάστημα και του είπαν να πάρει καλιμπράτορα. Τώρα πόσο νωρίς το έκανε αυτό μόνο ο ίδιος γνωρίζει να μας πει. Βέβαια εγώ αν είχα κατάστημα θα έλεγα για το τυπικό φέρτα ρε φίλε να τα ελέγξουμε εμείς που ξέρουμε αν έχουν πρόβλημα ή όχι. Και αν είχαν πρόβλημα να αναλάμβανα την επισκευή. Ο φαντομάς μου έλεγε ότι από τέτοια καταστήματα ψωνίζεις για την υποστήριξη. Που είναι η υποστήριξη; Ή μήπως υπήρξε & δεν μας έχει αποσαφηνιστεί;Μετά από επτά μήνες δεν έχει νόημα να μιλάμε για επιστροφές.
Αν δεν έχεις ανοίξει την αρχική συσκευασία. Εφόσον μιλάμε για εκθεσιακό, ποια συσκευασία;Το δεκαπενθήμερο αφορά δικαίωμα υπαναχώρησης.
Ναι αλλά το εκθεσιακό έχεις και την δυνατότητα να το τεσταρεις πριν το πάρεις....Αν δεν έχεις ανοίξει την αρχική συσκευασία. Εφόσον μιλάμε για εκθεσιακό, ποια συσκευασία;
Φίλε αυτό μην το λες. Αν δεν γνωρίζεις κ ζητάς βοήθεια σε κάτι σαφώς και γίνεσαι το πρόσφορο έδαφος εφόσον είσαι αμαθής πάνω στον συγκεκριμένο τομέα.αν βρισκει προσφορο εδαφος...
Ακριβώς όπως τα λες. Και διαβάζοντας το θέμα το κατάλαβα ότι έχει γίνει ότι και σε μένα. Για την ώθηση στο κατάστημα μιλάω.Ο φαντομας που είναι τώρα όμως; Εσύ στο ίδιο φόρουμ μίλησες μαζί του; Με το ίδιο nickname;
Τεράστιο φαουλ που αν έχω καταλάβει καλά το παλικάρι πήγε με κλειστά τα μάτια και τα αυτιά κ πήρε ότι του πρότειναν σε προσωπικό μήνυμα. Αν κάνω λάθος να με συγχωρείτε.Ναι αλλά το εκθεσιακό έχεις και την δυνατότητα να το τεσταρεις πριν το πάρεις....
Σου πάει κάπου το μυαλό για το τι μπορεί να φταίει;Έχει επισκεφτεί κάποιος από το κατάστημα το σπίτι του φίλου ώστε να διαπιστώσει ζωντανά τον "πόνο" των αφτιών του; Μήπως έχουμε χαθεί στην μετάφραση; Μήπως γυρίζουμε γύρω από την ουρά μας; Λέω εγώ τώρα...
Τώρα να φύγει από το μαγαζί στην Αθήνα ,να πάει στο Λουτράκι να δει ότι παίζει το σύστημα ,δεν το λες λίγο υπερβολικό?Έχει επισκεφτεί κάποιος από το κατάστημα το σπίτι του φίλου ώστε να διαπιστώσει ζωντανά τον "πόνο" των αφτιών του; Μήπως έχουμε χαθεί στην μετάφραση; Μήπως γυρίζουμε γύρω από την ουρά μας; Λέω εγώ τώρα...
...πιθανως να σε κανει. Μαθαινεις -απο τα λαθη - και πας παρακατω. Δε σου φταιει που τσιμπησες. Περα απο οποιο πιθανο ή απιθανο λογο(αιτια) το κανει ο καθενας.γίνεσαι
Αν παιζόταν η φήμη μου σε ένα forum σαν το δικό μας και το χειρότερο, υπήρχε η υποψία ότι ένας "τυχαίος" συμφορουμίτης ενεργούσε με PMs υπέρ μου, εγώ θα πήγαινα να δω-ακούσω τον "πόνο" του πελάτη μου...Δεν μένει δα και στο Φεγγάρι...Τώρα να φύγει από το μαγαζί στην Αθήνα ,να πάει στο Λουτράκι να δει ότι παίζει το σύστημα ,δεν το λες λίγο υπερβολικό?
Μίλησαν αρκετές φορές ,είπε το κατάστημα, και τον κατευθηναν πως να στήσει σωστά τα πράγματα αλλά εκείνος έκανε ότι εκείνος νόμιζε σωστά.
Συμφωνώ στο 100%. Αλλά προσθέτω ότι πληρώνονται τα λάθη. Στην παρούσα φάση ο συμφορουμίτης μετά από κάμποσα € που έδωσε ίσως να μην έχει πλέον τη δυνατότητα να καλύψει τα λάθη του. Και ζητάει βοήθεια από άτομα που γνωρίζουν. Το να κρίνουμε το σπίτι του ή ότι έκανε λάθος γενικότερα είναι η εύκολη υπόθεση.Μαθαινεις -απο τα λαθη - και πας παρακατω.
για ποιο λόγο κοινοποιείτε την πόλη που μένω δημόσια; Εγραψα τον ευρύτερο νομό που μένω με ποιο δικαίωμα το κάνετε αυτό;Ο εν λόγω, μας ενημέρωσε ότι μένει στο Λουτράκι.
Βλέπω και οτι εμέσως παραδέχεσαι το λάθος σου. Εστω και αν το χρεώνεις ψευδώς σε μένα. Ελα μωρέ μια υχόμπαρα είχα έλεγα και απαντούσα έτσι όταν εσείς με πιέζατε για το σωστό;Παρά τις ενστάσεις μας και τις συμβουλές μας, η μόνιμη απάντηση του πελάτη ήταν: έλα μωρέ μία ηχομπάρα είχα, αυτά θα παίζουν σίγουρα καλύτερα.
που είναι οι βάσεις; γιατι δεν είναι μέσα στην προσφορά αφου εσείς τα λέγατε και εγω δεν άκουγα. Φυσικά και δεν μιλήσατε ποτε για βάσεις. Μιλήσατε βέβαια για το svs wireless link που είναι στην αξία της βάσης που το χρειαζόμουν για crawling οπως μου εσεις κύριε μου λέγατε.προσπαθώντας να τον κατευθύνουμε όσον αφορά τη σωστή τοποθέτηση των ηχείων
παλι τα λέγατε εσεις και εγω δεν άκουγα ε; όλα τα στηρίξατε πάνω στο δόγμα του κακου πελάτη που εσείς τα λέγατε και αυτός δεν ακούει.και τη σωστή ρύθμιση του ενισχυτή, χωρίς μεγάλη επιτυχία
εμένα αυτό μου φτάνει για παραδοχή του λάθους σου. Να πάρεις την τριάδα πίσω και να δώσεις μια άλλη δυνατότερη. αυτό το 0,001% που υπάρχει να το κάνεις. Ασε το χωρο τις ρυθμίσεις και τις λοιπές δικαιολογίες.Παρά τις ενστάσεις μας και τις συμβουλές μας, η μόνιμη απάντηση του πελάτη ήταν: έλα μωρέ μία ηχομπάρα είχα, αυτά θα παίζουν σίγουρα καλύτερα.