- Reaction score
- 79.672
ναι ναι ναι!με 4 χ sub 2 θα ειναι τουμπανο......και αν θελει κιαλλο κοτσαρει αλλα 4 απο πανω
να φτάσει τον πάνω όροφο!
ναι ναι ναι!με 4 χ sub 2 θα ειναι τουμπανο......και αν θελει κιαλλο κοτσαρει αλλα 4 απο πανω
+1.Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο
τόσα δεν δίνουν ούτε σε μεταμόσχευσηTrinnov.....
Bryston 20 χρόνια ( ήδη μου έχουν αλλάξει ένα ρελε μέσα σε δυο μέρες με μηδέν κόστος )
Pmc 20 χρόνια ( σε οποιοδήποτε εξάρτημα και στα μεγάφωνα )
Svs 5 χρόνια.
Δεν στοκάρει.μην λες τετοια, δεν ισχυουν......ασε τι λεει ο καθενας.
...οπως παρελαβε ο alfakias ετσι θα παραλαβουν και οι αλλοι.....σιγουρα θα περιμενη καποιο διαστημα, εκτος και αν εχει παρει πραμα και εχει σε αποθηκη, το οποιο δεν το ξερουμε...
οχι 4 το ενα πανω σταλλο καημενε.....θα στο ξουρισωναι ναι ναι!
να φτάσει τον πάνω όροφο!
Έπρεπε να μπούμε σε πανδημία κορωνοιού για να βγάλετε τα εσώψυχά σαςΛες;
Ο τρινοβ πάντως, έχει μπαγκς.
Κάποιες φορές κλειδώνει στα 1080 με το shield και θέλει ρισταρτ για να πάει 4κ.
Κάποιες φορές δε δουλεύει το auro 3d upmixing, και επίσης θέλει ρισταρτ.
Του ντιμιφουτ έκανε θόρυβο ανεμιστήρι μέσα στο κουτί, και επιστράφηκε για διόρθωση.
Στη δεύτερη hdmi έξοδο, δε μπορείς να αλλάξεις ανάλυση. Ηλιθιότητες...
Κλπ.
Λογικά λες, με τόσα λεφτά ρε φίλε, θα έπρεπε να μυρίζει τέλειο από παντού. Κι όμως, δεν είναι.
Τόσα χρόνια κυκλοφορίας, κι όμως...
Ψιλοπροβλήματα, αλλά υπάρχουν.
Μαραντζ ε;
Βρε λες;
ξουρισμένος είμαι λέμε....εδώ και 20 μέρες....οχι 4 το ενα πανω σταλλο καημενε.....θα στο ξουρισω
........μετα αν θελει βαζει απο πανω...
Players, TVs. Ό,τι έχω αγοράσει απ' αυτούς είναι αιώνιο. Μια plasma δεκαετίας που δουλεύει με τσ' ώρες όταν κοιμάμαι, BD player που έχει παίξει χιλιάδες ταινίες, αλλά προς θεού όχι ασύρματα τηλέφωνα.WTF?
τι βγάζει αυτή πλέον?
.....και ψουριστικές μακριάPlayers, TVs. Ό,τι έχω αγοράσει απ' αυτούς είναι αιώνιο. Μια plasma δεκαετίας που δουλεύει με τσ' ώρες όταν κοιμάμαι, BD player που έχει παίξει χιλιάδες ταινίες, αλλά προς θεού όχι ασύρματα τηλέφωνα. Ασύρματα μόνο Siemens.
και αυτοί που παίρνουν έτοιμα για μεγάλους χώρους τι φταίει νομίζεις?Έτοιμο sub παίρνεις για κάτι μιζερα δωματιάκια που είσαι με τη μεζούρα να δεις αν σε παίρνει στο πόντο να το βάλεις η όχι. Το ίδιο και με τα ετοιματζίδικα πανελ, ρουμ τριτμεντ κλπ. Τα καλά και σωστά είναι καστομ.
Αυτο το'χα απορια. Μπορει δλδ ενας επαγγελματιας να βρισκει πελατες απο ανοιχτο φορουμ, να εισπράττει τα ευσημα, αλλα ο πελατης δεν εχει δικαιωμα να πει το οτιδηποτε;Θεωρείς οτι δεν έχουν δικαίωμα να γράφουν οι χρήστες ανοιχτού forum για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με εμπόρους και κατασκευαστές;
Και με απειλή μήνυσης;
Απ΄ότι καταλαβαίνω ο άνθρωπος παρείγγειλε κάτι από έναν επαγγελματία. Ιδιοκατασκευή σημαίνει ότι θα το έφτιαχνε μόνος του με υλικά που θα αγόραζε πάλι μόνος. Σε κάθε περίπτωση, είτε φτιάχνεις ντουλάπα σε μαραγκό, είτε σαμπ σε επαγγελματία, έχεις ευθύνη καλής λειτουργίας. Όφειλε φυσικά ο επαγγελματίας να του δώσει τα χρήματα του πίσω, για να μην πούμε για το χρόνο που έχασε ο πελάτης που δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω.
Αγαπητέ reactv8 οπως σου προειπαν θα έπρεπε να γνωριζεις ότι μια ιδιοκατασκευη έχει και το ρίσκο της, γιατί ο κάθε Ζαπαντης δεν είναι γραμμή παραγωγής και σχεδιάζει κάτι ειδικά για εσένα που θέλει τον χρόνο του. Στα λέω από πρώτο χέρι γιατί και εγώ πήρα την απόφαση να συνεργαστώ με τον Ζαπαντη για diy subs και θα το ξαναέκανα γιατί για τα χρήματα που έδωσα το αποτέλεσμα άξιζε με το παραπάνω και σε ποιότητα και σε απόδοση. Ο Αλέξης είναι πραγματικά σωστός επαγγελματίας και καλός άνθρωπος. Δεν του αξίζει να τον κρίνεις έτσι δημόσια.
το προηγουμενο παντως δεν ....μεχρι το 2016 τοβγαζε !!!!!!Ανακοινώθηκαν επίσημες μετρήσεις από τον κατασκευαστή;
Έχει τίποτα χειροπιαστό;
Εγώ θα πρότεινα να πάει στο μεγάλο genelec.
Για το χώρο του, είναι ο,τι πρέπει.
Και συνοδεύεται από εξαιρετικές επιδόσεις, αναλυτικές μετρήσεις.
Τιποτα. μειονότητα απλα. Δες και τι λεει ο Κεφάλας παραπάνω. θα καταλάβεις τι φταιει με τα off the shelf.και αυτοί που παίρνουν έτοιμα για μεγάλους χώρους τι φταίει νομίζεις?
Δεν στοκάρει.
@alfakias123 ρίξε μας λίγο φως σε παρακαλώ.
Προφανώς μειονότητα είναι και όσοι αγοράζουν τρινοβ. Τίποτα, μειονότητα.Τιποτα. μειονότητα απλα.
θες να τις μετρήσουμε?Τιποτα. μειονότητα απλα. Δες και τι λεει ο Κεφάλας παραπάνω. θα καταλάβεις τι φταιει με τα off the shelf.
Έχεις αρχίσει πραγματικά να με κουράζεις.Τα ίδια και τα ίδια..... όλοι στουντιακα στο σαλόνι. Και στα στούντιο σαλονάτα...
όλα καλά είναι μωρέ...αρκεί να είναι πολλάΤα ίδια και τα ίδια..... όλοι στουντιακα στο σαλόνι. Και στα στούντιο σαλονάτα...
Θα ακούτε και θα βλέπετε με γύψο στο σβέρκο, μη σας δω να κουνιέστε χιλιοστό.