- Reaction score
- 138.287
Είσαι παλιοχαρακτήρας ντιούης και δε σε θέλει ο Ναντ, κατάλαβέ το, δε φταίει το μηχάνημα, βάλε μάσκα και γάντια και θα δουλέψει.Κουράστηκα
Είσαι παλιοχαρακτήρας ντιούης και δε σε θέλει ο Ναντ, κατάλαβέ το, δε φταίει το μηχάνημα, βάλε μάσκα και γάντια και θα δουλέψει.Κουράστηκα
Ότι πεις .οχι βεβαια, δεν με καλυψες....μπερδεμενα ακους αλλα δεν ειναι πρωτη φορα.
....εννοειτε να παρεις οτι θες και δοκιμασε οτι θες Μακουλι μου
κολλησε κανά δυο φορές κατά τη διάρκεια εναλλαγήσ πηγών στο τελευταίο εξάμηνο κ χρειάστηκε κλείσιμο/άνοιγμα και όλα οκ.@Artemios @TERMATOGAZI @dionyshs @panoramious (και όποιος άλλος νυν-τέως κάτοχος) ως χρήστες έχετε παρόμοια προβλήματα; Αν ναι, πως τα αντιμετωπίσατε;
δεν ξερω, πολυ μπερδεμενο συστημα εχεις...Ότι πεις .
Σου έχω πει πολλές φορές δεν σου χαλαω χατηρι .
Το σίγουρο είναι ότι ακούω καλύτερα από εσένα ...
Απενεργοποιήστε το ARCΚαλησπέρα,
Εγώ πάντως με τον 758v3 ειμαι μια χαρά πλέον. Στην αρχή είχα κάποια θέματα κυριως με arc και bluos αλλά λύθηκαν με update. Αυτο που παραμένει είναι ότι κολλάει το arc κάποιες φορές. Για μενα το προβλημα ειναι οτι το arc είναι αυτόματο και δεν μπορείς να το ενεργοποιησεις επιλέγοντας κάποιο input οποτε καποιες φορες δεν το αναγνωριζει η αλλες φορες αν πχ δουλευει το arc και βλεπω netflix απο το android της sony όταν πάω να το γυρίσω στο pc παραμένει στο arc και δεν αλλάζει.
(Παίζω και atmos κανονικά χωρίς προβλημα με sony, pc, apple tv)
Κανω ενα restart οταν κολλαει και το ξεπερνάω
Πάντως με τον marantz που ειχα πριν δεν είχα τετοια προβληματα.
Βέβαια για τον ηχο του nad (στο δικό μου σύστημα τουλαχιστον) και για το dirac δεν θα γύριζα πίσω για το θέμα στο arc.
Θα ήθελα ομως το auro 3d
Για μένα είναι το τελευταίο μηχάνημα που θα αγόραζα.Απροβλημάτιστα γενικά τα Nad.
φανταζομαι οτι δεν θα ειχες marantz συγχρονο με app ....οπως και ο DiyloverΚαλησπέρα,
Εγώ πάντως με τον 758v3 ειμαι μια χαρά πλέον. Στην αρχή είχα κάποια θέματα κυριως με arc και bluos αλλά λύθηκαν με update. Αυτο που παραμένει είναι ότι κολλάει το arc κάποιες φορές. Για μενα το προβλημα ειναι οτι το arc είναι αυτόματο και δεν μπορείς να το ενεργοποιησεις επιλέγοντας κάποιο input οποτε καποιες φορες δεν το αναγνωριζει η αλλες φορες αν πχ δουλευει το arc και βλεπω netflix απο το android της sony όταν πάω να το γυρίσω στο pc παραμένει στο arc και δεν αλλάζει.
(Παίζω και atmos κανονικά χωρίς προβλημα με sony, pc, apple tv)
Κανω ενα restart οταν κολλαει και το ξεπερνάω
Πάντως με τον marantz που ειχα πριν δεν είχα τετοια προβληματα.
Βέβαια για τον ηχο του nad (στο δικό μου σύστημα τουλαχιστον) και για το dirac δεν θα γύριζα πίσω για το θέμα στο arc.
Θα ήθελα ομως το auro 3d
Αλλά λέγατε με τον αυτιά πριν το παρω το μηχανάκι και με πήρατε στο λαιμό σαςΓια μένα είναι το τελευταίο μηχάνημα που θα αγόραζα.
Αλλά αν δεν εχει Dirac, ARC, RoomPerfect ή Trinnov Optimizer προτιμώ να μην πάρω καθόλου
Ακριβώς αυτο λεω, το ίδιο που έλεγα πάντα: ειναι το πιο φτηνό μηχάνημα που θα αγόραζα. Το τελευταίο.Αλλά λέγατε με τον αυτιά πριν το παρω το μηχανάκι και με πήρατε στο λαιμό σας
Όχι γιατρέ, λάθος. Δεν είμαι απελπισμένος, ούτε είναι θέμα manual. Εδω απλά ενοιμερωνω, έχω επικοινωνία με την εταιρία και είναι δικό τους λάθος.Ακριβώς αυτο λεω: ειναι το πιο φτηνό μηχάνημα που θα αγόραζα. Το τελευταίο.
Διάβασε το manual τωρα, γιατι μόνο εσύ είσαι απελπισμένος απο ο,τι βλεπουμε. Κάτι κάνεις λάθος. Βρέστο.
Αυτό λέω, ακριβως. Για τα λεφτα του είναι τέλειος. Πιο φτηνό δεν υπαρχει τίποτα.όταν λέγατε ότι για τα λεφτά του τέλειος ο NAD
βλέπεις πουθενά να γράφει για επισκευή NAD?αν εισαι σε εγγυηση γιατι δεν το πας για ελεγχο; μπορει το συγκεκριμενο κομματι να εχει θεματα
κουραγιο....... κανε restart σε καθε ταινια η μουσικη και θα ακους δικαναλο η πολυκαναλο αναλογα τι θελει ο nad.......απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο ...Αλλά λέγατε με τον αυτιά πριν το παρω το μηχανάκι και με πήρατε στο λαιμό σας