- Reaction score
- 79.907
εκτός και αν τον πάρει παραμάσχαλα με ένα τέτοιο και πάει αντιπροσωπείαΜε πέθανες....
εκτός και αν τον πάρει παραμάσχαλα με ένα τέτοιο και πάει αντιπροσωπείαΜε πέθανες....
Η καλύτερη συμβουλήΜπορεις και να παρεις marantz να σωθεις....
Μπορεις και να παρεις marantz να σωθεις....
Που να βάλει και το DiracΩραίος έως τώρα ο Nad, αλλά trouble free σαν τους Marantz δεν είναι. Βέβαια ηχητικά έχω την αίσθηση ότι είναι σαφώς καλύτερο, έως τώρα πάντα.
ακαλιμπράρισταΩχ άρχισαν τα όργανα?
δωστον και παρε pre/pro να κανεις την δουλεια σου ομορφα και ωραια χωρις προβληματα..Γνωστός στο αμέρικα , έχει το ίδιο θέμα με σένα. Εχει πάρει εδω και λίγες μέρες denon x6500h νομίζω και έχει πάθει πλάκα. Τι πλάκα λέω? εγκεφαλικό πέρα δώθε έπαθε ο άνθρωπας. Τον βρήκε και open box 2000$ νομίζω μου είπε και είναι όχι απλά χαρούμενος , μιλάμε ευτυχισμένος . Καλιφόρνια , σαν μπερναντίνο. Εβγαλε τον NAD στην γωνία , και δεν τον παίρνουν ούτε οι ρακοσυλέκτες μου είπε. Δύο μέρες τώρα.
Θα σε συμβούλευα να μιλήσεις απευθείας με τον αντιπρόσωπο. Ειχα μείνει με την λανθασμένη εντύπωση πως το είχες κάνει ήδη και ησουν σε αναμονή νέου dongle.Ζητησα αντικατάσταση στην αλληλογραφία. Αντικατάσταση με έναν λειτουργικό ενισχυτη. Περιμένω να δω ποτέ και τι θα μου απαντήσουν. Αναλογως θα μιλήσω και με Λαιο εδώ.
Δεν θυμάμαι. Θα ήθελα να δοκιμάσω και να δω τι παίζει με το συγκεκριμένο μηχάνημα απο περιέργεια, αλλά δεν ειναι καν στη Σαλονίκη, οπότε ούτε μετά την καραντίνα θα μάθω.Δεν βγαίνει εκτός το volume κατά την διαδικασία μέτρησης ? Δεν το έχει αποκλειστικά ο ενισχυτής?
Μπορεί να αλλάξει θέση volume και να επηρεάσει την στάθμη που μετράει το dirac?
ε να πάρει και ένα mac ο άνθρωπος να κάνει δουλίτσα....Κάποιος πάντως προχτές μου έλεγε πως δεν μπορούσε να στήσει ενα Nad με τίποτα μέσω Windows, και ευτυχώς που υπηρχε και ενα MacBook στο σπίτι και έγινε η δουλειά κατευθείαν.