- Reaction score
- 85.138
Ελπίζω να εχεις συνδέσει το umik στον υπολογιστή και όχι στον Nad
Εμ βέβαια .Μα φαγωθήκατε με το dirac!!!
... λες και κάνει κάτι σπουδαίο...
Τα ίδια πράγματα κάνει αν εφαρμόσετε ίδιες καμπύλες...
Οταν άκουσα τον nad και με πολλαπλά sub και ρυθμισμένο δεν έλεγε κάτι, απογοήτευση.... πιθανότατα να μην είχε γίνει και καλή ρύθμιση με βάση τον χώρο....
Έπρεπε να μετρησω να δω τι έχουν κάνει
Πάρτε marantz - denon να παίζει χωρίς προβλήματα... και με τις ρυθμίσεις και τα γούστα σας θα το βρείτε...εχει να κάνετε ότι θέλετε.
για το hardware μιλάω καλεUnix είναι
@Diylover παρε ενα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο, είσαι εντός εγγύησης, να τελειώσει το θέμα
μα γιατί το λεςΜα φαγωθήκατε με το dirac!!!
... λες και κάνει κάτι σπουδαίο...
Το hardware είναι πλέον χοντρικά το ίδιο σε Mac και PC, έτσι ξέρω και έτσι έγραψες και εσύ δυο σελίδες πριν.για το hardware μιλάω καλε
Ότι πεις .ε μα....!!!
....αφου δεν ακους αποδεδειγμενα και μετρημενα..
διαβαζε και σωστα και μην τι λες !!
υγ....οποιος θελει μετραω με καφεδακι...
η διαφορά είναι στην υλοποίηση....σκέψου να τα είχε κολλημένα όλα τα εξαρτήματα σε μια μητρική apple αντί για μεμονωμένα parts του εμπορίου....μετά την λήξη της εγγύησης θα έκανες κάθε μέρα το σταύρο σου..για να μη σ βγάλει πρόβλημα...ακόμα κ εσυΤο hardware είναι πλέον χοντρικά το ίδιο σε Mac και PC, έτσι ξέρω και έτσι έγραψες και εσύ δυο σελίδες πριν.
Η διαφορά έγκειται στο λειτουργικό. Το Trinnov ειναι Unix. Αν ηταν Windows θα ηταν χειρότερο και απο Nad
Επίσης εάν θυμάσαι γιατί ξεχνάς πολύ εύκολα κ θυμάσαι μόνο ότι σε συμφέρει ....ε μα....!!!
....αφου δεν ακους αποδεδειγμενα και μετρημενα..
διαβαζε και σωστα και μην τι λες !!
υγ....οποιος θελει μετραω με καφεδακι...
Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα. Λείπουν βέβαια πολλές λεπτομέρειες αλλά αν συγκρίνουμε μόνο την διόρθωση απόκρισης, χωρίς να λάβουμε υπόψη τις επιπτώσεις στο χρόνο που είναι σημαντικότατες, ποια από τις στρατηγικές ισοστάθμισης θεωρείτε πιο σωστή και γιατί;
Γιατί παρακαλώ;ΥΓ. Δεν ρωτάω για να ανοίξει διαμάχη Dirac/ Audyssey πάλι.
Εφόσον θα έχουμε δυνατότητα παρέμβασης στην καμπυλη, δεν νομίζω πως θα υπαρχει σημαντική διαφορά.αλλά αν συγκρίνουμε μόνο την διόρθωση απόκρισης, χωρίς να λάβουμε υπόψη τις επιπτώσεις στο χρόνο που είναι σημαντικότατες, ποια από τις στρατηγικές ισοστάθμισης θεωρείτε πιο σωστή και γιατί;
Δημήτρη; Είσαι καλά παιδί μου;Με καλώδια το φέρνεις ισως και καλύτερα.