- Reaction score
- 85.176
Θα έπρεπε να ειναι το default.ε να πάρει και ένα mac ο άνθρωπος να κάνει δουλίτσα....
Θα έπρεπε να ειναι το default.ε να πάρει και ένα mac ο άνθρωπος να κάνει δουλίτσα....
ναι...αποκλειστικά και μόνο για καλιμπράρισμα nadΘα έπρεπε να ειναι το default.
Όχι φυσικά, για όλαναι...αποκλειστικά και μόνο για καλιμπράρισμα nad
Τα προγράμματα στο Mac για DICOM δουλεύουν εκπληκτικά. Κιχ δεν κάνουν, ποτέ δεν ειχα θέμα.Ε μα και σύ! συμπιεσμένη αξονική ! τι να πρωτοκάνει ο άνθρωπας? Γιατρός είναι . Δεν είναι κομπιουτεράς.
τουλάχιστον τα πληρώνω μισή τιμή....Τη ζωή σου εχεις φάει με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου παιδί μου
γιατί παίζει και ποτέ σωστά?Εμένα ο avp μόλις ακούει για mac βγάζει σπυριά και ρίχνει protector.
το θέμα είναι να ανοίξουν πρώτα τα αρχείαΤα προγράμματα στο Mac για DICOM δουλεύουν εκπληκτικά. Κιχ δεν κάνουν, ποτέ δεν ειχα θέμα.
Αν του το έστειλες rar και δεν ξέρει πως να το αποσυμπιέσει και μετά να το διαβάσει, δεν σου φταίει κανένας υπολογιστής.το θέμα είναι να ανοίξουν πρώτα
το θέμα είναι η πρακτικότητα σε τέτοιες περιπτώσειςΑν του το έστειλες rar και δεν ξέρει πως να το αποσυμπιέσει και μετά να το διαβάσει, δεν σου φταίει κανένας υπολογιστής.
Εμένα μου στέλνουν αρκετές καθε μήνα, και αξονικές και μαγνητικές, δεν είχα ποτέ θέμα.
Μια χαρά ανοίγει, ο δικός σου δεν ήξερε να το κάνει, αυτό σου λέω.γιατί να μην ανοίγει rar? Που ζούμε?
Τι λες ρε νταχαρη, εδώ παρακαλάω να χαλάσει το MacBook του 2013 να πάρω καινούργιο και αυτο δεν παθαινει τίποτα -κι ας το τρέχω στη δουλεια, σε ταξίδια, συνέδρια, διακοπές, μεχρι και μουσική απο κει παίζω.αυτό που αξίζει είναι το OS και όχι το hardware..
Μια χαρά ανοίγει, ο δικός σου δεν ήξερε να το κάνει, αυτό σου λέω.
αν με το macbook μου κοιτάς ακτινογραφίες και διαβάζεις avsite πως να χαλάσει ?Τι λες ρε νταχαρη, εδώ παρακαλάω να χαλάσει το MacBook του 2013 να πάρω καινούργιο και αυτο δεν παθαινει τίποτα -κι ας το τρέχω στη δουλεια, σε ταξίδια, συνέδρια, διακοπές, μεχρι και μουσική απο κει παίζω.
Άντε φτάνει, ας βρει άκρη ο φίλος με το μηχάνημα και τα λέμε αλλού...
Ατυχές παράδειγμα.Τι λες ρε νταχαρη, εδώ παρακαλάω να χαλάσει το MacBook του 2013 να πάρω καινούργιο και αυτο δεν παθαινει τίποτα -κι ας το τρέχω στη δουλεια, σε ταξίδια, συνέδρια, διακοπές, μεχρι και μουσική απο κει παίζω.
Λες να μπήκα σε όλο αυτό το κόπο και να μην είδα το αυτονόητο?Το πρώτο μήνυμα αφορά χαμηλή στάθμη στο μπζζζζ, θέλει να δυναμώσεις το βολιουμ και να μειώσεις αν γίνεται το θόρυβο περιβάλλοντος.
Μια χαρά συνδέετε το pc με τον ενισχυτή, δεν έχει θέματα εκεί.Δεν θυμάμαι. Θα ήθελα να δοκιμάσω και να δω τι παίζει με το συγκεκριμένο μηχάνημα απο περιέργεια, αλλά δεν ειναι καν στη Σαλονίκη, οπότε ούτε μετά την καραντίνα θα μάθω.
Κάποιος πάντως προχτές μου έλεγε πως δεν μπορούσε να στήσει ενα Nad με τίποτα μέσω Windows, και ευτυχώς που υπηρχε και ενα MacBook στο σπίτι και έγινε η δουλειά κατευθείαν.
Εεεε ναι, εννοειται.Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης αξιοπιστιας αναμεσα σε denon, marantz, yamaha και στους υπολοιπους. Δεν ειναι καν θεμα για συζήτηση αυτο.
Unix είναιΚάτι ξέραν στην τριννοβ και χωσαν pcάκι μέσα
Όχι, δεν θα το έλεγα.Λες να μπήκα σε όλο αυτό το κόπο και να μην είδα το αυτονόητο?
Εχεις δυναμώσει τη σταθμη του μικροφωνου στο dirac live UI; Στο default ειναι πολυ χαμηλη.Λες να μπήκα σε όλο αυτό το κόπο και να μην είδα το αυτονόητο?
Μια χαρά συνδέετε το pc με τον ενισχυτή, δεν έχει θέματα εκεί.
Εεεε ναι, εννοειται.
Με αντιπροσωπεία μίλησα για το usb του mic, αλλά εδώ πια έχουμε πολύ ποιο σοβαρα θέματα. Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις που δεν πήρα έναν Marantz 7705 να τελειώνω.
Επεσε και η άποψη να δώσω τον Nad και να παρω κάποιον άλλον. Έτσι απλά να πετάξω ένα μηχάνημα, γιατί δεν είμαι απατεώνας να τον πουλήσω λέγοντας ότι όλα καλά.. και να δώσω 2Κ να παρω άλλον ενισχυτή.. συνέλθετε....