Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
gdresios σέβομαι απολύτως την παράκλησή σου. Σου ζητώ όμως - για μία και μόνο φορά - να μου επιτρεψεις απευθυνθώ στον Astronaut jr: Νικόλα, μεταξύ πολλών λες:Με αυτά τα λόγια δεν θέλω να προκαλέσω έριδες ούτε αντιπαραθέσεις εκφράζω μόνο την προσωπική μου άποψη και θα παρακαλέσω αν έχετε την καλοσύνη να παραμείνετε μέσα στο θέμα της ερώτησης αλλιώς αγνοήσετε το θέμα ευχαριστώ.
καιείναι να εκθειάζουμε τα καλώδια και όλες τις μπούρδες που πάνε πακέτο μ'αυτά.
Κάποιους μήνες πριν (τότε που το Νickname σου ήταν το πραγματικό σου όνομα, και όχι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς τώρα), πίστευες τα τελείως αντίθετα από αυτά που υποστηρίζεις σήμερα! Τα εντελώς αντίθετα, κυριολεκτικά. Θα θυμάσαι βέβαια το θέμα που άνοιξε κάποιος stefanos από τη Σύρο νομίζω, και τις τοποθετήσεις σου επ΄ αυτών που έλεγε ο ίδιος, καθώς και πολλοί άλλοι.Το ίδιο όμως ισχύει και για τη δική σας πλευρά, αν δεν το έχετε καταλάβει.
Τι άλλαξε τόσο δραματικά από τότε, και από υπέρμαχος των καλωδιώσεων, ξαφνικά τα αποκαλείς μπούρδες, και ομιλείς περί άλλης πλευράς κ.λ.π.;
Τέλος, θεωρείς ότι περιποιεί τιμή για σένα να σε αποκαλεί ο Dimifoot γενίτσαρο; 'Ολοι γνωρίζουμε την ιστορία τους, και δε χρειάζεται να πω περισσότερα πράγματα..