dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.446
Το ψαχνα καμιά ώρα χθες, δεν το βρήκα.Βρες το στο τινταλ να το ακούσω.
Το ψαχνα καμιά ώρα χθες, δεν το βρήκα.Βρες το στο τινταλ να το ακούσω.
Αυτό εννοώ. Must αυτό το cd. Ακομη και από το macbook που γράφω τώρα, ακούγεται super! Έχει και τα κλασσικά της sheffield labs.
Βρες το στο τινταλ να το ακούσω.
Εχεις δικαιο. Της τελευταίας δεκαετίας ειναι αρκετα καλες. Κλασσικη, τζαζ, ηλεκτρονικη.Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι άρρωστοι, αλλά η πλειονότητα των ηχογραφήσεων κλασσικής που ακούω από Tidal της τελευταίας 10ετίας είναι από καλές μέχρι πολύ καλές.
Το καλό είναι πως πλέον σχεδόν όλες οι ηχογραφήσεις έχουν ανέβει πολύ σε επίπεδο ενώ την "εποχή του cd" κυκλοφορούσαν "audiophile" πράγματα που ήταν απλώς για τα στερεοφωνικά. Να κάνεις επίδειξη στο φίλο σου δηλαδή. Από μουσικό περιεχόμενο και σαν εκτελέσεις τα περισσότερα από αυτά ήταν χάλια. Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από audiophile ηχογραφήσεις βέβαια αλλά από όσα μου είχαν δώσει τότε μετρημένα στα δάχτυλα να κράτησα.
Εγω περιμενω ποτε θα σου κατσει καμμια αγορα ενος ακομη ζευγους 802. Πολυκαναλο με 4 802 και κανα βαρβατο κεντρικο συν τα σαμπ. Θ αρχισεις μετα ν ακους και κλασικη!@dionisp : Μα γιατί;;;;;; Τι, δηλαδή; Επειδή ακούω βοθροκαφρίλες death και black metal, θα πει ότι δεν έχω ψυχούλα εγώ; (αν κι ο @Costas Coyias αυτό είχε πει κάποτε )
Ο καημός του @okakosolikos είναι να έρθει να ακούσει το "The rite of the spring"! Ε, τώρα που έγιναν πολλά (όχι όλα ), όταν αρθούν τα μέτρα, είναι ευπρόσδεκτος!
@Dimifoot Σωστός! Θυμάσαι!
@ Decembered Είσαι πολύ μπροστά...!
Αρχηγέ, ολίγον ουτοπικό αυτό που λες κι εξηγούμαι:Εγω περιμενω ποτε θα σου κατσει καμμια αγορα ενος ακομη ζευγους 802. Πολυκαναλο με 4 802 και κανα βαρβατο κεντρικο συν τα σαμπ. Θ αρχισεις μετα ν ακους και κλασικη!
Aντιγράφεις Ear;Αν ποτέ φτάσουν (π.χ. κερδίσει το Joker μου!), θα τα πουλήσω όλα (εκτός από το πικ απ και τους δίσκους - να εξηγούμαστε!) και θα πάρω ενεργά της me Geithain - όποιο μοντέλο κάνει για το χώρο μου, όσα τεμάχια από αυτό χωράνε στο χώρο μου, παρέα με τα subwoofers τους.
Θα τον αντέγραφα, εάν είχε me Geithain.
Το επόμενο ηχείο μου, αν και εφόσον το ξεκινήσω, θα είναι το me Geithain 901.
Στα 5.850 έκαστο το βρίσκω.
Είναι τζάμπα. Για αυτά που προσφέρει.
Και θα πάρω 11 όμοια.
Μπορεί και περισσότερα.
Για να γνωρίζετε ποια θα είναι η μόνη πιθανή αναβάθμιση στο σεταπ μου.