- Reaction score
- 12.258
Θα το κάνω τσάμπα φυσικά ( αλλά θα διαθέσω χρόνο ). Δεν απαξιώνω τον τρίνοβ, αλλά έχει πάρει το μάτι μου τις ικανότητες του rephase σε σύγκριση τόσο με dirac όσο και με trinnov. Και έρχεται πολύ κοντά. Πολύ περισσότερο απο το να βάλει κάποιος ένα καλώδιο.αν τα βάλεις κάτω είναι πιο πολλά ....και δεν λέω για τον αστροναύτη ! Αυτός θα το κάνει όλο αυτό τσάμπα. Για μας τους υπόλοιπους λέω που έχουμε δώσει και ακόμα δίνουμε .....
Ναι, αλλά μη παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο trinnov και το dsp γενικότερα δεν κάνει μόνο ισοστάθμιση, δεν πειράζει μόνο τη καμπύλη, πειράζει σε χρονικό επίπεδο ( κάτι που δεν κάνει το καλώδιο ), τροποποιεί φάσεις και το κερασάκι στη τούρτα, όπως κάνει και το dirac, εφαρμόζεται σε συγκεκριμένη στάθμη για όλα τα κανάλια. Επιφέρει τη πολυπόθητη ισορροπία ( αν νομίζεις ότι είναι απλό πράγμα, ξήλωσε τα πάνελ σου και ρύθμισε διαφορετικές στάθμες σε κάθε κανάλι που διαχειρίζεται ο τρίνοβ ή βάλε μόνο του τον bryston να παίξει ). Κάτι που κανένα καλώδιο ( δυστυχώς ) δεν παρέχει σαν δυνατότητα.Ναι μπορεί ένα καλώδιο να σου διαμορφώσει τον ήχο .
Δεν λέω πως είναι το σωστό . Λέω πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει τι θα κάνει ειδικά όταν δεν έχει να διαθέσει τα χρήματα που χρειάζονται .
Εγώ δεν κάνω καζούρα. Δεν είναι σκοπός μου να τρολάρω τους φίλους που τη βρίσκουν με τα καλώδια. Το πέρασα κι εγώ αυτό το στάδιο άλλωστε και καταλαβαίνω. Επειδή όμως έχω περάσει αυτό το στάδιο και έχω ακούσει ό,τι ακούνε και αυτοί τώρα και επειδή πάω στοίχημα ότι ο gdresios δεν έχει τη πολυπόθητη ισορροπια στα ηχεία του, γι'αυτό χτυπιέμαι. Είναι μάταιο να παίζει με καλώδια αν πρώτα δεν καταφέρει να λειτουργεί στερεοφωνικά ( όχι δικαναλικά, στερεοφωνικά ) το σύστημά του.
Άλλο το γούστο, άλλο τα προαπαιτούμενα για να ακούμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας του συστήματός μας. Γούστο είναι να ακούει με τις μεσαίες στο Θεό και μαγκιά του. Γούστο όμως δεν είναι να μην αλληλοσυμπληρώνονται τα δύο ηχεία του.
Πιστεύω ότι συγχέεις τη δική μου τοποθέτηση με αυτή του Κώστα. Ο Κώστας μιλάει για σωστό ήχο, εγώ μιλάω για την υποκατηγορία του που ονομάζεται σωστή λειτουργία.