- Reaction score
- 2.803
Remux βλέπω συνήθως.
Πολύ εκλεκτικός είσαι.
Remux βλέπω συνήθως.
Αυτά δεν είναι remux.Το ρωτάω διότι ένα remux που έχω στη βιβλιοθήκη μου δεν το βλέπει και στο νετ λένε ότι όντως δεν τα βλέπει (m2ts,iso,vob)
Οι σοβαρές συσκευές απαιτούν σοβαρό υλικό.Πολύ εκλεκτικός είσαι.
Δεν αντιλέγω, ξέρω κάποια που μπαίνει σε sites τύπου gamato να δει ταινίες, όταν την ρωτάω πως κάθεσαι και τις βλέπεις αφού δεν φαίνονται καλά έχουν μέτριες αναλύσεις κ.λ.π απαντά "τι με νοιάζει εμένα εγώ την ταινία θέλω να δω".Αυτά δεν είναι remux.
Οι σοβαρές συσκευές απαιτούν σοβαρό υλικό.
Ποιον JVc έχεις; Πaρεμβάλεται AVR στο σήμα; Έχεις το θέμα στους άπλα 4K τίτλους ή στους Vision;Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Netflix. Όταν συνδέω το Nvidia στην Sony TV το Netflix εμφανιζει τις δυνατότητες για 4κ, ενώ όταν το συνδέω με τον JVC Projector εμφανίζει όλο το περιεχόμενο σαν HD! Στο ακριβως ίδιο configuration με τον Projector, αλλα με Apple TV στη θέση του Nvidia, τo Netflix παίζει κανονικά 4κ. Καμία ιδέα;
Αυτό είναι full BD (BDMV). Τα remux είναι πλήρη αρχεία .ts που έχουν τοποθετηθεί μέσα σε matroska.Ώπα,κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα.
Έχω ένα φάκελο ο οποίος έχει την εξής μορφή πιο μέσα.
View attachment 161246
View attachment 161247
Μέσα στο φάκελο stream υπάρχουν τα m2ts.Αυτά δεν τα βλέπει το Plex.
Έπρεπε να το κάνω mkv
Το αγόρασα με το που κυκλοφόρησε, το χω στύψει και ακόμα τις μπαταρίες που χα βάλει τότε έχω... Με το 2017 model είχα τρελό πρόβλημα...Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το remote control του 2019 pro καταπίνει τις μπαταρίες σε μηδέν χρόνο ή μόνο σε εμένα συμβαίνει ;
Μπορείς πάντως και μέσω KODI (η και άλλου player) να πας στον φάκελο BDMV/STREAM και να παίξεις το αρχείο m2ts με το μεγαλύτερο μέγεθος το οποίο είναι και η ταινία.Άρα τα full bd πρέπει να τα κάνω mkv.
Ευχαριστώ zizik.Ξεκαθάρισα και τί είναι το remux!
Μάλιστα, εγώ αν καταφέρω να βγάλω 10ήμερο με καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες είναι ζήτημα. Για επαναφορτιζόμενες δεν συζητάμε καν. Τρεις ή τέσσερις μέρες και αν...Το αγόρασα με το που κυκλοφόρησε, το χω στύψει και ακόμα τις μπαταρίες που χα βάλει τότε έχω... Με το 2017 model είχα τρελό πρόβλημα...
Αυτό είναι μεγάλη ταλαιπωρία.Μπορείς πάντως και μέσω KODI (η και άλλου player) να πας στον φάκελο BDMV/STREAM και να παίξεις το αρχείο m2ts με το μεγαλύτερο μέγεθος το οποίο είναι και η ταινία.
Μέσω KODI καλυτερα ειναι να πας σε movie mode και πατήσεις παρατεταμένα τον αρχικό φάκελο της ταινιας.Μπορείς πάντως και μέσω KODI (η και άλλου player) να πας στον φάκελο BDMV/STREAM και να παίξεις το αρχείο m2ts με το μεγαλύτερο μέγεθος το οποίο είναι και η ταινία.
έχω τον X-700 και δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή HDR10 Ready, μόνο τις συχνότητες που βγάζει και σενα. Το κανει σε όλες τις ταινίες του Netflix ενώ έχω δοκιμάσει με απευθείας συνδεση του Shield με τον JVC...Ποιον JVc έχεις; Πaρεμβάλεται AVR στο σήμα; Έχεις το θέμα στους άπλα 4K τίτλους ή στους Vision;
Πρέπει να έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση στην έξοδο εικόνας στο shield και τη μετατροπή σε HDR. Oι προβολείς δεν έχουν Vision σε αντίθεση με τις TV .
Τι ρυθμίσεις έχεις; Εγώ με την παρακάτω έχω HDR στον προβολέα
View attachment 161248
Απευθείας συνδεδεμένο το Shield στον προβολέα σου βγάζει πάλι την ίδια προειδοποίηση;Διστυχως αντιμετοπιζω ενα μεγαλο προβλημα
Αρχισα να λαμβάνω μια οθόνη προειδοποίησης HDCP κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω ένα βίντεο σε Netflix . Έχω Plex, αλλά παίζω όλο το plex περιεχόμενο χωρίς πρόβλημα.
Η οθόνη μου λέει να πάω στο nvda.co/hdcp. Έχω δοκιμάσει όλες τις συστάσεις-
Διαφορετικά καλώδια (3 διαφορετικές μάρκες μία από τις οποίες γνωρίζω λειτουργεί με άλλες συσκευές συμβατές με HDCP)
Διαφορετικές θύρες HDMI στην Anthem mrx 720 (η οποία είναι συμβατή με HDCP)
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάπου μια ενημέρωση Shield.