- Reaction score
- 6.206
5.1 είναι αυτό;
5.1 είναι αυτό;
- Tchaikovsky - 1812 [Telarc Hybrid Multichannel SACD 60541] * Τα κανόνια στο ομόνωμο κομμάτι είναι πραγματικά και σε ρεαλιστικές εντάσεις προσφέρονται για τεστ υπογούφερ, να εκτοξεύεται ο κώνος σαν βλήμα και να βγάζει καπνούς το κουτί...Ποσα αλμουμ με την ουγια να γραφει high definition audio εχετε?
Γιατι με το σταγονομετρο τα βρισκουμε. Προς το παρων τρια:
David Sanborn_timeagain - 2003 [BDA]
Dire Straits - Brothers In Arms 1985 [BDA]
Pink Floyd - Dark Side Of The Moon - 1973 (2003-EMI SACD - 7243 582136 2 ) BDA
Ε όχι και λόου ντεφινίσιον το MP3!!!!και λοου ντεφινίσιον τα εμ πι θρι και το πικάπ.
Δεν βλέπω τα ποστ σου.Να υποθέσω ότι δεν θες να απαντήσεις η δεν το είδες το ποστ ;
Βασίλη, το μέσο (Blu-Ray, SACD, DVD-Audio) και η μορφή των αρχείων (LPCM, Stereo, Multichannel, DTS-HD Master, Dolby True HD, DSD, flac, 24/96, 24/192) δεν έχει να κάνει σώνει και καλά με την ποιότητα του ήχου, αυτό είναι θέμα παραγωγής.Κωστα αυτό το ξερω.
Όμως επαναλαμβάνω αυτά που είναι με τη μορφη που εχεις την φωτο στο ποστ 2848 είναι η απολυτη κορυφη. Γι αυτά αναφέρομαι και μονο αυτά.
Επειδή μέσα από ένα θέμα καλό είναι να μαθαίνουμε όλοι, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός μιας τέτοιας κοινότητας,Δεν βλέπω τα ποστ σου.
Μου έκανε εντύπωση που είδα τώρα που έγραφα στο Βασίλη "show ignored content" και το πάτησα από περιέργεια και είδα ότι κάτι εγραφες.
Σόρρυ, αλλά είσαι στην ignore list.
Δεν επιθυμώ να σου απαντώ ούτε να βλέπω τι γράφεις.
Δικαίωμά μου είναι στην πλατφόρμα αυτή.
Κανένα απολύτως πρόβλημα Γιάννη μου .οταν καποιος κανει ignore, οχι μονο δεν μπορει ν απαντησει, αλλα δε βλεπει καν τι γραφει ο χρηστης που εχει κανει ignore.
Προφανως γι αυτον ακριβως το λογο.
Αυτό ακριβως λεω Αντωνη. Μονο τέσσερα δισκακια εχω οπως τα περιγραφω παραπανω. Ολα ειναι τελεια. Προσεγμενα παρα πολυ. Γι αυτό και τα ψαχνω.Βασίλη, το μέσο (Blu-Ray, SACD, DVD-Audio) και η μορφή των αρχείων (LPCM, Stereo, Multichannel, DTS-HD Master, Dolby True HD, DSD, flac, 24/96, 24/192) δεν έχει να κάνει σώνει και καλά με την ποιότητα του ήχου, αυτό είναι θέμα παραγωγής.
Αν η παραγωγή είναι χάλια, τότε σε όποια μορφή και να έχεις το δίσκο θα είναι χάλια. Κλασικό παράδειγμα το Hemispheres των Rush σε SACD, το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο. Επίσης, το 13 των Sabbath (Blu-Ray), παρ' όλο που σε σύγκριση με το αντίστοιχο CD είναι σαφώς καλύτερο, δε μπορεί να συγκριθεί για παράδειγμα με το Blu-Ray των Dire Straits ή των Pink Floyd σαν παραγωγή κι ας είναι ίδιο το μέσον. Επίσης, αν ακούσεις το Turn Up The Quiet της Diana Krall σε "ταπεινό" flac 24/96 ή 24/192 από download (hdtracks) θα σου φύγει το καφάσι, μιλάμε για διαστημική παραγωγή...