Αυτό νόμιζε πως είναι μάρκα καλωδίων βρε!Έγραψα βρε, πρέσα Κανάριο.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αυτό νόμιζε πως είναι μάρκα καλωδίων βρε!Έγραψα βρε, πρέσα Κανάριο.
ρε συ ντοκ..SACD παραμασχαλα, της αρεσκείας σου. Να το έχεις ακούσει ήδη, δικάναλα, να το "ξέρεις". Κι έλα να δεις τι εστί βερίκοκο.
Δεκτά και DVDA, BDA, αντί για SACD.
Μισή ωρίτσα θα σε αφήσω να παίζεις δικά σου δικάναλα, ότι θες φέρε, στικάκι, ασημένιους ή μαύρους δίσκους, όλα παίζουν εδώ.
Μετά, αν έχεις τις αισθήσεις σου, σου βάζω κι άλλα, έχω πολύ πράμα και φυσικά Spotify & Tidal, όλα δουλεύουν σ'αυτό το σετάπ.
Δε μ αρέσει το κούρεμα του ημίθεου.Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:
View attachment 161709
Η αριστερή η γριά είναι η Κόγιας. Μίρλα. Έρωτας.
Εγώ η φαλακρή. Ε, μ'αυτά που λέτε, με έχετε καραφλιάσει.
Αυτό είναι ?Δεν αφήνει κόκκαλα λέμε ρεεεε!
Σα τσιπς γαρίδας τα κατεβάζει....
Έγραψα βρε, πρέσα Κανάριο.
Από τα δυνατότερα δαγκώματα..
Είχα δει μετρήσεις σε Νιούτον, παράνοια... Εξ'ου και το "πρέσα".
Στα Κανάρια νησιά το χρησιμοποιούσαν σφαγείς για να σκοτώνει γελαδια. Κατεβάζει γελαδια λέμε... Χέσε μέσα.
Άμα ψάξεις την ιστορία του είδους, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
Αυτό είναι πχιο άσχημο και από ενεργό ηχείο γκετχαρντ ρε!Όχι, άλλο είναι αυτό που δείχνεις, αυτά τα χρώματα έχει το είδος που λέω:
(Βεβαίως δε του έκοψα αυτιά όπως οι μ@λάκες στο σκυλί της φωτογραφίας)
View attachment 161737
Έτσι είναι η ράτσα, πολύ μυώδες σώμα.
Έχω ανεβάσει και βίντεο από την εκπαίδευση που του έκανα.
Θα τα βρει ο τυμβωρύχος με τη μια.
Κουκλάκι είναι.Αυτό είναι πχιο άσχημο και από ενεργό ηχείο γκετχαρντ ρε!
(Βεβαίως δε του έκοψα αυτιά όπως οι μ@λάκες στο σκυλί της φωτογραφίας)
Αντε περιμένω . Το όνομα!
Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:
View attachment 161709
Η αριστερή η γριά είναι η Κόγιας. Μίρλα. Έρωτας.
Εγώ η φαλακρή. Ε, μ'αυτά που λέτε, με έχετε καραφλιάσει.
Εννοείται πως είναι κουκλάκι, σε πειραζω.Κουκλάκι είναι.
Κοίτα πόσο καλό είναι με το κοκώνι (κι άλλα σκυλιά έχουμε)
Από τον περσινό χειμώνα.
45 κιλά το ένα, 13 κιλά το άλλο...
Εννοείται πως είναι κουκλάκι, σε πειραζω.
Δεν υπάρχουν άσχημα σκυλιά ή γατιά άλλωστε.
Είσαι ένας μικρός θεός!Το όνομα αυτής Περσεφόνη, η πριγκίπισσα του Κάτω κόσμου, δυνάμωσε όσο μπορείς για να ακούσεις τις εξυμνήσεις προς αυτήν:
...........Χωρίς γάβγισμα χωρίς τίποτα, μια κίνηση, ακαριαία, και το γατί ήταν με σπασμένο σβέρκο, σπασμένο θώρακα και θρυψαλισμένα πνευμόνια και καρδιά, ήταν κουρέλι.............
Κι εμένα ο δικός μου ήταν πολύ αιμοβόρος, μπορούσε να σε σκοτώσει άνετα με το γλύψιμο και το κούνημα της ουράς....Ήταν εντελώς ακοινωνικοποίητο, εχθρικό σε βαθμό που μου πρότειναν ευθανασία...
Και που να το κρατήσεις; Έφτασε 47-48 κιλά, νομίζετε ότι μπορείτε να το κρατήσετε; Ρε ξέρετε πόσες φορές με έριξε κάτω τραβώντας με στην αρχή σα να μην υπάρχω;
Γιατί, εκεί που μένει, εάν έπαιρνε άλλο σκυλί, θα πήγαινε μια μέρα δουλειά και στην επιστροφή δεν θα έβρισκε τίποτα.@costas EAR sorry κιόλας αλλά έτσι όπως τα γράφεις δίνεις άσχημη εντύπωση..
Και για ποιον λόγο πήρες αυτό το σκυλί και όχι κάποιο άλλο με σωστή κοινωνική συμπεριφορά;
Εντάξει, δεν είναι και η πιο σωστή προσέγγιση...ο σκύλος έχει νόημα να σε προειδοποιεί όταν είσαι μέσα στο σπίτι, όταν λείπεις κινδυνεύεις να τον χάσεις, αν είσαι τυχερός θα τον κοιμίσουν, αν όχι θα τον καθαρίσουν, δεν πα να 'χεις και λιοντάρι...Γιατί, εκεί που μένει, εάν έπαιρνε άλλο σκυλί, θα πήγαινε μια μέρα δουλειά και στην επιστροφή δεν θα έβρισκε τίποτα.