Από nordost σε κάτι άλλο !!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
SACD παραμασχαλα, της αρεσκείας σου. Να το έχεις ακούσει ήδη, δικάναλα, να το "ξέρεις". Κι έλα να δεις τι εστί βερίκοκο.
Δεκτά και DVDA, BDA, αντί για SACD.
Μισή ωρίτσα θα σε αφήσω να παίζεις δικά σου δικάναλα, ότι θες φέρε, στικάκι, ασημένιους ή μαύρους δίσκους, όλα παίζουν εδώ.
Μετά, αν έχεις τις αισθήσεις σου, σου βάζω κι άλλα, έχω πολύ πράμα και φυσικά Spotify & Tidal, όλα δουλεύουν σ'αυτό το σετάπ.
:party:
ρε συ ντοκ..
Και πικάπ ντοκ ε??..
α... αν εντέλει ακούσει και δε του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το σύστημα....μη μας πεις τίποτα "ήταν ακόμα άστρωτα" , δε πέτυχε το απμιξ ή κόλλησε η hdmi ε?:lol::lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:

View attachment 161709

Η αριστερή η γριά είναι η Κόγιας. Μίρλα. Έρωτας.

Εγώ η φαλακρή. Ε, μ'αυτά που λέτε, με έχετε καραφλιάσει. :lolsign:
Δε μ αρέσει το κούρεμα του ημίθεου.
Τονεθέλω μπουκλάκια!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Ευτυχώς πάντως, μου βγήκε τελικά καλός χαρακτήρας αυτό το σκυλί, δεν ήξερα όταν το πήρα περί των απαιτήσεων αυτής της ράτσας, είναι ιδιαίτερα κυριαρχικά από γονίδιο.

Άμα δε το δεις πως επιτίθεται, δε μπορείς να το πιστέψεις για το τι είναι ικανό να κάνει. Το έχω δει, και δεν συμμαζεύεται με τίποτα...

Βέβαια, ενώ γενικά είναι καλόβολο, καμιά ματσακωνια την κάνει που και που. Χθες τρέχαμε στην αυλή να στο σταματήσουμε, δήθεν έπαιζε με ένα κόπρο αρσενικό που μαζέψαμε και τον ταιζουμε εμείς, 2 χρόνια τον έχουμε δεν είναι χθεσινός, ένα αρκετά μεγάλου μεγέθους σκυλί με μακρύ τρίχωμα σαν αρκούδι είναι, γύρω στα 30 άντε βαριά βαριά 35 κιλά. Μες στα αίματα ήταν, τον έπιασε η Άρια και τον δαγνωνε οπουδήποτε, σας λέω μες στο αίμα το σκυλί...

Η προβιά το έσωσε... Και μεις που τρέχαμε σα τρελοί βέβαια...

Εν τω μεταξύ, αν τον δεις τον κόπρο, κι αυτονα τον φοβάσαι. Έχει ένα α όγκο, δεν είναι τίποτα της πλάκας, και βαρύ μπασατο γαύγισμα. Φτερά και πούπουλα τον έκανε η βλαμμένη... Είναι να μη την πιάσει η μ@λακία...

Last edited:

Reaction score
2.826
Δεν αφήνει κόκκαλα λέμε ρεεεε! :lol:

Σα τσιπς γαρίδας τα κατεβάζει....

Έγραψα βρε, πρέσα Κανάριο.
Από τα δυνατότερα δαγκώματα..
Είχα δει μετρήσεις σε Νιούτον, παράνοια... Εξ'ου και το "πρέσα".

Στα Κανάρια νησιά το χρησιμοποιούσαν σφαγείς για να σκοτώνει γελαδια. Κατεβάζει γελαδια λέμε... Χέσε μέσα.
Άμα ψάξεις την ιστορία του είδους, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
Αυτό είναι ?
Όμορφη κεφάλα

Attachments

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Όχι, άλλο είναι αυτό που δείχνεις, αυτά τα χρώματα έχει το είδος που λέω:

(Βεβαίως δε του έκοψα αυτιά όπως οι μ@λάκες στο σκυλί της φωτογραφίας)

PresaCanarioDragoImportCanaryIslands.jpg

Έτσι είναι η ράτσα, πολύ μυώδες σώμα.

Έχω ανεβάσει και βίντεο από την εκπαίδευση που του έκανα.

Θα τα βρει ο τυμβωρύχος με τη μια. ;)

Reaction score
30.453
Όχι, άλλο είναι αυτό που δείχνεις, αυτά τα χρώματα έχει το είδος που λέω:

(Βεβαίως δε του έκοψα αυτιά όπως οι μ@λάκες στο σκυλί της φωτογραφίας)

View attachment 161737

Έτσι είναι η ράτσα, πολύ μυώδες σώμα.

Έχω ανεβάσει και βίντεο από την εκπαίδευση που του έκανα.

Θα τα βρει ο τυμβωρύχος με τη μια. ;)
Αυτό είναι πχιο άσχημο και από ενεργό ηχείο γκετχαρντ ρε! :tongue: :tongue: :tongue:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Αυτό είναι πχιο άσχημο και από ενεργό ηχείο γκετχαρντ ρε! :tongue: :tongue: :tongue:
Κουκλάκι είναι.

Κοίτα πόσο καλό είναι με το κοκώνι (κι άλλα σκυλιά έχουμε)

Από τον περσινό χειμώνα. ;)

45 κιλά το ένα, 13 κιλά το άλλο...

Reaction score
2.803
Αντε περιμένω . Το όνομα!

Το όνομα αυτής Περσεφόνη, η πριγκίπισσα του Κάτω κόσμου, δυνάμωσε όσο μπορείς για να ακούσεις τις εξυμνήσεις προς αυτήν: 🌚🎵🎶🌚

Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:

View attachment 161709

Η αριστερή η γριά είναι η Κόγιας. Μίρλα. Έρωτας.

Εγώ η φαλακρή. Ε, μ'αυτά που λέτε, με έχετε καραφλιάσει. :lolsign:

Ο geomiat φαίνεται πολύ cool άτομο και ψαγμένο, είχε παλιότερα το προσωνύμιο parrot ή κάτι τέτοιο;;
Τεσπα, εγώ ζήτησα φωτό με θέα προς Θεσσαλονίκη, όχι τρεις μαντράχαλους. 🙄😛

Reaction score
30.453
Κουκλάκι είναι.

Κοίτα πόσο καλό είναι με το κοκώνι (κι άλλα σκυλιά έχουμε)

Από τον περσινό χειμώνα. ;)

45 κιλά το ένα, 13 κιλά το άλλο...
Εννοείται πως είναι κουκλάκι, σε πειραζω.
Δεν υπάρχουν άσχημα σκυλιά ή γατιά άλλωστε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Είναι τεράστια επιτυχία για μένα αυτό το βίντεο που σας ανέβασα και είμαι πολύ υπερήφανος γι'αυτό. :)

Όταν πήρα το σκύλο αυτό, η αντίδρασή του σε άλλα σκυλιά, οποιασδήποτε ράτσας, ήταν όμοια με την αντίδραση που είχε σε γάτες, ήθελε να τα σκοτώσει όλα.

Ξέρετε πόσες γάτες σκότωσε και μου τις έφερε για δώρο; Χωρίς γάβγισμα χωρίς τίποτα, μια κίνηση, ακαριαία, και το γατί ήταν με σπασμένο σβέρκο, σπασμένο θώρακα και θρυψαλισμένα πνευμόνια και καρδιά, ήταν κουρέλι.

Και το έβλεπα, όπως έκανε με τη γάτα, έτσι ακριβώς, ίδια στάση σώματος ίδια εκτόξευση και στα άλλα σκυλιά.

Ήταν εντελώς ακοινωνικοποίητο, εχθρικό σε βαθμό που μου πρότειναν ευθανασία...

Και που να το κρατήσεις; Έφτασε 47-48 κιλά, νομίζετε ότι μπορείτε να το κρατήσετε; Ρε ξέρετε πόσες φορές με έριξε κάτω τραβώντας με στην αρχή σα να μην υπάρχω;

Κι όμως κύριοι, το σκυλί μαθαίνει, μπορεί να μάθει μια χαρά, αρκεί να ασχοληθείς μαζί του, και τώρα έχω και γάτα στην αυλή, και όχι μόνο δε την πειράζει, αλλά αν πας να πειράξεις τη γάτα και δεις πως γυρνάει να σε τσεκαρει, παγώνεις.

Το σκυλί μια χαρά μαθαίνει. Ο χαϊεντάς είναι πιο ζορικη ράτσα. :gotcha:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.634
Το όνομα αυτής Περσεφόνη, η πριγκίπισσα του Κάτω κόσμου, δυνάμωσε όσο μπορείς για να ακούσεις τις εξυμνήσεις προς αυτήν: 🌚🎵🎶🌚

Είσαι ένας μικρός θεός!

Last edited:

Reaction score
2.994
...........Χωρίς γάβγισμα χωρίς τίποτα, μια κίνηση, ακαριαία, και το γατί ήταν με σπασμένο σβέρκο, σπασμένο θώρακα και θρυψαλισμένα πνευμόνια και καρδιά, ήταν κουρέλι.............

@Γιάνννης ... για να σε αποθαρρύνει θα βάλει και πάνθηρα απ΄έξω,
αλλά μην κωλώσεις πήγαινε να το ακούσεις και του εαρ και του ντίμι και στο τέλος .....

βάλε τα 5 αστέρια στου @Kotsidis John . :o🤪

.

Reaction score
2.803
@costas EAR sorry κιόλας αλλά έτσι όπως τα γράφεις δίνεις άσχημη εντύπωση..
Και για ποιον λόγο πήρες αυτό το σκυλί και όχι κάποιο άλλο με σωστή κοινωνική συμπεριφορά;

Reaction score
3.213
Ήταν εντελώς ακοινωνικοποίητο, εχθρικό σε βαθμό που μου πρότειναν ευθανασία...

Και που να το κρατήσεις; Έφτασε 47-48 κιλά, νομίζετε ότι μπορείτε να το κρατήσετε; Ρε ξέρετε πόσες φορές με έριξε κάτω τραβώντας με στην αρχή σα να μην υπάρχω;
Κι εμένα ο δικός μου ήταν πολύ αιμοβόρος, μπορούσε να σε σκοτώσει άνετα με το γλύψιμο και το κούνημα της ουράς....:roflmao::roflmao::laugh::laugh:
Φυσικά εγώ τον έκανα έτσι, δεν είχα καμία όρεξη να φοβάμαι συνεχώς μην αρπάξει κανέναν - κυρίως παιδί - ή να μου ξεκολήσει κανέναν ώμο για να βουτήξει καμία γάτα. Και εννοείται ότι τέτοια μεγαλόσωμα σκυλιά δεν τα κρατάς με τίποτα αν τσαμπουκαλευτούν, εδώ στο παιχνίδι και δεν το πάλευες με τίποτα...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.634
@costas EAR sorry κιόλας αλλά έτσι όπως τα γράφεις δίνεις άσχημη εντύπωση..
Και για ποιον λόγο πήρες αυτό το σκυλί και όχι κάποιο άλλο με σωστή κοινωνική συμπεριφορά;
Γιατί, εκεί που μένει, εάν έπαιρνε άλλο σκυλί, θα πήγαινε μια μέρα δουλειά και στην επιστροφή δεν θα έβρισκε τίποτα.

Reaction score
3.213
Γιατί, εκεί που μένει, εάν έπαιρνε άλλο σκυλί, θα πήγαινε μια μέρα δουλειά και στην επιστροφή δεν θα έβρισκε τίποτα.
Εντάξει, δεν είναι και η πιο σωστή προσέγγιση...ο σκύλος έχει νόημα να σε προειδοποιεί όταν είσαι μέσα στο σπίτι, όταν λείπεις κινδυνεύεις να τον χάσεις, αν είσαι τυχερός θα τον κοιμίσουν, αν όχι θα τον καθαρίσουν, δεν πα να 'χεις και λιοντάρι...
Φυσικά λειτουργεί αποτρεπτικά καμιά φορά από μερικούς "ερασιτέχνες", αν σε βάλουν στο μάτι όμως πιο ''έμπειροι" δεν σε σώνει ούτε ένα κοπάδι λύκοι....
Το θέμα της κοινωνικοποίησης είναι πολύ σοβαρό, έχω αρκετά παραδείγματα γνωστών και φίλων που έπεσαν θύματα επίθεσης του δικού τους σκύλου, αυτοί ή μέλη της οικογένειάς τους, δεν παίζουμε με αυτά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.897
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan