Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.798
Έκτακτη ενημέρωση:

Μόλις ήρθε το Άγιο φως με το αεροπλάνο.

(Κάτι μπλου ρεϊ που παρήγγειλα από το Αμαζον, δεν ήρθαν ακόμα.)
Ωωω ρε φίλε, τα ξέχασα τελείως. Μαζί λογικά τα παραγγείλαμε.
Να δω αν θα έρθουν μετά καραντίνας εποχή τι θα τα κάνουμε :lolsign:

ika

News
Reaction score
14.938
Φαντάζομαι ότι στο αυτοκίνητο
με τα ειδικά μπουζοκαλωδια
δεν γελάει κανείς, τα σέβονται όλοι...
Με τα ειδικά μπουζοκαλώδια παίζει καλύτερα το ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο? :gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.094
Με ενημερώνουν στο κοντρόλ ότι κάνουν και για καλώδια ηχείων.

Όπως και τα καλώδια για μπαταρίες:

1393316687_0.jpeg

Τώρα για λαμπάτους, δε ξέρω αν φτάνουν τα αμπερ...

Για χροιές θα μας ενημερώσει κάποιος από τους ακροατές καλωδίων.

Reaction score
2.994
Το καύσιμο που χρησιμοποιεί η πολιτική αεροπορία (όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος μου ο chrispo ;) )
είναι το jet A1 και στην περίπτωση του Ελ. Βενιζέλος υπάρχει underground Pipeline
απευθείας απ΄ τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου στις δεξαμενές τροφοδοσίας στα Σπάτα

Reaction score
6.798
Οχι Νικολα , των jet είναι καθαρό φωτιστικό πετρέλαιο με κάποια πρόσθετα που μειώνουν την πτητικότητά του. Λέγεται JET A1 , JP-4 JP-5 για τα στρατιωτικά.
Το AVGAS =AVIATION GASOLINE είναι αυτό που καίνε τα ελαφρά δικινητήρια εμβολοφόρα, που καίνε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Ητοι avgas 100 LL = 100 OCTANES LOW LEAD, και 130LL = 130 OCTANES LOW LEAD.
Ένα γατόνι που καθαρίζει dpf με υπερήχους στην Βόρεια Ελλάδα μου είχε πριν 10 χρόνια ότι η καλύτερη μόντα για να "καθαρίζουμε" αν μπορώ να το πω έτσι τους diesel κινητήρες είναι το φωτιστικό πετρέλαιο. Η συμβουλή για την ακρίβεια ήταν η εξής : Προσπάθησε να το φτάσεις όσο γίνεται safe στην ρεζέρβα ( για την μη καταπόνηση της αντλίας) και βάλε μετά κηροζίνη όσο αντέχει η τσέπη σου.

Reaction score
3.089
Έκτακτη ενημέρωση:

Μόλις ήρθε το Άγιο φως με το αεροπλάνο.

(Κάτι μπλου ρεϊ που παρήγγειλα από το Αμαζον, δεν ήρθαν ακόμα.)
και τώρα τι κάνουμε; :D
Δεν βοηθάς,καθόλου,πετάς ένα πυροτέχνημα και φεύγεις

Reaction score
6.798
Εγω παντως ριχνω χυμα diesel στη ντογιοτα 19 χρονους χωρις πραμα προσθετο ... :drinks:
Ιάπωνας φίλε. ;)
Μόνο λάδια και καύσιμο και πολλές φορές πάει απροβλημάτιστα μόνο με καύσιμο:laugh:

Reaction score
30.453
A , να μη λεμε κι οτι θεμε , εχω αλλαξει και λαστιχα ... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Τα δοκίμασες πρώτα στα χωράφια που το πηγαίνεις ή τα αγόρασες βάσει πιντιεφ; :tongue:
Εγώ αν δε δοκιμάσω λάστιχο πάνω στις δικές μου ζάντες στους δρόμους που συνήθως κυκλοφορώ, δεν πουσουνιζω ...

Reaction score
15.466
Τα δοκίμασες πρώτα στα χωράφια που το πηγαίνεις ή τα αγόρασες βάσει πιντιεφ; :tongue:
Εγώ αν δε δοκιμάσω λάστιχο πάνω στις δικές μου ζάντες στους δρόμους που συνήθως κυκλοφορώ, δεν πουσουνιζω ...
Βανω το στ' αυλακι και παω - εδα δα σκασω ηντα λεει ο γης κι ο αλλος ...
( επαε εκολωσα μιοαλια )
IMG_20200302_095324.jpg

(δυο κυργιακες εδα ε ?)
:drinks:

Reaction score
6.798
Καλή Ανάσταση μάγκες να έχουμε όλοι και να είμαστε πάντα υγιείς.
Σοβαρή πρόταση για σήμερα το παρακάτω live για όποιον δεν γουστάρει τα χαζοπανηγυράκια που θα έχει σίγουρα φαντάζομαι η τβ σήμερα ( ο ντράμερ σε αυτό το live είναι άρρωστος :hi:)

:drinks::drinks:

Reaction score
377
Καλή Ανάσταση μάγκες να έχουμε όλοι και να είμαστε πάντα υγιείς.
Σοβαρή πρόταση για σήμερα το παρακάτω live για όποιον δεν γουστάρει τα χαζοπανηγυράκια που θα έχει σίγουρα φαντάζομαι η τβ σήμερα ( ο ντράμερ σε αυτό το live είναι άρρωστος :hi:)

:drinks::drinks:
καλή ανάσταση φίλος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000