- Reaction score
- 12.232
Κκκκκάααααττσσσσσσσε καλά ρε δικκκκέ μου!
Ωωω ρε φίλε, τα ξέχασα τελείως. Μαζί λογικά τα παραγγείλαμε.Έκτακτη ενημέρωση:
Μόλις ήρθε το Άγιο φως με το αεροπλάνο.
(Κάτι μπλου ρεϊ που παρήγγειλα από το Αμαζον, δεν ήρθαν ακόμα.)
Ακόμα ρε το nvidia ; Από τότε ;Άσε, άσε...
Κι ένα Nvidia shield φρέσκο περιμένω δήθεν.
Σκατά.
Με τα ειδικά μπουζοκαλώδια παίζει καλύτερα το ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο?Φαντάζομαι ότι στο αυτοκίνητο
με τα ειδικά μπουζοκαλωδια
δεν γελάει κανείς, τα σέβονται όλοι...
Ένα γατόνι που καθαρίζει dpf με υπερήχους στην Βόρεια Ελλάδα μου είχε πριν 10 χρόνια ότι η καλύτερη μόντα για να "καθαρίζουμε" αν μπορώ να το πω έτσι τους diesel κινητήρες είναι το φωτιστικό πετρέλαιο. Η συμβουλή για την ακρίβεια ήταν η εξής : Προσπάθησε να το φτάσεις όσο γίνεται safe στην ρεζέρβα ( για την μη καταπόνηση της αντλίας) και βάλε μετά κηροζίνη όσο αντέχει η τσέπη σου.Οχι Νικολα , των jet είναι καθαρό φωτιστικό πετρέλαιο με κάποια πρόσθετα που μειώνουν την πτητικότητά του. Λέγεται JET A1 , JP-4 JP-5 για τα στρατιωτικά.
Το AVGAS =AVIATION GASOLINE είναι αυτό που καίνε τα ελαφρά δικινητήρια εμβολοφόρα, που καίνε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Ητοι avgas 100 LL = 100 OCTANES LOW LEAD, και 130LL = 130 OCTANES LOW LEAD.
Ωωωωω,βλέπεις όραμα;Θαύμα!!!!Μόλις πήρα σήμερα τα καβλωδια τα κοντο, τα έβαλα στο ηχοσυστημα μου και βλέπω μπροστά μου μέχρι και δράκους του κομοντο
View attachment 162210
Δυνατό πολυ
και τώρα τι κάνουμε;Έκτακτη ενημέρωση:
Μόλις ήρθε το Άγιο φως με το αεροπλάνο.
(Κάτι μπλου ρεϊ που παρήγγειλα από το Αμαζον, δεν ήρθαν ακόμα.)
Ιάπωνας φίλε.Εγω παντως ριχνω χυμα diesel στη ντογιοτα 19 χρονους χωρις πραμα προσθετο ...
A , να μη λεμε κι οτι θεμε , εχω αλλαξει και λαστιχα ...Ιάπωνας φίλε.
Μόνο λάδια και καύσιμο και πολλές φορές πάει απροβλημάτιστα μόνο με καύσιμο
Τα δοκίμασες πρώτα στα χωράφια που το πηγαίνεις ή τα αγόρασες βάσει πιντιεφ;A , να μη λεμε κι οτι θεμε , εχω αλλαξει και λαστιχα ...
Βανω το στ' αυλακι και παω - εδα δα σκασω ηντα λεει ο γης κι ο αλλος ...Τα δοκίμασες πρώτα στα χωράφια που το πηγαίνεις ή τα αγόρασες βάσει πιντιεφ;
Εγώ αν δε δοκιμάσω λάστιχο πάνω στις δικές μου ζάντες στους δρόμους που συνήθως κυκλοφορώ, δεν πουσουνιζω ...
καλή ανάσταση φίλος!Καλή Ανάσταση μάγκες να έχουμε όλοι και να είμαστε πάντα υγιείς.
Σοβαρή πρόταση για σήμερα το παρακάτω live για όποιον δεν γουστάρει τα χαζοπανηγυράκια που θα έχει σίγουρα φαντάζομαι η τβ σήμερα ( ο ντράμερ σε αυτό το live είναι άρρωστος )