- Reaction score
- 7.877
3600. Νομίζω ο marantz δεν έχει την δυνατότητα απομόνωσης των ενισχυτικών όταν παίζεις με τελικούς.
Πιστεύω θα το έχει. Πατάνε πάνω στην ίδια ακριβώς πλατφόρμα. Εύκολα μπορεί να το τσεκάρει ο φίλος στα spec sheets. Ο Μαραντζ είναι ακριβότερος, και προσφερει καλύτερο φινίρισμα και HDAMs στα προενισχυτικά στάδια για πιο ποιοτικό ήχο. Ίσως έχει και καλύτερα dac, αλλά δεν ξέρουμε πως μετράει προς το παρόν3600. Νομίζω ο marantz δεν έχει την δυνατότητα απομόνωσης των ενισχυτικών όταν παίζεις με τελικούς.
ε να περιμένουμε τον Αμιρ να μας πειΠιστεύω θα το έχει. Πατάνε πάνω στην ίδια ακριβώς πλατφόρμα. Εύκολα μπορεί να το τσεκάρει ο φίλος στα spec sheets. Ο Μαραντζ είναι ακριβότερος, και προσφερει καλύτερο φινίρισμα και HDAMs στα προενισχυτικά στάδια για πιο ποιοτικό ήχο. Ίσως έχει και καλύτερα dac, αλλά δεν ξέρουμε πως μετράει προς το παρόν
Εμένα μου πάει νερό με το 5g, αλλά με το νέο τηλέφωνο, με το παλιό και μένα ελάχιστες φορές είχε κολλήσει ή αργούσε, τώρα σφαίρα.κατι αλλο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι το app δεν συμπαθει πολυ τις 5g συνδεσεις. παντα το τρεχω με την απλη συνδεση.
Ακυρο έχει κανονικά χτ32Οπότε αν δεν ασχοληθείς με την πρόσοψη η οποία (υποκοιμενικά) ειναι ομορφότερη στον 6014, είναι τα ιδια μηχανήματα με 150 ευρω διαφορά.
Η καλύτερη επιλογή για εμένα στην κατηγορία που συζητάμε είναι ο Denon AVR-X4500H.
Δεν είμαι σίγουρος για το αν στον 4500 μπορεις να αποσυνδεσεις τα τελικα σταδια για L/R...Η καλύτερη επιλογή για εμένα στην κατηγορία που συζητάμε είναι ο Denon AVR-X4500H.
μικροδιαφορες εχουν εκει ολα.....η διαφορα ειναι στο auro αν σε ενδιαφερει...Αν εξαιρέσουμε το auro δεν έχουν και τεράστιες διαφορές με δεδομένο ότι για τα LR έχω τελικό.