- Reaction score
- 377
Εχουν περασει και απο το χωρο μου αρκετα μηχανακια προς ακροαση, ακριβα κομματια καποια εξ αυτων. Δε μου αρεσαν ολα, αλλα σιγουρα το οτι ειχα τη δυνατοτητα να τα ακουσω στο σπιτι μου ηταν θετικο.
Τι στρωτήρι ήταν αυτο ; Οδοστρωτήρας κανονικός ? Μας τρολαρεις Ε ; Πες αληθεια σε παρακαλώ δηλαδήΑς καταθεσω και την προσωπικη μου εμπειρια για το ¨στρωσιμο¨των καλωδιων:Πριν απο πολλα χρονια,αγορασα καινουρια 2 ζευγη του μισου μετρου Kimber KCAG.Οχι,αυτα δεν ηταν μεσα σε ξυλινο κουτακι αλλα σε βελουδινο.Το ενα περασε απο το "στρωτηρι"της Nordost ενω το αλλο δε συνδεθηκε μεχρι να "στρωσει" το πρωτο.Υστερα τα συνεκρινα μεταξυ τους.Ιδια καλωδια, διαφορετικος ηχος.Το "στρωμενο" πουληθηκε την αλλη μερα σε γνωστο.
σε θέματα απορρόφησης σχεδόν θα συμφωνήσω ότι πρέπει να πληρώσειςτο ωραια ειναι σχετικο....αν ειμαστε πιο αντικειμενικοι ...θα λεγαμε ιδανικα.....
γιατι καλο το room treatment....αλλα θελει και λεφτα....και να μπορεις να τα βαλεις στο χωρο σου.....
αλλιως ψηφιοποίηση....= συχνοτικες επεμβασεις .....
Και μιας και μιλαγαμε για ακριβα καλωδια....να και αναλογα προιοντα = αποδεκτα σαν εμφανιση
οχι δωματιο η παραγκα του καραγκιοζ.........https://auralex.com/sonicprint/
αλλα πανακριβα............αλλιως λαζαρακη....φελιζολακι.......σε χωρο μην απειλης τσοκαρου και αντικολλητικου τηγανιου
γεναρη του 10 εκλεισα με τα καλωδια......
Μόνο ισχυρισμούς διάβασα...Βάζω το παρακάτω link που αφορά μια πολύ μεγάλη εταιρία κατασκευής καλωδίων (ήχου, εικόνας και τροφοδοσίας ρεύματος μόνο), και η οποία στο μέτρο που η ίδια το επιθυμεί, ίσως δίνει κάποιες από τις απαντήσεις που επιζητούμε, όχι μόνο στο παρόν, αλλά και σε άλλα νήματα που έχουν ανοιχθεί κατά το παρελθόν.
How > Power Cords and Conditioners
How can a power cord matter when it is connected to thousands of feet of home electrical wiring that connects to perhaps thousands more feet of wire attached to a transformer that could be shared with many other homes?www.transparentcable.com
Λοιπον. Εχω παρει πολυμπριμπριζο για δοκιμη, μου αρεσε, το γυριζω πισω και παιρνω ενα καινουργιο του κουτιου. Το βαζω επανω, καμια σχεση! Ως κουτοπονηρος Ελλην το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι το ντεμο το ειχαν "πουσαρισμενο" με καποιο τροπο και γι αυτο ακουγοταν καλυτερα, μεχρι τηλεφωνο πηρα τον αντιπροσωπο. Εννοειτε βεβαια οτι μετα απο αρκετες ωρες λειτουργιας το καινουργιο πολυμπριζο ειχε τον ιδιο ηχο με το ντεμο.Τι στρωτήρι ήταν αυτο ; Οδοστρωτήρας κανονικός ? Μας τρολαρεις Ε ; Πες αληθεια σε παρακαλώ δηλαδή
Εννοείς ότι δεν υπήρχαν μετρήσεις που να αποδεικνύουν τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους;Μόνο ισχυρισμούς διάβασα...
..αποκλείεται βέβαια να είναι αυτής της γενιάς, όταν γνωρίζουμε πότε ξεκίνησαν τα μεταναστευτικά ρεύματα από τη χώρα μας προς την Αμερική! Υπάρχει λάθος εδώ. Τα υπόλοιπα που ανέφερα ισχύουν ως έχουν..3ης - 4ης γενιάς
Ολόφρεσκος , 10 ετών μοντέλο...Και υποψιν οταν το 11 πηρε τον σχετικα φρεσκο Η της λεβινσον
Τα καλώδια κουφαίνουν , όλοι το ξέρουμε αυτό!Γιατί πολλοί συμφορουμίτες έχουν τη ψευδαίσθηση ότι αγοράζοντας ένα φτηνό καλώδιο ακούν τα ίδια με κάποιο ακριβότερο καλώδιο....
Ως εναλλακτική λύση σε κάτι; Και αν ναι, σε τι;αλλιως ψηφιοποίηση....= συχνοτικες επεμβασεις .....
ti οτι μπορει και θελει ο καθεναςΩς εναλλακτική λύση σε κάτι; Και αν ναι, σε τι;
Είναι αυτό που θα έλεγαν...επιστροφή στην κανονικότητα.Τι στρωτήρι ήταν αυτο ; Οδοστρωτήρας κανονικός ? Μας τρολαρεις Ε ; Πες αληθεια σε παρακαλώ δηλαδή
Όλα αυτά,γιατί ακούμε αυτά που θέλουμε νάκούμε,κλασσική περίπτωση χάιδεμα αυτιώνΛοιπον. Εχω παρει πολυμπριμπριζο για δοκιμη, μου αρεσε, το γυριζω πισω και παιρνω ενα καινουργιο του κουτιου. Το βαζω επανω, καμια σχεση! Ως κουτοπονηρος Ελλην το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι το ντεμο το ειχαν "πουσαρισμενο" με καποιο τροπο και γι αυτο ακουγοταν καλυτερα, μεχρι τηλεφωνο πηρα τον αντιπροσωπο. Εννοειτε βεβαια οτι μετα απο αρκετες ωρες λειτουργιας το καινουργιο πολυμπριζο ειχε τον ιδιο ηχο με το ντεμο.
Η υποστήριξη των καλωδιοψηστήρων αποτελεί άλλο ένα οξύμωρο...Από τη μια πλευρά προπαγανδίζεται το μεγαλείο της ακροαματικής τριβής για να έλθουμε σε επαφή από πρώτο χέρι με μυστικιστικές εκφάνσεις του χόμπι όπως το στρώσιμο των καλωδίων,από την άλλη προσφέρονται συσκευές που κάνουν τη ΄΄βρώμικη δουλειά΄΄ μια κι έξω για να μας απαλλάξουν υποτίθεται,στερώντας μας παράλληλα την ευκαιρία να βιώναμε ιδίοις ωσί την υπερβατική εμπειρία προοδευτικής...ωρίμανσης των καλωδίων,όπως τα φρούτα ένα πράμα.Παρε μια φτηνογεννητριουλα ...και αν ξερεις λιγα...την κανεις <καυτο> στρωτηρι........