Καλώδια και θύματα

Reaction score
377
Απο ενα σημειο και μετα δεν εχει κανενα νοημα η αντιπαραθεση, ο καθενας εχει τη δικη του αληθεια αναλογα με τα βιωματα, ακουσματα, εμπειρια, η ο,τι αλλο. Η αληθεια παντα κρυβεται καπου στη μεση, ανοιχτα αυτια και μυαλα να εχουμε, και κανα φραγκο βεβαια, και θα τη βρουμε την ηχητικη μας νιρβανα, οπως την εννοει ο καθεις αυτην.

Reaction score
2.826
Τελικά δεν ξέρω τι κάνει μεγαλύτερο τζίρο σε high end μιλάμε.

Τα καλώδια ή οι τσουβαλοπαγιδες

Τα ενεργά ή τα παθητικά ( σε αυτό να πρόσθεση και την εξής ερώτηση ποιο από τα δυο ηχείο έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία)

Τα δικάναλα ή τα πολυκάναλα ( σοβαρές κατασκευές όχι τύπου πλαίσιο πρακτικερ και λοιπά φτηνιάρικα )

Τα στησίματα σε οικιακούς χώρους ή τα στησίματα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Reaction score
2.803
Πάντως Κώστα ο τρόπος γραφής σου ώρες-ώρες είναι αρκετά προκλητικός άσχετα αν έχεις δίκιο, τουλάχιστον σε εμένα αυτή την εντύπωση δίνει, να τα λέμε όλα, ε και οι υπόλοιποι αντιδρούν και γίνεται αυτό που γίνεται.
Πάντα φιλικά και χωρίς διάθεση να στεναχωρήσω, αν πιστεύεις το αντίθετο άφησέ με στη γραφικότητά μου! :p

Reaction score
377
Βρε συ ΝΚ συγνωμη για την ανοητη απαντηση μου, αλλα πως να στο πω.... δε μπορω να σε παρω στα σοβαρα ρε φιλε. Αλλα νεα? Το ενσωματωσες το σαμπ? :) Καλοριζικο κιολας!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.754
Προσωπικά είμαι υπέρ του μόνιμου μπανατισματος σε άτομα που εκφράζουν ανυπόστατες θεωρίες, οπότε είστε τυχεροί που δεν είμαι διαχειριστής, θα τρώγατε Μπαν με το καλημέρα. :lol:
94836095_10157353180368269_7066734198639296512_n.jpg

P

PMC

Guest
Σιγά ρε όνομα μην παραξηγηθούνε τα κανάλια. Στα @@@ κια μας. Αν ήταν να έχουν όλα το ίδιο μήκος , τότε θα τα έκανα όλα κάπου στα 15 μέτρα που έχει το L SRB. Πας καλά παιδάκι μου? τι το πέρασες το καλώδιο? Κοστίζει. Τα μογκάμι έχνε 38 το μέτρο , αν θυμάμαι καλά, για σκέψου 9χ15 μέτρα τι έχω να πληρώσω, και υπ"όψην τα L,R είναι 3δρομα ενεργά .
Πας καλά παιδάκι μου? Η μόνη ανισορροπία θα είναι μεταξύ L,R , και θα δω , αν θα είναι μόνο στα μπάσσα ή αν θα είναι και στα υπόλοιπα .
Σκέψου σκέφτομαι να μετακομίσω 40 κιλά θεριό , από το ρακ , επάνω στο σαμπ , να γλυτώσω καλώδιο και να έχω και ισομοιρασμό καλωδίων. Σιγά μην τα κάνω ίδια. Αμα μείνει ο τελικός των μπάσων στο ρακ , το L θα έχει 5-6 μέτρα και το R 8-9 , τέτοια κιμπαριλίκια δεν ξανακάνω , με κανένα καλώδιο. Να πάνε να γ@@@θούνε. :headbang: :lolsign::lolsign:

Όταν είχε έρθει ο καστρουνης στο σπίτι να ρυθμίσει τον τριννοβ ( παρόλο που είχα ίδιο μήκος καλωδίων ) μου είχε μετρήσει διαφορα στον χρόνο μεταξύ των δυο ηχείων.....( ο τριννοβ το φτιάχνει αυτό...)
Τώρα φαντάζομαι αν βαζεις και διαφορετικό μήκος καλωδίων η διαφορες θα είναι υπαρκτές και μεγάλες . Αντίστοιχες της διαφοράς του μήκους....Η αντίσταση θα μεγαλώνει ανάλογα του μήκους .....που θα μεταφράζεται σε 0.0.....κάτι second.....
Το αν μπορεί να καταλάβει την διαφορα αυτή το μυαλό είναι ένα θέμα.....

Κάνε ότι θες φυσικά αλλά όχι και ότι θα παίζουν το ίδιο τα Ηχεια σου....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
Τι??? Δεν ειναι επιπεδη η γη?Ι? :lolsign: :):lol:
Ούτε καν η ιδεώδης καμπύλη-στόχος.

1) Τα καλώδια ή οι τσουβαλοπαγιδες

2) Τα ενεργά ή τα παθητικά ( σε αυτό να πρόσθεση και την εξής ερώτηση ποιο από τα δυο ηχείο έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία)

3) Τα δικάναλα ή τα πολυκάναλα ( σοβαρές κατασκευές όχι τύπου πλαίσιο πρακτικερ και λοιπά φτηνιάρικα )

4) Τα στησίματα σε οικιακούς χώρους ή τα στησίματα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
1) Ο τζίρος δεν αποτελεί μέτρο για την επίδραση στην απόκριση.

2) Όποιος αποκτά ενεργά το κάνει με την επίγνωση ότι δεν θα τα...αποχωριζόταν εύκολα.

3) Ο τζίρος δεν αποτελεί μέτρο για την πιστότητα.

4) Ο τζίρος δεν αποτελεί μέτρο για τη...σαγιονάρα.

Reaction score
2.994
πέντε έξι είστε όλοι και όλοι και μπαίνετε και όλοι μαζί για να φαίνεστε πολλοί πανάθεμα σας
…. τι να κάνουμε βρε?
εμείς και κάτι αλληλέγγυοι μείναμε, όλος ο πλανήτης ( ο... φλατ ) ακούει πολυκάναλα :lolsign:

μιας και σε βρήκα εύκαιρο.... στα τσουβάλια φύραμα έχεις ?

.

Last edited:

Reaction score
2.826
Ούτε καν η ιδεώδης καμπύλη-στόχος.

1) Ο τζίρος δεν αποτελεί μέτρο για την επίδραση στην απόκριση.

2) Όποιος αποκτά ενεργά το κάνει με την επίγνωση ότι δεν θα τα...αποχωριζόταν εύκολα.

3) Ο τζίρος δεν αποτελεί μέτρο για την πιστότητα.

4) Ο τζίρος δεν αποτελεί μέτρο για τη...σαγιονάρα.
Καταλαβαίνεις τι γράφεις νομίζω πως όχι, ο τζίρος σε αυτό που έγραψα σημαίνει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού ( κάτι για το 98% που προαναφέρθηκε ), όποτε ξαναδούλεψε λίγο την απάντηση.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
Καταλαβαίνεις τι γράφεις νομίζω πως όχι, ο τζίρος σε αυτό που έγραψα σημαίνει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού ( κάτι για το 98% που προαναφέρθηκε ), όποτε ξαναδούλεψε λίγο την απάντηση.
1) Η προτίμηση του αγοραστικού κοινού δεν αποτελεί μέτρο για την επίδραση στην απόκριση.

3) Η προτίμηση του αγοραστικού κοινού δεν αποτελεί μέτρο για την πιστότητα.

4) Η προτίμηση του αγοραστικού κοινού συναρτάται (όμως) με το νούμερο στη...σαγιονάρα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Τώρα φαντάζομαι αν βαζεις και διαφορετικό μήκος καλωδίων η διαφορες θα είναι υπαρκτές και μεγάλες . Αντίστοιχες της διαφοράς του μήκους....Η αντίσταση θα μεγαλώνει ανάλογα του μήκους ...
Εκτίθεσαι. 8-)

Είναι εντελώς λάθος αυτά που φαντάζεσαι.

Βεβαίως, έχεις κάποια λαϊκ σε αυτό σου το ποστ, δείχνουν άτομα που δεν γνωρίζουν τα βασικά. :lol:

Reaction score
12.232
Απο ενα σημειο και μετα δεν εχει κανενα νοημα η αντιπαραθεση, ο καθενας εχει τη δικη του αληθεια αναλογα με τα βιωματα, ακουσματα, εμπειρια, η ο,τι αλλο. Η αληθεια παντα κρυβεται καπου στη μεση, ανοιχτα αυτια και μυαλα να εχουμε, και κανα φραγκο βεβαια, και θα τη βρουμε την ηχητικη μας νιρβανα, οπως την εννοει ο καθεις αυτην.
To θέμα όμως είναι... Έχουμε ανοιχτά αυτιά...? ;)

Τα καλώδια ή οι τσουβαλοπαγιδες

Τα ενεργά ή τα παθητικά ( σε αυτό να πρόσθεση και την εξής ερώτηση ποιο από τα δυο ηχείο έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία)

Τα δικάναλα ή τα πολυκάναλα ( σοβαρές κατασκευές όχι τύπου πλαίσιο πρακτικερ και λοιπά φτηνιάρικα )

Τα στησίματα σε οικιακούς χώρους ή τα στησίματα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
Το θέμα δεν είναι τί κάνει τζίρο, αλλά τί κάνει πραγματικά και αποδεδειγμένα δουλειά. Η μεταπωλητική αξία μάλλον δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης. π.χ. εγώ έχω ηχείο εικοσαετίας. Και τολμώ να πω ότι τα Willson που άκουσα στην έκθεση, δεν με έβαλαν στη πρίζα να πω "ω,ρε φίλε, το θέλω, είναι μέρα με τη νύχτα με το δικό μου ". Το κακό με τα πολυκάναλα είναι ότι δεν καταλαβαίνετε τί ακούνε όσοι τα έχουν στήσει. Δεν τα έχω ακούσει, αλλά υποψιάζομαι τί συμβαίνει. Όσες φορές έχω εκφράσει άποψη γι'αυτά ( τί πιστεύω ότι κάνουν δηλαδή ), δεν με διόρθωσαν οι δόκτωρες. Κάτι που μου δίνει να καταλάβω ότι το έχω πιάσει σωστά σε θεωρηικό επίπεδο.
Τέλος, όσον αφορά στο στήσιμο, η απάντηση είναι απλή: ό,τι χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά το σύστημα ( ή όσο πιο κοντά στο σωστό ). Δυστυχώς, έχεις πειστεί ( ίσως γιατί αυτό σε βολεύει ) ότι προκειμένου να λειτουργήσει σωστά ένα σύστημα, πρέπει να γίνει στούντιο ο χώρος που το φιλοξενεί. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο ή χρησιμοποιείς αυτή την αδυναμία ώστε να ικανοποιήσεις τη δίψα σου για καλώδια. Γούστο σου. Αλλά η τακτική του να χώνει κάποιος καλώδια όταν το σύστημα υπολειτουργεί, είναι προφανώς λανθασμένη.

Reaction score
8.819
Βρε συ ΝΚ συγνωμη για την ανοητη απαντηση μου, αλλα πως να στο πω.... δε μπορω να σε παρω στα σοβαρα ρε φιλε. Αλλα νεα? Το ενσωματωσες το σαμπ? :) Καλοριζικο κιολας!

Εγω για το καλό σας τα λέω. :biggrin:
IMG_20200422_193316.jpg

Με το σαμπ θα γίνει η δουλειά, θα ενημερώσω τον λαό μου για την επιτυχή ενσωμάτωσή του:biggrin:
Ένα φθάνει και περισσεύει, άσε τους γιατρούς να λενε:biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Πάντως Κώστα ο τρόπος γραφής σου ώρες-ώρες είναι αρκετά προκλητικός
Μη με ψηφίσετε άμα βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής. :lol:

Για άλλη μια φορά ασχολείσαι (και συ και άλλοι βέβαια) με το ύφος γραφής μου, με το επάγγελμά μου, με το χρώμα από τις κάλτσες μου. :fuckyou:

Όπως έχω ξαναπεί, είμαι κούκλος, οκ το ξέρω, αλλά μην ασχολείστε μαζί μου, θα με ματχιάσετε. :lol:

Μόνο με την ταμπακιέρα. Όσο τα κάνετε γαργάρα, θα σας δίνω στεγνά. 8-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.629
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder