- Reaction score
- 79.693
πρόσεχε.....κάποιοι θα ζητήσουν να μπει και ''επαγγελματίας'' από κάτωΗταν μεγάλο ποστ και με πήρε αρκετή ώρα, έβαλα την τελεία κατά λάθος.
Βάζω quote γιατι χάθηκε στο timeline:
πρόσεχε.....κάποιοι θα ζητήσουν να μπει και ''επαγγελματίας'' από κάτωΗταν μεγάλο ποστ και με πήρε αρκετή ώρα, έβαλα την τελεία κατά λάθος.
ΝαιΠοιό χόμπι; Έτσι θα μας αφήσεις;
τσεκαπ άμεσα!Μα είναι ο εύκολος τρόπος..να γράφουν ότι θέλουν χωρίς το κίνδυνο της απάντησης από τον άμεσα θιγομενο...
Που να μπλέκεις τώρα με το κίνδυνο να απαντήσει κι ο θιγομενος.. άστο καλύτερα!!
Μια χαρά είσαι ε??
Το βλέπω!!
τον Γιακουστίδη τον ξέρεις να φανταστώ?Ηταν μεγάλο ποστ και με πήρε αρκετή ώρα, έβαλα την τελεία κατά λάθος. Sorry.
Ειναι λίγο μικρότερος μου. Άλλη ειδικότητα.τον Γιακουστίδη τον ξέρεις να φανταστώ?
ναι....Ειναι λίγο μικρότερος μου. Άλλη ειδικότητα.
Χαμένο κορμί ήρθες Διαβαλκανικό και δεν πήρες τηλέφωνο;ναι....
αν ήξερα ότι δουλεύατε στον ίδιο ''χώρο'' θα κοίταγα να σε πετύχω σε κάνα ασανσέρ
και τις πτανες Βλάση....ας μην κρυβόμαστεΚΑποιοι Δινετε χιλιαδες ευρω για να καταφερετε αυτο που κανουν τα καλωδια με υπο-πολλαπλασιο κοστος και καυχιεστε κιολας. Τα καλωδια πολλοι εμισησαν. Τα καλα καλωδια κανείς.
Μα είναι ο εύκολος τρόπος..να γράφουν ότι θέλουν χωρίς το κίνδυνο της απάντησης από τον άμεσα θιγομενο...
Που να μπλέκεις τώρα με το κίνδυνο να απαντήσει κι ο θιγομενος.. άστο καλύτερα!!
Έλα μωρέ.. Θα πέσει συρμα αν χρειαστεί..
2 μήνες πηγαινοερχόμουν Σεπ-Οκτ και λίγο Νοε...είχα τον πεθερό μου μέσαΧαμένο κορμί ήρθες Διαβαλκανικό και δεν πήρες τηλέφωνο;
2 μήνες πηγαινοερχόμουν Σεπ-Οκτ και λίγο Νοε...είχα τον πεθερό μου μέσα
δεν το γνώριζα τότε...μετά έμαθα ότι είσαι εκεί κατά τύχη σε ένα βίντεο που σε είδα....
ο αδελφός του Δημήτρη ο Αλέξανδρος είναι παντρεμένος με την βαφτιστήρα του πεθερού μου..
ίσως ξαναέρθουμε αν όλα πάνε καλά....
καλά μη χαίρεσαι...για καλώδια θα μιλήσουμε
HDMI?καλά μη χαίρεσαι...για καλώδια θα μιλήσουμε
Οχι ρε !! IC και speaker cables , που είναι η ειδικότητά του.HDMI?
Συγνώμη βρε τυμβωρύχε, προφανώς χάθηκα στη σελιδοποίηση του forum!! Ευχαριστώ, έστω και αργοπορημένα!!!Εμένα που σου ευχήθηκα μερικά ποστ πιο πάνω δεν μου είπες τίποτα, να σου καεί το χρεπομόνιτορ όντιο εικοσαετίας που έχεις.
Παράξενο και είναι μαέστρος στο antiskating. Τι να πει κανείς...κόλλησε η βελόνα πάλι ε?
τιλτ?
θες χτύπημα?
πάμε για εγκεφαλικό?
θέλει σφίξιμο η μπόρνα...
Καλέ όχι.Τώρα μας λείπει ο αέρινος, ο τονης και ο εβαγγελος ο αρ για να συμπληρώσουμε καρέ!
Πήγες σε αγγελία του 2009, σχολίασες αυτό (που απαγορεύεται):Διαμαρτυρήθηκα αλλά μου είπε ότι δεν επιτρέπεται να γίνονται τέτοιου είδους παρατηρήσεις και να διαβάσω τους κανόνες του φόρουμ, τεσπα δεν με πειράζει το warning όσο με πείραξε ο τρόπος που έγραφε και διατύπωνε τις βλακείες που είχε στο μυαλό του, μάλιστα στα πρώτα πρώτα σχόλιά του το 2010 έγραφε με greeklish κεφαλαία αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Καρώ;
Σιγά μην είναι και κάρο.
Βλέπω αρκετά μηνύματά σου να είναι ακαταλαβίστικα και με ανορθόγραφο τρόπο, άσε για λίγο το hi fi και άνοιξε κάποιο λεξικό.
να σου ζησει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ!! Εννοείται πως έγινε καλιμπρέισον! Ροκιές, έντεχνο και σκυλάδικο! Το Πάσχα έβαλα και νησιώτικα σε καλά db! Αμέεεε!!!
Ευχαριστώ!!!!!να σου ζησει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!