- Reaction score
- 138.380
Πώς ακούμε τη μουσική μας;
Πώς θα θέλαμε να την ακούμε;
Πώς θα θέλαμε να την ακούμε;
Το βασικό σύστημα ρε Alfee24..Δεν υπάρχει όμως επιλογή "ακούω κυρίως πολυκάναλα αλλά όταν δεν έχω αυτή η δυνατότητα και δικάναλα" η κάτι παρόμοιο, δλδ στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο ποιός έχει 5 ή 7 ηχεία και subs;..
Ή μήπως δεν χρειάζεται;
Ένα από τα δύο, όποιο προτιμάς.Εγώ που ακούω και απο τα δύο τι να ψηφίσω;
Σωστά. Το είχα στην default επιλογή.Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες, δε νομίζω πως έχουν νόημα οι πολλαπλές ψήφοι σε αυτό.
Απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες."Έχω πολυκαναλο και θέλω να γυρίσω σε δικαναλο....."
Νομίζω πρέπει να προστεθεί....
ακουω απο ενα ταπεινο στερεακι πιονιρ...
.το ipod με ακουστικα κλιπς
Και το ηχειο μπλου τουθ σονι μεσα απο το κινητο μου......
Δεν έχει σημασία. Για πρώτη φορά συμφωνώ με τον Λέανδρο. Για λόγους τάξης πρέπει να υπάρχει η επιλογή "έχω πολυκάναλο αλλά θέλω να γυρίσω σε δικάναλο", όπως υπάρχει και το αντίστροφο.Οποιος εχει πιτσιρίκι κεντρικό, σε άσχετη απόσταση ίσως και χωμένο μέσα σε ρακ σε άσχετο ύψος, και surround άλλα αντ´άλλων απο τα main, δεν ακούει πολυκάναλα.
Ακούει στον γάμο του καραγκιόζη, τον γνωστό γάμο που είναι μονίμως καλεσμένοι κάποιοι δικάναλοι.
Να βάλουμε και την επιλογή "ακούω άλλα ντ'αλλων". Εγώ σε αυτή είμαι με το πολυκάναλο χαχαχαχαΟποιος εχει πιτσιρίκι κεντρικό, σε άσχετη απόσταση ίσως και χωμένο μέσα σε ρακ σε άσχετο ύψος, και surround άλλα αντ´άλλων απο τα main, δεν ακούει πολυκάναλα.
Ακούει στον γάμο του καραγκιόζη, τον γνωστό γάμο που είναι μονίμως καλεσμένοι κάποιοι δικάναλοι.
Εγώ προσωπικά έχω και τα δύο set up ενσωματωμένα σε ένα σύστημα (κυρίως) καιακούω δικαναλα γιατί παίζει καλύτερα
όχι δεν ψήφισα αυτό αλλα κάποιοι το πιστευουν
Ευχαριστώ ντοκτορ που προσφερθηκες να το στήσεις, αλλά λείπει η επιλογή : "ακούω πολυκάναλα γνωρίζω ότι τα δικαναλα ακούγονται καλύτερα αλλά δε μπορώ να γυρίσω"
Παρακαλώ να το προσθέσεις @costas EAR .
Ευχαριστώ και πάλι!!