Poll περί δικάναλου - πολυκάναλου ήχου

Δικάναλος ή πολυκαναλος;

• Total voters
    199

Reaction score
15.543
Πάντως αυτό με τα ηχεία οροφής νομίζω ότι δεν αμφιβάλλει κανείς ότι θα είναι εξαιρετική εμπειρία θέλει όμως "μερεμέτια" δεν είναι plug n' play το surround μου μέσα. :prankster:
καντα υψους ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.786
Dolby Atmos® Home Theater Installation Guidelines

οτιδήποτε λιγότερο από τις full προδιαγραφές είναι compromise..... αλλά προβλέπεται όμως
κάτι έχεις καταλάβει λάθος μου φαίνεται..

Reaction score
2.826
Άλλο ένα νήμα που έχει καταλήξει να μιλάτε μόνοι σας και να λέτε τα ίδια και τα ίδια, έχετε καταντήσει γραφικοί, και νήμα για κατοικίδια να ανοίξει στις μετρήσεις του πολυκάναλου θα καταλήξει, αφού υπάρχει ήδη νήμα για αυτά που λέτε γιατί δεν τα γράφετε εκεί να χαζεύουμε και εμείς οι φτωχοί του δικάναλου?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.786
Άλλο ένα νήμα που έχει καταλήξει να μιλάτε μόνοι σας και να λέτε τα ίδια και τα ίδια, έχετε καταντήσει γραφικοί, και νήμα για κατοικίδια να ανοίξει στις μετρήσεις του πολυκάναλου θα καταλήξει, αφού υπάρχει ήδη νήμα για αυτά που λέτε γιατί δεν τα γράφετε εκεί να χαζεύουμε και εμείς οι φτωχοί του δικάναλου?
ποιο είναι το πρόβλημα πάλι...εξηγησε μας

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.905
Γιάννη έχει καναλια ύψους ο denon οι yamaha δεν τα έχουν αυτά;
Απέκτησε με το τελευταίο upgrade που έβγαλε τότε η denon. Τα δουλεύεις είτε height είτε wide.
Οτι θες.
Και όταν τα δηλώσεις , ή το ένα ή το άλλο, ξεκλειδώνει και εμφανίζει στα προγράμματα μερικά ακόμα.
Δεν το ήξερα , προ ημερών το έμαθα και εγώ που ασχολήθηκα με τα height. 8 χρόνια αργότερα από το Upgrade που πέρασα το 2012. :headbang:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.786
Απέκτησε με το τελευταίο upgrade που έβγαλε τότε η denon. Τα δουλεύεις είτε height είτε wide.
Οτι θες.
Και όταν τα δηλώσεις , ή το ένα ή το άλλο, ξεκλειδώνει και εμφανίζει στα προγράμματα μερικά ακόμα.
Δεν το ήξερα , προ ημερών το έμαθα και εγώ που ασχολήθηκα με τα height. 8 χρόνια αργότερα από το Upgrade που πέρασα το 2012. :headbang:
ε έχετε ακόμα χρόνο να γνωριστείτε :p :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.786
Πήγαινε να ξεσκονίσεις καμιά κρυσταλιέρα εσύ.
Δεν για σένα αυτά είναι για μεγαλύτερα παιδιά. :gotcha: :lolsign:
βρε άι πάνε να καθαρίσεις καμιά καμινάδα να ξεμπουκώσει :laugh: :roflmao:

Reaction score
1.766
Οτι θες.
έχει ο δικός μου αλλα αν τα βάλω χάνω τα back surround αξίζει λες;

Reaction score
2.826
ποιο είναι το πρόβλημα πάλι...εξηγησε μας
Πρόβλημα κανένα, απλά μπερδεύεται τα νήματα, νομίζετε ότι όλα έχουν το ίδιο θέμα, έχει χαθεί η μπάλα, οποίο νήμα να κοιτάξεις όλα τα ίδια γράφουν.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.786
Πρόβλημα κανένα, απλά μπερδεύεται τα νήματα, νομίζετε ότι όλα έχουν το ίδιο θέμα, έχει χαθεί η μπάλα, οποίο νήμα να κοιτάξεις όλα τα ίδια γράφουν.
ουκ ολίγες φορές έχει τύχει να ξεφεύγει ένα νήμα από τον τίτλο του....
άλλες φορές πολύ... άλλες λίγο...
αναλόγως της βαρύτητας των περιστατικών αναλαμβάνουν οι διαχειριστές κ ή μεταφέρουν ή σβήνουν τα μηνύματα

το να αποκαλείς μια μερίδα μελών που συμμετέχουν....γραφικούς επειδή έτυχε να αναφερθούν σε ένα θέμα που σε ενοχλεί κ δεν το αποδέχεσαι...κ καλά κάνεις....
σε ένα νήμα χαλαρού ύφους....ένα πολλ είναι....μην τρελαθούμε...(που η κουβέντα οποιουδήποτε είδους δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα αν το δούμε ορθολογικά)....και όχι κάτι τεχνικό.... ουσίας
το θεωρώ σχεδόν εμμονικό...κάτι αντίστοιχο αλλά από την ανάποδη αυτού που κατηγορείς...
κουλ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.867
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao