- Reaction score
- 11.206
Δεν ήξερα ότι μένεις σε αίθουσα σινεμά.
Δεν ήξερα ότι μένεις σε αίθουσα σινεμά.
Dolby Atmos® Home Theater Installation GuidelinesΔεν ήξερα ότι μένεις σε αίθουσα σινεμά.
καντα υψουςΠάντως αυτό με τα ηχεία οροφής νομίζω ότι δεν αμφιβάλλει κανείς ότι θα είναι εξαιρετική εμπειρία θέλει όμως "μερεμέτια" δεν είναι plug n' play το surround μου μέσα.
κάτι έχεις καταλάβει λάθος μου φαίνεται..Dolby Atmos® Home Theater Installation Guidelines
οτιδήποτε λιγότερο από τις full προδιαγραφές είναι compromise..... αλλά προβλέπεται όμως
ποιο είναι το πρόβλημα πάλι...εξηγησε μαςΆλλο ένα νήμα που έχει καταλήξει να μιλάτε μόνοι σας και να λέτε τα ίδια και τα ίδια, έχετε καταντήσει γραφικοί, και νήμα για κατοικίδια να ανοίξει στις μετρήσεις του πολυκάναλου θα καταλήξει, αφού υπάρχει ήδη νήμα για αυτά που λέτε γιατί δεν τα γράφετε εκεί να χαζεύουμε και εμείς οι φτωχοί του δικάναλου?
Σταμάτα βρε, μπορεί να ήθελε να το γράψει αλλού ο άνθρωπος.ποιο είναι το πρόβλημα πάλι...εξηγησε μας
που? στο καφενείο των φιλόζωων ?Σταμάτα βρε, μπορεί να ήθελε να το γράψει αλλού ο άνθρωπος.
Απέκτησε με το τελευταίο upgrade που έβγαλε τότε η denon. Τα δουλεύεις είτε height είτε wide.Γιάννη έχει καναλια ύψους ο denon οι yamaha δεν τα έχουν αυτά;
ε έχετε ακόμα χρόνο να γνωριστείτεΑπέκτησε με το τελευταίο upgrade που έβγαλε τότε η denon. Τα δουλεύεις είτε height είτε wide.
Οτι θες.
Και όταν τα δηλώσεις , ή το ένα ή το άλλο, ξεκλειδώνει και εμφανίζει στα προγράμματα μερικά ακόμα.
Δεν το ήξερα , προ ημερών το έμαθα και εγώ που ασχολήθηκα με τα height. 8 χρόνια αργότερα από το Upgrade που πέρασα το 2012.
βρε άι πάνε να καθαρίσεις καμιά καμινάδα να ξεμπουκώσειΠήγαινε να ξεσκονίσεις καμιά κρυσταλιέρα εσύ.
Δεν για σένα αυτά είναι για μεγαλύτερα παιδιά.
έχει ο δικός μου αλλα αν τα βάλω χάνω τα back surround αξίζει λες;Απέκτησε με το τελευταίο upgrade που έβγαλε τότε η denon. Τα δουλεύεις είτε height είτε wide.
Οτι θες.
Και όταν τα δηλώσεις , ή το ένα ή το άλλο, ξεκλειδώνει και εμφανίζει στα προγράμματα μερικά ακόμα.
Δεν το ήξερα , προ ημερών το έμαθα και εγώ που ασχολήθηκα με τα height. 8 χρόνια αργότερα από το Upgrade που πέρασα το 2012.
στο δικό μου δεν χωράειΗ δικιά μου η καμινάδα είναι πεντακάθαρη.
Η δικιά σου είναι μπουκωμένη. Εσύ να πας.
έχει ο δικός μου αλλα αν τα βάλω χάνω τα back surround αξίζει λες;
Πρόβλημα κανένα, απλά μπερδεύεται τα νήματα, νομίζετε ότι όλα έχουν το ίδιο θέμα, έχει χαθεί η μπάλα, οποίο νήμα να κοιτάξεις όλα τα ίδια γράφουν.ποιο είναι το πρόβλημα πάλι...εξηγησε μας
ουκ ολίγες φορές έχει τύχει να ξεφεύγει ένα νήμα από τον τίτλο του....Πρόβλημα κανένα, απλά μπερδεύεται τα νήματα, νομίζετε ότι όλα έχουν το ίδιο θέμα, έχει χαθεί η μπάλα, οποίο νήμα να κοιτάξεις όλα τα ίδια γράφουν.