- Reaction score
- 85.079
Να συνεχίσω τις ψιλές; Ή να σταματήσω;
Είναι ίσως η ποιο σωστή κουβέντα που είδα σε όλο το θέμα. Απλά τα πράγματα. Αφού φτιάχνεις τα υπόλοιπα. Πας και σε ένα αξιοπρεπές καλώδιο rca στην δίκη μου περίπτωση και τέρμα. Η διαφορά όπως ανέφερα ακουστή και δεν κοιτάω κάτι παραπάνω.Και να κάνω μια περίληψη.
Υπάρχουν διαφορές μεταξύ καλωδίων, όχι πάντα προς την σωστή κατεύθυνση και ασχολούμαστε μ αυτά , αν θέλουμε, όταν λύσουμε τα θέματα χώρου, ενίσχυσης, ισοστάθμισης κ.λ.π.
..να ναι καλα ο Cash γι αυτο..Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά ο Rubin είχε υπογράψει και τις τελευταίες ηχογραφησεις του Johnny Cash οι οποίες διαθετουν αξιοσημείωτο presence... View attachment 163610
Ναι, και πούλησες το σετάπ που είχες.Αυτα το 2010.....μετα δεν ξανα αγορασα καλωδιο.
μαζι σου σε ολαΝαι, και πούλησες το σετάπ που είχες.
Μιλάμε όμως για μια δεκαετία πίσω.
Σε μια δεκαετία λοιπόν, έχουν αλλάξει πάρα πολλά.
Τα κινητά; Καμία σχέση.
Προβολείς; 2 έχω αλλάξει από τότε.
Υπολογιστές; Σημαντικές διαφορές.
Ισοστάθμιση; Καμία σχέση.
Πολυκαναλος ήχος; Καμία σχέση.
Πρόκειται για διαφορετικούς κόσμους.
Κάποιοι βέβαια, είναι σταθεροί σε σετάπ και αρχές του '70.
Τα λεγόμενα "βινταζ".
Τουλάχιστον εσύ, ακόμα και πριν από 10 χρόνια, ήσουν πολυκαναλος με πολλαπλά σαμπ και ισοστάθμιση και φτιαγμένο ηχητικά χώρο.
Οι χειροκροτητές της αποκομμένης από όλα τα υπόλοιπα καλωδιομανιας, δεν ακολουθούν τα χνάρια σου.
Και δικαιολογίες για λεφτά, δεν ακούω.
Για κει που θέλουν, τα βρίσκουν μια χαρά.
σκεφτεσαι τι λες ?Είναι ίσως η ποιο σωστή κουβέντα που είδα σε όλο το θέμα. Απλά τα πράγματα. Αφού φτιάχνεις τα υπόλοιπα. Πας και σε ένα αξιοπρεπές καλώδιο rca στην δίκη μου περίπτωση και τέρμα. Η διαφορά όπως ανέφερα ακουστή και δεν κοιτάω κάτι παραπάνω.
Όλα κατα τη ταπεινή μου γνώμη είναι θέμα ισορροπίας. Δεν γίνεται ένα σύστημα 10000€ να έχει rca των 5€, όπως ούτε και rcα των 5000€. Όλα με μια λογική. Ούτε παντρέματα περίεργα, ούτε ρουτερ που κάνουν διαφορά, ούτε εξωτικά μηχανήματα αξίας βίλας, σε χώρο χειρότερο από ΚΨΜ.
Απλά τα πράγματα.
δεν εισαι ο μονος που εχεις το προνομιο του ου....εχει ουρα πισω........αγγλομαθης του ουΣιγά μη δουμε και το βίντεο .
Λες και μας νοιάζει ή προσέξαμε πως προφέρεται (ή πως γράφεται)
και κατι ακομα σε ολες τις εκθεσεις που πηγες (προσφατα ωξω) ποσο της % ηταν 2καναλακι ταπεινο του κιαρατα,και ποσοι με πολυκαναλο..........Ο καιρος που λες ειναι σωστος (εν μερη) αλλα δεν ειναι ουτε του 5% εκει εξωΝαι, και πούλησες το σετάπ που είχες.
Μιλάμε όμως για μια δεκαετία πίσω.
Σε μια δεκαετία λοιπόν, έχουν αλλάξει πάρα πολλά.
Τα κινητά; Καμία σχέση.
Προβολείς; 2 έχω αλλάξει από τότε.
Υπολογιστές; Σημαντικές διαφορές.
Ισοστάθμιση; Καμία σχέση.
Πολυκαναλος ήχος; Καμία σχέση.
Πρόκειται για διαφορετικούς κόσμους.
Κάποιοι βέβαια, είναι σταθεροί σε σετάπ και αρχές του '70.
Τα λεγόμενα "βινταζ".
Τουλάχιστον εσύ, ακόμα και πριν από 10 χρόνια, ήσουν πολυκαναλος με πολλαπλά σαμπ και ισοστάθμιση και φτιαγμένο ηχητικά χώρο.
Οι χειροκροτητές της αποκομμένης από όλα τα υπόλοιπα καλωδιομανιας, δεν ακολουθούν τα χνάρια σου.
Και δικαιολογίες για λεφτά, δεν ακούω.
Για κει που θέλουν, τα βρίσκουν μια χαρά.
Εξαρτάται.Υπολογιστές; Σημαντικές διαφορές.
Κάποιος έδειξε καλώδια των 65Κ. Κι εσύ δεν πας (και πολύ) πίσω. Βάλε τιμές από αυτά τα σουνιάτα να δει ο κόσμος που δεν ξέρει. Α, ναι και τα διάφορα ρητζενερέητορς και λοιπά μπιχλιμπίδια που πουλάνε...Αν ειπε καποιος καλωδιας εδω μεσα να δωσεις 10πλασια
σουρικάτα λέμεσουνιάτα
oποιος τρωγεται για καλωδια διαχυτες σαλονατους και οτι τραβαει η πσυχη του ειναι λιγα κλικ μακριαΚάποιος έδειξε καλώδια των 65Κ. Κι εσύ δεν πας (και πολύ) πίσω. Βάλε τιμές από αυτά τα σουνιάτα να δει ο κόσμος που δεν ξέρει. Α, ναι και τα διάφορα ρητζενερέητορς και λοιπά μπιχλιμπίδια που πουλάνε...
Εσυ σκέφτεσαι τι λες πριν μιλήσεις? Μου χαρίζεις ένα καλώδιο των 5000€? Ναι θα το παρω. Θα είμαι πολύ κορόιδο να μην το παρω. Αν θα το αγόραζα για ένα σύστημα 10.000€ συνολικά? Ειιιισαιιι τρελός???????σκεφτεσαι τι λες ?
Μαλλον οχι
αν σου κατσει ενα rca των 5000 στα 40 ευρω δεν θα το βαλεις στο συστημα σου γιατι χαλας ισοροπιες ?
ή αν σου κατσει ενα καλωδιο λιγο καλυτερο ακριβοτερο απο οτι εχεις παλι δεν θα χαλασεις την ισοροπια σου ?
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Το θέμα ισορροπίας είναι η...
Ε δεν πάτε καλά. Η καλώδια του κωλου των 5€ η αλλιώς ψάχνω δικαιολογίες για να δώσω 100€ για ένα ζευγάρι rca? Δικαιολογίες? Συνέλθετε....... Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι εαν μπορούσα να βάλω τα δικά μου rca στο δικό σου σύστημα θα είχε διαφορά προς το καλύτερο, 100% προς το καλύτερο και θα σου άρεσε. Αλλά δεν ξέρω σε τιΔεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Σε ένα σεταπ επιλεγμένο με ορθολογικά κριτήρια, όσα λεφτά διαθέτεις τα δίνεις στα ηχεία.
Όλα. Μέχρι τελευταίου ευρώ.
Και καλώδια του κιλού.
Εννοείται ότι έχεις κάνει τα βασικά, τα προαπαιτούμενα.
Κι άμα περάσει καιρός και μαζέψεις κι άλλα λεφτά, πάρε κι άλλα ηχεία, ή ακόμα καλύτερα ηχεία.
Τι λογική έχει να ξοδέψεις λεφτά σε καλώδια "για να κρατάς την ισορροπία";
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, μη πας να το κρατήσεις το ανυπόστατο
Άμα σε κ@βλώσει να δώσεις το 15% (ή 35% ή 355%) της αξίας του σετάπ σε καλώδια, δώστο να κάνεις το κέφι σου και να περνάς καλά, αλλά μη ψάχνεις δικαιολογίες για δήθεν ισορροπία, ούτε με το 15% ούτε με το 5% ή ότι άλλο ποσοστό σε βολεύει στις πράξεις.
Δερ ιζ νόου σπούν.
Δεν μπορείς, δεν έχει RCA το σύστημαΕγώ είμαι 100% σίγουρος ότι εαν μπορούσα να βάλω τα δικά μου rca στο δικό σου σύστημα θα είχε διαφορά προς το καλύτερο
Κανείς ενδιαφερόμενος;Να συνεχίσω τις ψιλές; Ή να σταματήσω;
Πολλοί. Περιμένουμε.Κανείς ενδιαφερόμενος;