- Μηνύματα
- 4.568
- Reaction score
- 7.890
Εχω δοκιμάσει και μάλιστα πριν 3 μέρες. 3 διαφορετικές θέσεις.Ανοιξε τα κι αλλο.Δοκιμασε τα straight να ακουσεις και αν σου αρεσει να μετρησεις και πως παιζουν.Τετοια αποκριση εχουν τα ηχεια μεγαλης διασπορας και ως συνηθως ειναι φτιαγμενα να παιζουν κοιτωντας ευθεια.
Παραδειγμα πολλα Totem ή τα Epos που εχω εγω.Δεν παιζουν ΟΛΑ τα ηχεια με φουλ toe in οπως υποστηριζουν πολλοι στο φορουμ.
Η πράσινη να με κοιτάνε. Η κόκκινη και η πράσινη είναι με απόσταση περίπου 20 εκ η πίσω μπάφλα από τον τοίχο. Η πράσινη με κοιτάει by the book. H κοκκινη με ελαφρύ toe out και η μπλε με τα ηχεία κολλητά στο τοίχο και να τέμνονται μισό μέτρο πίσω μου. Και ειναι αυτη που μετράει μετα απο eq καλύτερα. Στη μόνη που δεν κάνει τρύπα 140 με 230.
View attachment 163761 View attachment 163763
αυτό έχω κάνει. Και το left οπως ήταν 125σε αυτή τη μέτρηση πατα το κουμπί ir πάνω δεξια στη φωτό
θα ανοιξει ένα πινακάκι.
εκεί που γραφή 500 καντο 4 και πατα apply windows
Το διάγραμμα να φένεται ολόκληρο? Το έχω μέχρι 4ms κάτω
Last edited: