leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
Reviewers εξ αποστάσεως...Κατάλαβα. Ακούς μόνο τουίτερ.
Καταπληκτική ράτσα!!
Reviewers εξ αποστάσεως...Κατάλαβα. Ακούς μόνο τουίτερ.
BassheadΜπάσο δε χρειάζεται σίγουρα να αφαιρέσεις
Είπα κι εγώ, πού είναι τόση ώρα?Reviewers εξ αποστάσεως...
Καταπληκτική ράτσα!!
Λιώνω!!!Είπα κι εγώ, πού είναι τόση ώρα?
Να σοβαρευτούμε και λίγο, τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
Τα δικά σου γούφερς με τα γούφερς του ΝΚ, ως μέγεθος και εφόσον οδηγούνται λίγο πριν το όριό τους, σπρώχνουν την ίδια ποσότητα αέρα. Αυτό δεν αλλάζει, είτε τα λένε προάκ είτε νούμπερτ είτε ελάκ είτε ολύμπιαν βοξ είτε κεφ είτε όποιο όνομα θες.
Άρα παράγουν την ίδια ακουστική πίεση στην ίδια απόσταση.
Αν δεν κατάλαβες ούτε τώρα, λυπάμαι...
Οκ. Έκανα πρόχειρους υπολογισμούς με το μυαλό, χωρίς μολύβι και χαρτί και βρήκα "περίπου ισοδύναμα".Λιώνω!!!
Εννοείται ότι κανείς τεράστιο λάθος!
Το εμβαδόν του ενός 6,5" είναι 214cm2 ενώ του 5" είναι 126cm2
Επειδή λοιπόν το προακ έχει 2 6,5"στις έχει συνολικό εμβαδόν 428cm2.
Ενώ το ... παιχνιδάκι έχοντας 3 5"ιντζα έχει 378cm2 συνολικό εμβαδόν, δηλαδή είναι κατά 15% μικρότερο!
Αν υπολογίσεις δε ότι μιλάμε και για κώνο κι όχι απλό κύκλο, η διαφορά υπερβαίνει το 33%!!
Do the math!!
Πάλι λάθος υπολόγισες Σταυρό .Οκ. Έκανα πρόχειρους υπολογισμούς με το μυαλό, χωρίς μολύβι και χαρτί και βρήκα "περίπου ισοδύναμα".
15% δεν είναι και για κλάματα. Σκούπισε τα δάκρυά σου. Ψηλά το κεφάλι.
Στα "από 25 εκ ως 75εκ." πρόσθεσε 15% και είσαι μια χαρά απόσταση.
Εδώ το φιλαράκι σου έχει πρώτη οκτάβα και μας το δείχνει κιόλαςΔηλαδη Λεανδρε πιστευεις πως ακους 25 hz επειδη ετσι λενε τα specs ?
Λες ασυναρτησιες και το ξερεις.
https://www.avsite.gr/forum/threads/Αρωμα-hi-end-απο-Θεσσαλονικη.174311/post-2521880
ωραία....Δηλαδη Λεανδρε πιστευεις πως ακους 25 hz επειδη ετσι λενε τα specs ?
Μπαααα, απλά σου λέει ότι είναι αδύνατο να έχεις 25 κύκλους στον χώρο σου.ωραία....
Γιάννη μου, μέχρι τώρα αμφέβαλες για τις ακροάσεις,
τώρα αρχίζεις να αμφιβάλεις και στα specs!!
παρόλα αυτά, αγόραζεις όπως λες χωρίς ακροάσεις, αλλά βάσει specs...
καταπληκτικό!!Μπαααα, απλά σου λέει ότι είναι αδύνατο να έχεις 25 κύκλους στον χώρο σου.
το SD είναι μέγεθος που αφορά προβολή σε ΕΠΙΠΕΔΗ επιφάνεια.Αν υπολογίσεις δε ότι μιλάμε και για κώνο κι όχι απλό κύκλο