gonis
Luger
- Reaction score
- 12.135
placebo
Κοψε 5χρησιμοποιησα το εκουαλαιζερ του σαμπ και κατοπιν εκανα μια μετρηση κατα τα γνωστα
η καμπυλη μου - average
παραπανω δεν παει
View attachment 165442
Πού είναι τα δικά σου διαγράμματα κύριε, που κοροϊδεύεις;Ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα τα καταφερεις να ακους τις μουσικαρες σου οπως πρεπει!
Νεοι ειμαστε αλλωστε, ...δε μας πηραν και τα χρονια!
Ναι, να τα κάνεις.Η ΚΑΜΠΥΛΑΡΑ ΜΟΥ. average
μπορω ακομη να παιξω με τα πριμα δινοντας μια κατηφορα και να αφαιρεσω λιγο μπασο
Τι θες, να ζαλιστείς απο την τρικυμία;Πού είναι τα δικά σου διαγράμματα κύριε, που κοροϊδεύεις;
Ειμαι ακομα στο room treatment Πετρο.Πού είναι τα δικά σου διαγράμματα κύριε, που κοροϊδεύεις;
Η ΚΑΜΠΥΛΑΡΑ ΜΟΥ. average
μπορω ακομη να παιξω με τα πριμα δινοντας μια κατηφορα και να αφαιρεσω λιγο μπασο
View attachment 166195
αν κρίνω απ τα ηχεία που έχει, η απόσταση ακρόασης γι αυτή τη καμπύλη πρέπει να είναι από 25 εκ ως 75εκ..Μπράβο για την καμπύλη σου !
Πολύ καλή !
Ποια είναι η απόσταση ακροασης?
Αναλογικά εσύ θα πρέπει να ακούς στους 15 πόντους περίπου...αν κρίνω απ τα ηχεία που έχει, η απόσταση ακρόασης γι αυτή τη καμπύλη πρέπει να είναι από 25 εκ ως 75εκ..
φαίνεται πόσο σχετικός είσαι με τα proac!!Αναλογικά εσύ θα πρέπει να ακούς στους 15 πόντους περίπου...
Έχεις δίκιο. 2 Χ 6,5'' είναι περίπου ισοδύναμα με 3 Χ 5''. Στην ίδια απόσταση ακούτε.φαίνεται πόσο σχετικός είσαι με τα proac!!
Home review
The Studio 140s flow with the music, delivering power, punch and insight as and when they’re neededwww.whathifi.com
-PROAC STUDIO 140 SPEAKERS
The ProAc Studio 130, have been in development for 2 years and the results speak for themselves…www.hifix.co.uk
όντως είσαι άσχετος με τα proac, και προφανώς με την έννοια ηχείο γενικότερα, συγνώμη δε το είχα καταλάβει..Έχεις δίκιο. 2 Χ 6,5'' είναι περίπου ισοδύναμα με 3 Χ 5''. Στην ίδια απόσταση ακούτε.
Κατάλαβα. Ακούς μόνο τουίτερ.όντως είσαι άσχετος με τα proac, και προφανώς με την έννοια ηχείο γενικότερα, συγνώμη δε το είχα καταλάβει..
Ένας από τους δύο, έχει σαμπ.Έχεις δίκιο. 2 Χ 6,5'' είναι περίπου ισοδύναμα με 3 Χ 5''. Στην ίδια απόσταση ακούτε.
Ναι, να δώσεις κι άλλη κατηφόρα.μπορω ακομη να παιξω με τα πριμα δινοντας μια κατηφορα