Παρουσίαση συστήματος... PMC

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.381
Easy tiger με τις μαντικές ικανότητες και δεξιοτητες στο...trolling.
εσύ μου μπήκες φουριόζος στη σελίδα....
οπότε κάλμαρε για να μην φάω όλη τη μέρα πάνω σου;)

Reaction score
12.265
Θες να σου στείλω το τιμολόγιο αγοράς (μου) του SHD? Η μήπως θέλεις να σου στείλω αποδεικτικά των πληρωμών που έχω κάνει σε εγχώριους 'καλιμπράτορες' που αποθεώνονται εδώ μέσα καθώς και τα αναλογα γραφήματα των μετρήσεων όπως προέκυψαν? Μήπως προτιμάς λεπτομέρειες από τα σαμπ? Η θες να δεις το τελικό room treatment που έχω κάνει και ΠΩΣ κατέληξα σε αυτό. Καλώς η κακώς πολλά από αυτά που προτείνονται εδώ σαν πανάκεια δεν είναι η απόλυτη λύση. Ξέρω, τα βλέπεις αυτά και λες ο άνθρωπος πήγε στη πηγή και ήπιε νερό. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως σου έχω ξαναπεί, μελέτησέ το και μη παπαγαλίζεις ότι σου δίνουν να φας.
Σε αυτή τη περίπτωση, χαίρομαι που συζητώ με κάποιον που γνωρίζει και τις δύο όψεις του νομίσματος. Αυτό που περιγράφεις, είναι αυτό που έχω βάλει σαν στόχο. Υπάρχει κάτι λοιπόν που σε ενοχλεί στο σύστημα που περιγράφεις;
Όχι, δεν παπαγαλίζω. Πειραματίζομαι, δοκιμάζω και αποφαίνομαι. Και όντως, στη παρούσα φάση τουλάχιστον, έχω πάρει σημαντική βελτίωση, πολύ μεγαλύτερη απο ό,τι είχα πάρει μέσω του πειραματισμού με τα καλώδια. Και πραγματικά, το βρίσκω εντελώς άσκοπο, άστοχο και βλακώδες να διαθέσω το ποσό απόκτησης όσων περιγράφεις ( SHD, subs, φροντίδα χώρου ) σε καλώδια, χωρίς τουλάχιστον να έχω αποκτήσει πρώτα τα εντός παρένθεσης εργαλεία.

T

Tadakis

Guest
εσύ μου μπήκες φουριόζος στη σελίδα....
οπότε κάλμαρε για να μην φάω όλη τη μέρα πάνω σου;)

Από ότι θυμαμαι και διαβάζω, εσύ ασχολήθηκες μαζί μου πρώτος και σε προσωπικό επίπεδο. Οπότε εσύ ηρέμησε για να τελειώνουμε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.381
Από ότι θυμαμαι και διαβάζω, εσύ ασχολήθηκες μαζί μου πρώτος και σε προσωπικό επίπεδο. Οπότε εσύ ηρέμησε για να τελειώνουμε.
ωραία θα περάσουμε και σήμερα:party:

T

Tadakis

Guest
Σε αυτή τη περίπτωση, χαίρομαι που συζητώ με κάποιον που γνωρίζει και τις δύο όψεις του νομίσματος. Αυτό που περιγράφεις, είναι αυτό που έχω βάλει σαν στόχο. Υπάρχει κάτι λοιπόν που σε ενοχλεί στο σύστημα που περιγράφεις;
Όχι, δεν παπαγαλίζω. Πειραματίζομαι, δοκιμάζω και αποφαίνομαι. Και όντως, στη παρούσα φάση τουλάχιστον, έχω πάρει σημαντική βελτίωση, πολύ μεγαλύτερη απο ό,τι είχα πάρει μέσω του πειραματισμού με τα καλώδια. Και πραγματικά, το βρίσκω εντελώς άσκοπο, άστοχο και βλακώδες να διαθέσω το ποσό απόκτησης όσων περιγράφεις ( SHD, subs, φροντίδα χώρου ) σε καλώδια, χωρίς τουλάχιστον να έχω αποκτήσει πρώτα τα εντός παρένθεσης εργαλεία.
Δεν σου προτείνω να αγοράσεις καλώδιο αντί του processor. Σου προτείνω να μελετήσεις για κάθε επόμενη αγορά ή βήμα (π.χ. προσεσσορ) τι σου δίνει, τι απαιτεί και τι μειονεκτήματα έχει καθώς και πως θα τα διαχειριστείς ή αν εισαι απλά διατεθειμένος να ζήσεις με αυτά. και για να βγεις από το τρόπο σκέψης που διακρίνω ότι έχεις:
- Δεν είναι καλώδιο versus ισοστάθμιση ή/και σαμπς
- Δεν είναι καλώδιο versus room treatment
- Δεν είναι καλώδιο versus σωστή τοποθέτηση των ηχείων.

Reaction score
15.543
δεν ενοχλει κατι στο συστημα του, απλα σου λεει πως οτι γραφεις δεν ειναι ακριβως ετσι...

Reaction score
12.265
Δεν σου προτείνω να αγοράσεις καλώδιο αντί του processor. Σου προτείνω να μελετήσεις για κάθε επόμενη αγορά ή βήμα (π.χ. προσεσσορ) τι σου δίνει, τι απαιτεί και τι μειονεκτήματα έχει καθώς και πως θα τα διαχειριστείς ή αν εισαι απλά διατεθειμένος να ζήσεις με αυτά
Μπορεί να μου διαφεύγει κάτι. Μπορώ να έχω κάποια ( ή και όλα ) απο τα μειονεκτήματα που έχεις εντοπίσει;

- Δεν είναι καλώδιο versus ισοστάθμιση ή/και σαμπς
- Δεν είναι καλώδιο versus room treatment
- Δεν είναι καλώδιο versus σωστή τοποθέτηση των ηχείων.
Αυτά πες τα στους φίλους μας που πίνουν νερό στο όνομα των καλωδίων... Που ανεξάρτητα του τί συμβαίνει στον χώρο, θεωρούν τα καλώδια ένα μέσο βελτίωσης της απόδοσης του συστήματος, Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τα παραπάνω, οφείλει να βάλει τα χαϊεντάδικα καλώδια. Αν πιστεύεις ότι υπερβάλω, κάνε το κόπο και διάβασε το νήμα του @gdresios στις πρώτες σελίδες που άρχισα να μιλάω. Θα διαβάσεις ακριβώς αυτό που έγραψα παραπάνω.
δεν ενοχλει κατι στο συστημα του, απλα σου λεει πως οτι γραφεις δεν ειναι ακριβως ετσι...
Μα, αυτό που γράφω ( και λέω ) είναι ότι ο συνδυασμός των (λιγοστών) παρεμβάσεών μου στο τρόπο λειτουργίας του συστήματός μου, ξεπερνούν κατά πολύ την όποια βελτίωση παρείχαν τα οποιαδήποτε καλώδια έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Και είναι ακριβώς έτσι όπως το γράφω.

Reaction score
15.543
Μπορεί να μου διαφεύγει κάτι. Μπορώ να έχω κάποια ( ή και όλα ) απο τα μειονεκτήματα που έχεις εντοπίσει;

Αυτά πες τα στους φίλους μας που πίνουν νερό στο όνομα των καλωδίων... Που ανεξάρτητα του τί συμβαίνει στον χώρο, θεωρούν τα καλώδια ένα μέσο βελτίωσης της απόδοσης του συστήματος, Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τα παραπάνω, οφείλει να βάλει τα χαϊεντάδικα καλώδια. Αν πιστεύεις ότι υπερβάλω, κάνε το κόπο και διάβασε το νήμα του @gdresios στις πρώτες σελίδες που άρχισα να μιλάω. Θα διαβάσεις ακριβώς αυτό που έγραψα παραπάνω.

Μα, αυτό που γράφω ( και λέω ) είναι ότι ο συνδυασμός των (λιγοστών) παρεμβάσεών μου στο τρόπο λειτουργίας του συστήματός μου, ξεπερνούν κατά πολύ την όποια βελτίωση παρείχαν τα οποιαδήποτε καλώδια έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Και είναι ακριβώς έτσι όπως το γράφω.
δεν εχουν πει κατι τετοιο.....μαλλον εχεις παρεξηγησει τα γραφομενα

Reaction score
12.265
δεν εχουν πει κατι τετοιο.....μαλλον εχεις παρεξηγησει τα γραφομενα
Κι όμως, το έχουν πει. Και μάλιστα το έχουν πει και ο Τζιοβάνι και ο Λέανδρος ( καλά, ο Λέανδρος δεν περίμενα να έλεγε και τίποτα διαφορετικό :p )

T

Tadakis

Guest
Ψάξε "ισοστάθμιση' και 'δυναμικό εύρος'. Αυτό και τις λοιπές προεκτάσεις που εμφανίζονται σε διάφορα συστήματα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.020
Το επιβεβαίωσες λέγοντας ότι τα live των ανωτέρω καλλιτεχνιδών δεν σου έκαναν καμιά διαφορά με το άκουσμα τους από τα φτηνά ενεργά!!
Ρηβγιούερ εξ αποστάσεως :roflmao: :roflmao: :roflmao: :biggrin:

Reaction score
12.265
Ψάξε "ισοστάθμιση' και 'δυναμικό εύρος'. Αυτό και τις λοιπές προεκτάσεις που εμφανίζονται σε διάφορα συστήματα.
Κάτσε να δω αν τα έχω καταλάβει καλά. Αναφέρεσαι στη μείωση κατά κάποια db που επιφέρει η εφαρμογή της ισοστάθμισης, σωστά; Αν είναι αυτό, μιλάμε για το γεγονός ότι ένα σύστημα κατόπιν της ισοστάθμισης περιορίζεται ως προς τις δυνατότητες μέγιστης στάθμης. Αυτό δεν είναι;

Reaction score
13.611
20 χρονια στο κουρμπέτι...και τωρα κατάλαβες οτι τα ηχεία με τη θεση ακρόασης πρέπει να σχηματίζουν ισοπλευρο τρίγωνο ..ποιο μπροστά τι τα είχες να σχηματίζουν τετράγωνο.....απορια το εχω ?

T

Tadakis

Guest
Κάτσε να δω αν τα έχω καταλάβει καλά. Αναφέρεσαι στη μείωση κατά κάποια db που επιφέρει η εφαρμογή της ισοστάθμισης, σωστά; Αν είναι αυτό, μιλάμε για το γεγονός ότι ένα σύστημα κατόπιν της ισοστάθμισης περιορίζεται ως προς τις δυνατότητες μέγιστης στάθμης. Αυτό δεν είναι;
Πίσω από το ‘κατά καποια db’ κρύβονται οι παγίδες. Συνεχίσε το ψάξιμο 😊

Reaction score
12.265
Πίσω από το ‘κατά καποια db’ κρύβονται οι παγίδες. Συνεχίσε το ψάξιμο 😊
Δεν έχω διαβάσει σήμερα, ό,τι θυμάμαι απο όσα λέει ο Κώστας. Δυναμικό εύρος είναι η διαφορά μεταξύ του επιπέδου θορύβου του δωματίου και της μέγιστης στάθμης που μπορεί να επιτύχει το σύστημα ( ως προς τη θέση ακρόασης ). Αυτό λέμε;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.980
Αυτά έχουν αναλυθεί πολλάκις. Πάλι τα ίδια; Πίσω στο δημοτικό;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90