- Reaction score
- 12.240
Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ένα ασφαλές συμπέρασμα!to pinelo les na eftege?
Ναι φαντάσου, υποστήριζα ότι άκουγα μουσική, μπάσο και καλώδια!!
Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ένα ασφαλές συμπέρασμα!to pinelo les na eftege?
Αυτή ήταν η πρώτη μέτρηση που πήρα, σχετικά πρόχειρη θα έλεγα. Νομίζω ήταν στα 2.20m,κάπου εκεί με την ίδια απόσταση μεταξύ τους. Μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η απότομη πτώση στα ψηλά, είναι κάτι που θέλω να δω με την επικείμενη μέτρηση.σε τι αποσταση ειναι αυτες ;
Βούτα το μικρόφωνο σε ένα μετεωράκι , θα ξεβουλώσειΘα δω με την επόμενη μέτρηση τι θα κάνει. Τα έχω αρκετά χρόνια, αλλά δεν μου ακούγονται σαν να μην έχουν πρίμα.
Εντός ολίγων ημερών θα κάνω τις νέες.τελευταιες μετρησεις που βρισκομαστε ? νομιζω οτι κατι μπορει να γινει
FixedΕίναι καμιά 200-αριά χιλιάδες φορές καλύτερα από τα ηχεία που έχεις.
Θα χρειαστώ και subs όμως βρε Κώστα. Πολύ χρήμα μαζεμένο.Πάρε τα τζενελεκ (και το σάμπ τους)
Genelec 8050B monitors μαζί με βάσεις
Καλησπέρα σας, είμαι η αδερφή του Κωνσταντίνου. Δυστυχώς λόγω θανάτου πρέπει να ανεβάσω τα πράγματα που είχε προς πώληση. Πωλούνται τα ηχεία των φωτογραφιών, σε άριστη κατάσταση και αυτά. Παραθέτω πληροφορίες https://www.genelec.com/8050b Βρίσκομαι Λάρισα. Τηλ. 6993905278. Τιμή 1.400 ευρώ και...www.avsite.gr
Είναι καμιά 200-αριά φορές καλύτερα από τα ηχεία που έχεις.
ΥΓ. Δε θα το ξαναπώ.
Θα χρειαστώ και subs
Η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι έγκλημα...Τες πα, στην παρούσα φάση βρίσκεται σε αγγελία ένα σετ αξίας 6κ στα 2,4κ.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Λέανδρε ψήνεσαι;
Λέανδρε ψήνεσαι;
τα ηχεία σου είναι 100 χιλιάδες φορές χειρότερα από αυτά (του αστροναύτη 200.000 φορές)αν δεν είχα ήδη τα ηχεία που έχω με τα ενισχυτικά μου
είδες spinorama και το συνέκρινες με τα δικά σου, και των genelec είναι χειρότερο στην διασπορά; Σοβαρά τώρα;αν η διασπορά του ήχου τους στο χώρο ήταν αξιόλογη
Σε αυτό δεν μπορώ να σε πείσω, είναι θέμα γούστου.Αυτά όμως ρε ντόκτορ δε βλέπονται κιόλας!!!!
Δεν είναι για σολόνι μάναμ..δε.με τίποτα λέμε!!....
Ο Bryston πόσο πιάνει; (απο τα ηχεία σου μην περιμένεις πολλά ).Το κακο είναι ότι τα δικά μου μηχανήματα θα αργήσουν να φύγουν και ρευστό άμεσα δεν υπάρχει ειδικά λόγω της κορακλας.